FL studio 10

poruka: 7
|
čitano: 3.008
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
FL studio 10

Pozzdrav! Imam par pitanja. Ima već par dana danonoćno se mučim sa ovim programom. Uglavnom naučio sam osnove, znam uradit beatove. No zanima me ovako: 

-Jel postoji kakva podloga vec uradjenih beatova da skinem s neta i stavim u fl i koristim?

-Zasto kad pritisnem na gumb da snimam svoj glas ne zeli da mi snimi glas, jel mozda problem zato sto koristim mikrofon koji je na slusalicama?

-Dali mogu radit karaoke unutar ovog programa i kad otpjevam pjesmu da je snimim? :)

-Vidim da ove sve sampleove pjesama moram platiti da ih mogu dobit, postoji li kakvi packova da mogu besplatnos kinut ?

Hvala, Nikola.

LP

Poruka je uređivana zadnji put pet 26.10.2012 16:36 (puškaa).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: FL studio 10
  1. -
  2. Za postavljanje mikrofona
  3. Neam pojma
  4. imaš besplatnih samplova, uglavno ih ja skidam preko torrenta 
=▲<
13 godina
neaktivan

na kojoj stranici, ja di god odem sve se plaća i to nisu male cijene, vec bogami masne cijene od 300 dolara pa nadalje.

Jer mi treba, ne mogu sastavit pjesmu od ovog sta imam u fl trenutno, premalo je rekvizita.

Hvala!

15 godina
neaktivan
puškaa kaže...

na kojoj stranici, ja di god odem sve se plaća i to nisu male cijene, vec bogami masne cijene od 300 dolara pa nadalje.

Jer mi treba, ne mogu sastavit pjesmu od ovog sta imam u fl trenutno, premalo je rekvizita.

Hvala!

evo ovdje vidi: http://www.theflipsideforum.com/index.php?topic=11431.0  Malo googlaj i naći ćeš  free

=▲<
12 godina
neaktivan
FL studio 10

Za FL uvjek možeš naći dodataka.

Naravno da imaš gotovih loopov-a,ili beatova u raznima packovima,tipa Vengeance,Loopmaster itd.

Vengeance uglavnom predvladava.

Ako se ne snađeš,javi mi se u PP,ja ću ti poslati linkove.

Tech Geek or?
Poruka je uređivana zadnji put pet 26.10.2012 17:53 (MMuser).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Sve je pod cijenikom,ali evo pokusat cu :/ 

Ipak hvala.

17 godina
neaktivan
FL studio 10

Pozdrav.

Interesira me, ako kupim orig. licencu, recimo FL 9 il 8, da li dobijem nadogradnju na zadnju - 11? Jer sam vidio na ebay-u box verzije za nekih stotinjak dolara.

Gimme a bag of donuts, and no one gets hurt :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice