Vec neko vrijeme razmisljam napraviti MW2 video, i skupio sam stotinjak isjecaka po 10 sec... i hocu ih sve zalijepit...Movie maker mi neradi, imam win 7 64 bit, a videi su snimani Xfire-om, .avi su, ako netko zna neki dobar program s kojim bi mogao riješit svoj problem... ili neki kodek za movie maker...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Pinnacle studio 14 - odlican alat.
Pa i ne bas. Kazu da se popravio ali starije verzije su bile nestabilne da je to cudo bilo. laksi alat je adobe premiere elements a teska kategorija su premiere pro, vegas, edius i sl. elements mislim da ce zadovoljiti tvoje potrebe ako nije neki egzoticni format u pitanju. TO sto su video fileovi u avi kontejneru ne znaci da koriste iste codece i tu bi mogao imati najvse problema.
Pa i ne bas. Kazu da se popravio ali starije verzije su bile nestabilne da je to cudo bilo. laksi alat je adobe premiere elements a teska kategorija su premiere pro, vegas, edius i sl. elements mislim da ce zadovoljiti tvoje potrebe ako nije neki egzoticni format u pitanju. TO sto su video fileovi u avi kontejneru ne znaci da koriste iste codece i tu bi mogao imati najvse problema.
Ja sam naveo onog kojeg koristim i nije mi se desila nikakva nestabilnost. Za ostale ne znam jer ih nisam probao.
Znaci popravio se.
Znaci popravio se.
Ocito, al isto tako nisam koristil starije verzije pa ne znam nista o nestabilnosti.
probao sam avs no gubi uzasno na kvaliteti... pokusavam stabilizirat, ali onda video ide lijevo, desno, gore, dolje...
Nisam probao program, pa ne bih komentirao kvalitetu, ali ako stabiliziraš video, normalno je da pleše slika, ali ti je prikaz onoga što stabiliziraš miran.
Sony Vegas
Većina filmića MW2, CoD4, CoD2 itd. su rađeni s njim. U početku malo komplikovan, ali se za sat vremena uhodaš u osnovne stvari. Ako hoćeš naprednije stvari onda prati tutorijale na netu itd.
evo dovršio sam vid... budem dao link kad se uploada na yt...
Za to što si trebao najbolji ti je bio besplatni Avidemux.
Adobe Premier Elements, evo danas sam ga download-ao (30 dana imas trial).
Odlican je.