Upitnik u naslovu jer nemam pojma kako da ovaj topic nazovem. Dake zanima me postoji li neki softwer koji može video od recimo 15 FPS konvertirati u video od 30 ili više FPS? Dakle da kreira frejmove koji nedostaju.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Necu bas pomoci, ali znam da postoji.
U zadnje vrijeme sam vidio dosta videa iz igara (pogotovo iz BF3) na Youtubeu gdje se gameplay playa sporo kao da je snimljen s 500 pa usporen.
Efekt s kojim su dobijene medjuslike je koliko vidim morphing (http://en.wikipedia.org/wiki/Morphing) izmedju svake dvije slike.
Uglavnom, kad se toliko uspori izgleda prilicno lose, ali kad bi trebalo "izmisliti" samo 2-3 slike izmedju, moglo bi dobro izgledati.
Mozda netko zna ime programa ili plugina za neki od popularnih programa za obradu videa.
Probaj ovo,mozda ti pomogne.
Upitnik u naslovu jer nemam pojma kako da ovaj topic nazovem. Dake zanima me postoji li neki softwer koji može video od recimo 15 FPS konvertirati u video od 30 ili više FPS? Dakle da kreira frejmove koji nedostaju.
može,ubrzaš video 2x.
Pogledaj malo o interpolaciji na internetu. Znam da postoje sigurno negdje skripte za avisynth.
Ili ako ti treba za neki ovak program valjda ima plugin neki.
Necu bas pomoci, ali znam da postoji.
U zadnje vrijeme sam vidio dosta videa iz igara (pogotovo iz BF3) na Youtubeu gdje se gameplay playa sporo kao da je snimljen s 500 pa usporen.
Efekt s kojim su dobijene medjuslike je koliko vidim morphing (http://en.wikipedia.org/wiki/Morphing) izmedju svake dvije slike.
Uglavnom, kad se toliko uspori izgleda prilicno lose, ali kad bi trebalo "izmisliti" samo 2-3 slike izmedju, moglo bi dobro izgledati.
Mozda netko zna ime programa ili plugina za neki od popularnih programa za obradu videa.
fulao si ceo fudbal kako bi se reklo
Nije ništa fulao. Upravo je morphing najbolji način kreiranja frejmova koji nedostaju. Uostalom, tako su napravljeni oni amaterski ultra-slow motion videi što se vrte na Youtubu.
To i mene zanima (ako je autor teme uopce mislio na slow/fast motion normalnog video-a)
Nije ništa fulao. Upravo je morphing najbolji način kreiranja frejmova koji nedostaju. Uostalom, tako su napravljeni oni amaterski ultra-slow motion videi što se vrte na Youtubu.
Koliko vidim morphing je efekt glatkog prijelaza sa jednog objekta na drugi.
S druge strane inerpolacija je stvaranje meduframeova kako bi se postigao veci broj istih (frameova) po sekundi.
Stvar je zapravo vrlo slična - treba izmisliti sliku koje nema. Naravno, interpolacija može biti krajnje jednostavna, dok je kod morphinga stvar u malo inteligentnijim algoritmima (kad treba popuniti po nekoliko frejmova).