Nije svako audiofil i stvarno ne vidim potrebu da sebi kupim ista kvalitetnije od Z-5500. I to je previse.
Nije svako audiofil i stvarno ne vidim potrebu da sebi kupim ista kvalitetnije od Z-5500. I to je previse.
svako po svome,netko voli imati dobar laptop a netko dobar hi-fi
dakel,ajmo sad realno.
do 700 kn ne mogu ocekivat neku brutalnu kvalitetu zvuka,tako barem ja razmisljam.
meni je bitno da za cca tu lovu dobim nesto naj bolje sta se nudi na trzistu.
ko kad sam lap uzimao,studirao sam sta,gdje i koji da kupim za do 5000 kn i kupio poprilicno dobar laptop za tu cijenu,iako znam da ima 5000 puta boljih ja imam svoj limit i to je to
tako bi i sa zvucnicima,neka razumna cijena sa najboljom kvalitetom zvucnika u tom rangu.
jos nesto,stereo,mono,dva satelita i sub ili nesto drugo,jacina satelita i suba ispod kojih da ne idem i sl.
sve me to zanima i svaki savjet mi puno znaci ali opet moram naglasit do 700 kn,sorry...sve je meni jasno sta vi procate ali za laptop sam dao 5300 ispao bi lud i glup da sad dam za zvudnike 3000 kn...sta ne???
..da citam recenziju i jako ih hvale,ofcors kad se uzme u obzir cijena i sta daju za tu cijenu.
dakle to je to,jos samo moram negdje nac da ih cujem kako rade i nemam sta razmisljat.
i meni se cini kao best buy.
ako imate jos koj prijedlog samo derite.
unaprijed hvala.
svaka vam cast ma odgovorima.samo pohvale.
;)