ID3 tag problem

poruka: 5
|
čitano: 1.185
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
ID3 tag problem

Vec neko vrijeme mucim problem s ID3 zapisima.

Koristim Tag & Rename v3.6 (prije sam imao starije) i problem je u tome sto mi mp3 player (Sony NWZ-S738F) ne cita godinu pjesme. Za svaku pjesmu koju ja uredim on mi izbaci za Year Unknown.

Ako je pjesma bila skinuta s net-a, uredno sve vidi, no cim ja uredim, godina se "izgubi". Nasuprot tome, Android i Windows Phone telefoni uredno sve citaju (i nakon uredivanja).

Ocito mi mp3 ne podnosi verziju id3 tag-a koji taj program koristi, da li postoji neka opcija da se to promijeni ?

Probao sam i sa EasyTag-om u linuxima,  tamo radi sve, samo je problem sto ne mogu u tome programu dobiti Cover sliku, program mi sve Cover art-e sprema u poseban folder pa nakon uredivanja ni jedan program u Windowsima niti mp3 player ne vidu sliku.

Trust Me, I'm an Engineer :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
ID3 tag problem

Isprobaj Mp3Tag, osobno ga koristim i jako je dobar program s pregrštom opcija.

Something witty.
Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
Re: ID3 tag problem

Hvala na savjetu, ali ne pomaze.

Kod ovoga bar ima za odabrati da li hoces da ti sprema u ID3 v1, v2.3(UTF-8/16/ISO) ili v2.4, no sa niti jednim ne vidim godinu !

12 godina
neaktivan
ID3 tag problem

MediaMonkeyMusicBrainz Picard  i  Foobar  su poprilično dobro opremljeni za editiranje ID3 tagova.

Foobar Foobar
EasyTAG cover EasyTAG cover
Poruka je uređivana zadnji put ned 5.5.2013 3:41 (McG villain).

0 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
Re: ID3 tag problem

Hvala svima na pomoci, no problem nije bio u uredivacu ID-ova nego u preijnosu !

Naime, ako pjesme kopiram obicno, preko mass-storage-a, onda se godina "izgubi", no ako kopiram (tj. sinkroniziram) preko WMP-a, onda je sve u redu.

Takoder, ako kopiram preko Linuxa, sve normalno vidi (zanimljivo) ! 

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice