Forum | Tema | Poruka | Datum | Autor | |
---|---|---|---|---|---|
Komentari članaka s naših web stranica | Njemačka sprema AI ofenzivu | Re: Njemačka sprema AI ofenzivu |
čet 17.7.2025 20:18
|
zzib | |
Ucitavanje poruke...
|
|||||
Komentari članaka s naših web stranica | Može li umjetna inteligencija razumjeti govor živo | Re: Može li umjetna inteligencija razumjeti govor |
čet 17.7.2025 8:23
|
zzib | |
Ucitavanje poruke...
|
|||||
Komentari članaka s naših web stranica | Vlada prestaje s reguliranjem cijena goriva, prepu | Vlada prestaje s reguliranjem cijena goriva, prepu |
čet 17.7.2025 2:13
|
zzib | |
Ucitavanje poruke...
|
|||||
Procesori i MBO | Opća rasprava o procesorima (CPU) | Re: Opća rasprava o procesorima (CPU) |
pon 14.7.2025 20:11
|
zzib | |
Ucitavanje poruke...
|
|||||
Komentari članaka s naših web stranica | Gravitacijski valovi otkrili dosad najmasivnije za | Gravitacijski valovi otkrili dosad najmasivnije za |
pon 14.7.2025 19:58
|
zzib | |
Ucitavanje poruke...
|
|||||
Komentari članaka s naših web stranica | Europa želi postati kvantnom silom do kraja desetl | Re: Europa želi postati kvantnom silom do kraja de |
ned 6.7.2025 15:15
|
zzib | |
Ucitavanje poruke...
|
|||||
Komentari članaka s naših web stranica | Europa želi postati kvantnom silom do kraja desetl | Europa želi postati kvantnom silom do kraja desetl |
ned 6.7.2025 14:25
|
zzib | |
Ucitavanje poruke...
|
|||||
Komentari članaka s naših web stranica | Sudbina nam ne piše ni u zvijezdama, ni u genima. | Sudbina nam ne piše ni u zvijezdama, ni u genima. |
ned 6.7.2025 12:48
|
zzib | |
Ucitavanje poruke...
|
|||||
Komentari članaka s naših web stranica | Windowsi 11 u srpnju prvi put prestigli Windowse 1 | Windowsi 11 u srpnju prvi put prestigli Windowse 1 |
ned 6.7.2025 12:42
|
zzib | |
Ucitavanje poruke...
|
|||||
Komentari članaka s naših web stranica | Izvantjelesna iskustva: duhovna putovanja ili psih | Izvantjelesna iskustva: duhovna putovanja ili psih |
sub 5.7.2025 19:35
|
zzib | |
Ucitavanje poruke...
|
|||||
Komentari članaka s naših web stranica | Smeđa protiv bijele masti – pomagač u mršavljenju | Smeđa protiv bijele masti – pomagač u mršavljenju |
pet 4.7.2025 20:56
|
zzib | |
Ucitavanje poruke...
|
|||||
Komentari članaka s naših web stranica | AZOP izrekao kaznu Hrvatskom uredu za osiguranje z | Re: AZOP izrekao kaznu Hrvatskom uredu za osiguran |
čet 3.7.2025 16:46
|
zzib | |
Ucitavanje poruke...
|
|||||
Komentari članaka s naših web stranica | Razočarao me moj Samsung | Re: Razočarao me moj Samsung |
sri 2.7.2025 13:19
|
zzib | |
Ucitavanje poruke...
|
|||||
Komentari članaka s naših web stranica | Razočarao me moj Samsung | Razočarao me moj Samsung |
sri 2.7.2025 11:15
|
zzib | |
Ucitavanje poruke...
|
|||||
Komentari članaka s naših web stranica | Nox Mobility, njemački startup želi poboljšati isk | Nox Mobility, njemački startup želi poboljšati isk |
uto 1.7.2025 10:51
|
zzib | |
Ucitavanje poruke...
|
|||||
Komentari članaka s naših web stranica | Google više ne može prodavati Pixele u Japanu | Re: Google više ne može prodavati Pixele u Japanu |
ned 29.6.2025 16:03
|
zzib | |
Ucitavanje poruke...
|
|||||
Komentari članaka s naših web stranica | Zemlja će ovoga ljeta ponovno ubrzati rotaciju | Zemlja će ovoga ljeta ponovno ubrzati rotaciju |
ned 29.6.2025 15:38
|
zzib | |
Ucitavanje poruke...
|
|||||
Komentari članaka s naših web stranica | Google više ne može prodavati Pixele u Japanu | Re: Google više ne može prodavati Pixele u Japanu |
ned 29.6.2025 15:29
|
zzib | |
Ucitavanje poruke...
|
|||||
Komentari članaka s naših web stranica | Google više ne može prodavati Pixele u Japanu | Google više ne može prodavati Pixele u Japanu |
ned 29.6.2025 12:21
|
zzib | |
Ucitavanje poruke...
|
|||||
Komentari članaka s naših web stranica | Waymo je ispred Tesle? Već godinu dana voze bez vo | Re: Waymo je ispred Tesle? Već godinu dana voze be |
ned 29.6.2025 10:07
|
zzib | |
Ucitavanje poruke...
|
|||||
Komentari članaka s naših web stranica | Lansirana je Pythagora, domaća AI platforma za raz | Lansirana je Pythagora, domaća AI platforma za raz |
uto 24.6.2025 19:53
|
zzib | |
Ucitavanje poruke...
|
|||||
Komentari članaka s naših web stranica | Umjetna inteligencija plagira prethodno naučeni sa | Umjetna inteligencija plagira prethodno naučeni sa |
uto 24.6.2025 19:43
|
zzib | |
Ucitavanje poruke...
|
|||||
Komentari članaka s naših web stranica | Suvremena paleontologija preispituje koncept pet v | Suvremena paleontologija preispituje koncept pet v |
ned 22.6.2025 21:57
|
zzib | |
Ucitavanje poruke...
|
|||||
Komentari članaka s naših web stranica | Suvremena paleontologija preispituje koncept pet v | Re: Suvremena paleontologija preispituje koncept p |
ned 22.6.2025 20:08
|
zzib | |
Ucitavanje poruke...
|
|||||
Komentari članaka s naših web stranica | Rast koncentracije ugljičnog dioksida u atmosferi | Re: Rast koncentracije ugljičnog dioksida u atmosf |
ned 22.6.2025 19:04
|
zzib | |
Ucitavanje poruke...
|
|||||
Komentari članaka s naših web stranica | Kako svijet priprema radnu snagu za AI | Kako svijet priprema radnu snagu za AI |
ned 22.6.2025 12:43
|
zzib | |
Ucitavanje poruke...
|
|||||
Komentari članaka s naših web stranica | Svjetlost se može 'iscijediti' iz tame | Svjetlost se može 'iscijediti' iz tame |
sub 21.6.2025 9:36
|
zzib | |
Ucitavanje poruke...
|
|||||
Komentari članaka s naših web stranica | Pad Boeingova Dreamlinera – ovaj je trebao biti si | Pad Boeingova Dreamlinera – ovaj je trebao biti si |
pet 13.6.2025 22:32
|
zzib | |
Ucitavanje poruke...
|
|||||
Komentari članaka s naših web stranica | Producent Top Geara i Grand Toura vozio 38 km/h pa | Producent Top Geara i Grand Toura vozio 38 km/h pa |
sri 11.6.2025 15:49
|
zzib | |
Ucitavanje poruke...
|
|||||
Komentari članaka s naših web stranica | Od danas prijave za poticaje za kućne solarne elek | Re: Od danas prijave za poticaje za kućne solarne |
pet 6.6.2025 17:03
|
zzib | |
Ucitavanje poruke...
|