S kojim programom mogu izrezati neke dijelove videa (filma, serije, clipa...)? Hvala!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Kakvih klipova? Sa neta ili...?
ne znam koliko si stručan u tome, ali možeš probati s npr ovim programom ili čak s windows movie makerom.
Ono, sad trenutno imam neke videe iz cod2 i sad žellim izrezati samo neke dijelove iz njih, s kojim programom?
Ono, sad trenutno imam neke videe iz cod2 i sad žellim izrezati samo neke dijelove iz njih, s kojim programom?
probaj s programom koji sam ti dao gore u linku, on ima jako dobrih mogućnosti, prijelaza, popravljanja svjetline, boje i tako to, a nije kompliciran (jedino što je trial). kao što rekoh, možeš probati sa windows movie makerom.
to vecina ljudi koja radi fragmovie radi sa sony vegasom
Aha ok hvala na pomoći...a s kojim alatom mogu izrezat neke dijelove iz pjesme?
Aha ok hvala na pomoći...a s kojim alatom mogu izrezat neke dijelove iz pjesme?
možeš npr sa nero wawe editorom, on je sastavni dio svakog nere, ili s ovim, besplatan je. ima puno besplatnih programa, samo treba guglati.
p.s. ako pitaš zbog montaže videa, onda znaj da većin video editora u sebi ima mogućnost "rezanja", skraćivanja, glazbe koja se uvozi u njega, pa tako i onaj kojega sam ti preporučio.
ok pitam to me uvijek zanimalo..kao nesmiej se a na youtube sve logove od tv stanica..