Pojačanje zvuka u videoklipu

poruka: 5
|
čitano: 5.572
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina

Problem je u sljedećem.Imam glazbene videoklipove,koje namjeravam organizirati u film.No neki od videa imaju osjetno slabiji ton od ostalih,pa ovo osjetno smanjuje kvalitetu budućeg filma.Kako izjednačiti,odnosno,pojačati

zvuk bez kompliciranog preslaganja samog videa.Ovo u audio datotekama uspjesno radi MP3Gain,ali ovaj program ne radi sa videom.Zna li netko rješenje?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Pojačanje zvuka u videoklipu

Ja sam koristio 4leaf Avi Video Splitter za splitanje videa i us put sam primjetio da ima i opciju za pojacavanje zvuka. Ne daj da te ime prevari, moze baratati i sa drugim datotekama osim avi.

Problem je sto se program placa, ali da se posudit na izvjesnoj stranici za rapidno dijeljenje     Nevinašce

Pravi programeri programiraju binarno!
Poruka je uređivana zadnji put pon 23.8.2010 9:27 (Pentium100).
17 godina

Hvala na savjetu i prijedlogu,ali ga nisam mogao koristiti.Ne želim platiti 25 dollara za program koji mi treba vrlo rijetko,

a i zazirem od kupovanja programa na Internetu.Dakao da sam pokušao preko Rapida,ali sam pokupio samo dva trojanca.A probnih verzija nisam našao(mislim 15-dnevni).Ima li neko drugo rješenje?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Pojačanje zvuka u videoklipu

Mozes probati sa VirtualDub-om. On je besplatan, ali mislim da se moze nositi samo sa .avi datotekama. Ali nisam siguran jer ga vec dugo nisam koritio.

Ovo ti je C/P kako pojacati zvuk na uz pomoc VDa

Brief:
Start VirtualDub and load in your converted DivX file.
From the "Video" menu, select "Direct Stream Copy".
From the "Audio" menu, select "Full Processing Mode".
From the "Audio" menu, select "Volume", check the "Adjust volume of audio channels" option, and you can use the slider to change the level of audio.
Press the "Preview Output" button and listen to the audio - if it isn't loud enough, go back to the previous step and increase the amplification level.
From the "Audio" menu, select "Compression" and select "MPEG Layer-3" and the same or lower bitrate/attributes (eg. 128 kBit/s, 48000 Hz, Stereo) you used earlier to make the DivX movie.
From the "File" menu, select "Save AVI" to save the AVI to include the normalized audio. This shouldn't take too long as only the audio is re-encoded/compressed - the video will be left alon

Pravi programeri programiraju binarno!
17 godina

Probao sam sa VD.Ide sve do kopresije audia.Tu javlja gresku,i isključuje program.Moj video je MPEG-2 što znači da

ga moram pretvoriti u Dvix jer VD prepoznaje samo taj fajl,pored Avi.Na početku odmah upozorava da vidi VBR audio

što program ne podržava.Valjda je tu greska,ali....

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice