dakle trebami preporuka nekog programa za rezanje videa (u biti imam par cod4 videa pa bi ih malo srezao)
po mogucnosti da je freeware.
hvala.
dakle trebami preporuka nekog programa za rezanje videa (u biti imam par cod4 videa pa bi ih malo srezao)
po mogucnosti da je freeware.
hvala.
Rezanje kao obično rezanje ili kao kasnije spajanje?
Za jednostavno rezanje - dvdvideosoftov free video dub. Ukucaj negdje na googleu. Neda mi se dati link.
nepodržava format koji meni treba.
Pokušaj sa vidCrop . neznam jeli besplatan , bio u bugu prije 2-3 mjeseca.
A koji je to format videa cod4??!?
Najvjerovatnije avi ako je xfireom.
Evo ti SC Video Cut and Split!
Inače košta 59$,ali sada je promotivna ponuda pa je FREE!
Znači trebaš nekaj za pripremu (rezuckanje i kompresija) za YT ili nekaj slično.
Ima jedna tema na drugi način započeta ali govori se malo i o tome kaj ti trebaš.
Dobar ti je Magix Movie Edit Pro 15 ili neki drugi (stariji).
edius trial
adobe trial :D
Ja mislim da ti je sasvim dovoljan Windovs movie maker.
Ja mislim da nije,on ne sprema video u Avi ili Mp4 format nego u Wmw(ako se ne varam) pa bi mu moglo stvarati probleme u nekim player-ima!
Ja mislim da nije,on ne sprema video u Avi ili Mp4 format nego u Wmw(ako se ne varam) pa bi mu moglo stvarati probleme u nekim player-ima!
Zato imaš convertore.
Meni treba jedan alat za rezanje videa pa posle sve to skupa sastaviti - dakle, VirtualDub Mod neznam u njemu nista, nemoze kolko sam shvatio rezati video.
Windows Movie Maker nema ni jedne opcije, uzas program.
dakle treba mi FREEWARE program nemam sada para a placam neki program samo radi jednog videa.
Videi su u .avi formatu.
dakle tih videa ima 5-6 i trebam neki od njih editittirati / izrezati jedan dio, pa posle sve to spojiti.
Evo jedan jako jednostavan i besplatan trimer samo za .avi format. link
EDIT: ovaj program služi samo za izrezivanje (jako je jednostavan) no pošto tebi treba i za spajanje trebaš ipak uzeti nekakav video editor poput movie makera od Windowsa, preporuka Cyberlink Power Director (free trail 30 days).
Pretpostavljam da će ti biti dovoljno da spojiš filmiće Nije kompliciran i ima ugodno sučelje koje je lako za skontati.
Puno hvala, ovo je pravi alat.
Sada sam sve sredio.
I konvertirao sam u avi format.
Eh sada me zanima kako da to ubacim u xf profil???
EDIT: Sredeno, sry modovi.