Problem mkv * titlovi

poruka: 6
|
čitano: 9.314
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
protjeran
Problem mkv titlovi

skinuo sam tri mkv filma i ni na jednom ne mogu namjestiti titlove, (namjestio iste nazive film i titl, probao u Subtitle Workshop 4, namjestim, pocetak i kraj odgovaraju, sto bi rekli sve pet, ali negdje oko sredine kasne ili zure i to na sva tri filma) pa me zanima dali za mkv filmove trebaju posebni titlovi ili neki posebni program za njihovo uredivanje. E da, i skidao sam sa nekoliko razlicitih strana titlove i to nekoliko puta.. Ako netko zna, pomagajte..

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Problem mkv titlovi

Morali bi radit titlovi, ne treba nikakav posebni format niti nista... Buduci da imas .mkv filmove pretpostavljam da su HD verzije, a kod njih zna biti dosta tzv. "extended" verzija ili "director cut" itd... Neznam gdje nabavljas titlove, ali ja skidam vecinu na http://www.podnapisi.net/  i   http://titlovi.com/  i zasad mi rade svi normalno, pogotovo za BluRay ripove. Ako koji kasni ili ide naprijed previse normalno ga namjestis sa Subtitle Workshopom. Daj bar navedi koje filmove imas i gdje si ih "nabavil" jer ovak napamet je tesko rec nekaj pametno...

My life has no purpose, no direction, no aim, no meaning, and yet I'm happy. I can't figure it out. What am I doing right?????
15 godina
protjeran
RE: Problem mkv titlovi

avatar, daybreakers i The Twilight Saga New Moon 2009.TS-Scr.x264, ova tri pate me vec neko vrijeme cak sam i filmove probao prekomvertirati u avi i mpeg ali ista situacija. filmove sam skidao sa raznih mjesta a titlove sa podnapisi, all4divix, divixtitlovicom.hr itd. zacudilo me to sto, kad sam skidao divix filmove nisam imao problema s titlovima i sad skinem tri mkv i ni na jednom ne mogu namjestit titlove, a probao sam sa nekih 20 titlova skinutih od svuda. a kolika je sansa da su sva tri filma "director cut".

16 godina
neaktivan
Problem mkv * titlovi

Problem ti je u tome da titlovi i film najvjerovatnije imaju razlicit broj frejmova u sekundi

npr. ako je titl napravljen za film koji ima 25fps a film ima 23,976fps onda ce nakon nekog vremena

titl poceti prednjaciti/kasniti u odnosu na film. Mozes najprije probati tilove prebaciti na broj frejmova

filma (zaokruzeno na slici), ako ni to ne upali onda probaj ovako:

1. Oznaci prvi titl i nađi tocno trenutak unutar filma kada se treba pojaviti, pauziraj film na tom mjestu
  2. Ovo će ti biti početna tocka za sinkronizaciju pa stisnes ovo dugme na slici sto sam oznacio s tocka 1
  3. Sada isto tako za zadnji titl za film, nades trenutak u filmu kada se treba pojaviti, pauziras i oznacis kao tocka 2
  4. stisni ok, sad bi trebalo sve stimat

btw. kao prvi i zadnji titl bi trebao izabrati neke koje imaju veze s filmom a ne npr. di se navodi ko je napravio titl i slicno.

All religions are the same: religion is basically guilt, with different holidays.
Poruka je uređivana zadnji put ned 7.2.2010 10:32 (drnde).

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
RE: Problem mkv * titlovi

hvala

11 godina
neaktivan
Problem mkv * titlovi

kako ubaciti mkv titl u video mkv da ima pozadinu crnu iza titla?

GAZDA
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice