- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore

Redmi Note 3 Pro 3/32 ili Redmi Note 4 Pro
Tel mi treba za slikanje,surfanje,fb,whatsapp,igrice ne igram..
9 | 3 PRO |
---|---|
1 | 4 PRO |
Slikanje možeš zaboravit...pogotovo u noćnim uvijetima.
Za sve ostalo tipa - surfanje, fb, whatsappp ti ne treba tako skup kineski mob. Imaš jeftinijih kineskih mobitela i nećeš primjetit razliku.
Mislim da ti Note 3 Pro nema Gorilla Glass pa si obavezno nabavi zaštitno staklo.
Za sve ostalo tipa - surfanje, fb, whatsappp ti ne treba tako skup kineski mob. Imaš jeftinijih kineskih mobitela i nećeš primjetit razliku.
Mislim da ti Note 3 Pro nema Gorilla Glass pa si obavezno nabavi zaštitno staklo.
kad se spominju jeftiniji kineski mobiteli a kojima se može normalno surfati,koristiti viber itd..koji bi to bio?
i gdje je sad najpovoljnije kupiti note3 pro?naravno bez carina,pdv-a?hvala
hvala.a im ali ištqa jeftinije a dobro za surfanje itd?
Zbog cega slikanje mogu zaboravit?
Jesu tako lose kamere?
Slucajan dupli post.
Nema gorilla glass al neku zastitu ima, na yt covjek ogrebao tek sa 6h, s cim je i ajfon ogreban (iako je pi reklamama o safirnom il kakvom vec staklu tek na 9h trebalo bit moguce ga ogrebat, ali opet, lakse ti je platit 5kn kaljeno staklo, koje btw dobis na topone ak se uzima preko Iliona, nego kupovat cijeli ekran ak se ogrebe :)
Mediatek 3+32 ili Snapdragon 2+16? Koji uzeti?
Zbog cega slikanje mogu zaboravit?
Jesu tako lose kamere?
Koliko vidim slikanje ti je bitno., onda za tebe slike neće biti dovljno dobre. Gledaj nešto tipa G4 ili S6...ako hoćeš pravu kameru. Bolje da daš malo više para pa kupiš mob koji će te zadovoljit na duži rok., nego Kineza koji će biti prosječan - niti smrdi niti miriši.
Slažem se kolega...sve si rekao. Hvala na objektivnosti.
Nema gorilla glass al neku zastitu ima, na yt covjek ogrebao tek sa 6h, s cim je i ajfon ogreban (iako je pi reklamama o safirnom il kakvom vec staklu tek na 9h trebalo bit moguce ga ogrebat, ali opet, lakse ti je platit 5kn kaljeno staklo, koje btw dobis na topone ak se uzima preko Iliona, nego kupovat cijeli ekran ak se ogrebe :)
Opet se ljutiš...hahahah. Šta ne smijem reći mane tvog Kineza...
Nema Gorilla Glass ali ima neku zaštitu. To je kao da kažeš curi - e nemam durex ali imam neku zaštitu . Šta imaš najlon
. Aj budi dobar molim te.
Veoma upotrebljive fotke a na nekim usporedbama orginalnih slika bolje neg na ajfonu sestici, mislim da i na telekineza forumu ima usporedba gdje se skoro pa ni ne vidi razlika izmedu slika..
Da je neko koristio barem najlon, nebi bilo onih koji pljuju po svemu kaj ne koriste..
Veoma upotrebljive fotke a na nekim usporedbama orginalnih slika bolje neg na ajfonu sestici, mislim da i na telekineza forumu ima usporedba gdje se skoro pa ni ne vidi razlika izmedu slika..
Da je neko koristio barem najlon, nebi bilo onih koji pljuju po svemu kaj ne koriste..
Tako je kolega hahahaha!! U pravu si hahahahah
Basic stuff - da me sluzi za drustvene mreze, da baterija dugo traje jer s posla idem na faks, a i da se tu i tamo nade za neku igricu. Sto je s pregrijavanjem i tim stvarima na Mediatek verziji? Razlika je u nekih €20. Uzeo bih 3+32 SD verziju da ima Gray ali nema. A jaaaako me iritiraju crne linije na ekranu kod zlatne i bijele verzije.
Za dugo trajanje baterije ti je onda super odabir mobitela :)
Za dugo trajanje baterije ti je onda super odabir mobitela :)
Crna linija izmedu ruba i slike na ekranu, ako me razumijes?
Jel moze mi neko pomoci oko otkljucavanja mobitela, jel moguce ga otkljucati nekako? Znaci ne ocitava moj otisak prsta i sifru mi ne prihvaca, molim pomoc
Pozdrav!
trebam pomoć oko svog xiaomia! Naime, trenutno mi ne prepoznaje SIM karticu, odnosno prepoznaje (vidljiva je mreža, broj i IMEI broj), ali cijelo vrijeme piše NO SERVICE, tako da mobitel ne mogu normalno koristit! pretraživanjem neta nisam saznao ništa korisno, nisam siguran da li je riječ o softverskoj pogrešci ili je riječ o hardveru! negdje sam pročitao da su u xiaomiu upoznati o istoj pogrešci te rade na update-u kako bi se isto riješilo! opcije kojima sam pokušao riješiti problem su one normalne..zamijenom kartica, utora, verzija miui-a, developera, ali NO serivce je još uvijek tu! ako je netko imao sličan problem neka podijeli iskustvo ili neka mi pomogne netko od starijih članova foruma..jer neznam što da radim više..
raspolozive gold i silver boje, shiping moze iz Kine preko SF Expressa bez placanja pdv/carine..
garancija na uredaje 2 godine, servis za manje kvarove u Italiji..
DOA garancija od 7 dana, u slucaju tvornickog kvara vrate novce ili po dogovoru..
pozz..
bootloader nije bio otključan kad se pojavio no service..nego sam ga ja naknadno otključao pokušavajući sve i svašta..
ma nije..mobitel je doslovno kao nov..nema niti najmanju crticu!nisam ja jedini sa tim problemom..zato sam i pitao jel imao možda netko sličan problem!a što se flashanja tiče..neznam što da isprobam više..
Probaj iskljuciti miui backup pa resetirati mob i vidi da li ti i dalje trosi bateriju. Ako ti je rootan telefon, instaliraj betterbatterystats s xda ili wakelock detector s play-a pa vidi sta kazu.
Evo ja uradih kako si i rekao,tj zaustavio sam i store i playservice i resetovao mob,pa sam opet isto ponovio i vratio mob na tvornicke postavke ali opet ista pjesma,kada hocu uci da se ulogujem na google acaunt ,pise samo cheking info i nece niš dalje,,,sta da radim???
Probaj ponovo instalirati rom, mozda se skinuo s greskom a mozda se nesto desilo dok se instalirao. Inace, ovo ti je kineska verzija roma, pokusaj instalirati global verziju koja vec ima gappse. Osim ako bas ne zelis kinesku verziju iz nekog razloga, onda pokusaj reinstalaciju
Basic stuff - da me sluzi za drustvene mreze, da baterija dugo traje jer s posla idem na faks, a i da se tu i tamo nade za neku igricu. Sto je s pregrijavanjem i tim stvarima na Mediatek verziji? Razlika je u nekih €20. Uzeo bih 3+32 SD verziju da ima Gray ali nema. A jaaaako me iritiraju crne linije na ekranu kod zlatne i bijele verzije.
Snapdragon/pro verzija ima podrsku za micro sd karticu dok MTK verzija nema. Takodjer, update za MTK procesore ne dolazi tako cesto. Recimo, trenutno na en.miui.com/download-301.html imas damo kinesku verziju za MTK
Punio se nepunih 5 min dok sam skuzio da je ljepsa polovica, prijasnji dugogodisnji korisnik ajfona, stavila punit jer mi "nece izdrzat" cijeli dan :) al eto, uspio izdrzat, jos sam na kraju prek 1h upalil yt i max svjetlinu da potrosi bateriju :)