Xiaomi Redmi Note 3

poruka: 5.327
|
čitano: 912.042
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: Xiaomi Redmi Note 3
WhatsApp radi bez problema, Viber ne koristim pa nisam ni probao
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
15 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 3

Redmi Note 3 Pro 3/32 ili Redmi Note 4 Pro

Tel mi treba za slikanje,surfanje,fb,whatsapp,igrice ne igram..

9 3 PRO
1 4 PRO
Poruka je uređivana zadnji put čet 22.9.2016 9:56 (Intelovac123).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Intelovac123 kaže...

Slikanje možeš zaboravit...pogotovo u noćnim uvijetima. 

Za sve ostalo tipa - surfanje, fb, whatsappp ti ne treba tako skup kineski mob. Imaš jeftinijih kineskih mobitela i nećeš primjetit razliku.

Mislim da ti Note 3 Pro nema Gorilla Glass pa si obavezno nabavi zaštitno staklo.

Poruka je uređivana zadnji put čet 22.9.2016 10:50 (R36).
11 godina
neaktivan
R36 kaže...
Intelovac123 kaže...

Za sve ostalo tipa - surfanje, fb, whatsappp ti ne treba tako skup kineski mob. Imaš jeftinijih kineskih mobitela i nećeš primjetit razliku.

Mislim da ti Note 3 Pro nema Gorilla Glass pa si obavezno nabavi zaštitno staklo.

kad se spominju jeftiniji kineski mobiteli a kojima se može normalno surfati,koristiti viber itd..koji bi to bio?

i gdje je sad najpovoljnije kupiti note3 pro?naravno bez carina,pdv-a?hvala

9 godina
Grossoshop sa kodom za popust ili top one na aliexpressu sa dhl shippingom, oba prodavaca prolaze bez pdva, sa top one dobijes 5$ popust, kaljeno staklo i zastitnu masku kao poklon ak ide preko iliona sa telekineze, a za grossoshop ima tu negdje kod za popust, sasha ga stavio

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
blackeagle29 kaže...
Grossoshop sa kodom za popust ili top one na aliexpressu sa dhl shippingom, oba prodavaca prolaze bez pdva, sa top one dobijes 5$ popust, kaljeno staklo i zastitnu masku kao poklon ak ide preko iliona sa telekineze, a za grossoshop ima tu negdje kod za popust, sasha ga stavio

hvala.a im ali ištqa jeftinije a dobro za surfanje itd?

15 godina
neaktivan
R36 kaže...
Intelovac123 kaže...

Zbog cega slikanje mogu zaboravit?

Jesu tako lose kamere?

17 godina
Fotografije na dnevnom svjetlu su veoma upotrebljive, nocne su prilicno lose. Ispod je jedna koju sam okinuo juce kao primjer fotke na dnevnom svjetlu.
17 godina

Slucajan dupli post.

Poruka je uređivana zadnji put čet 22.9.2016 12:23 (Widowmaker).
9 godina
Bas moras sve komentirat? Znaci na ajfonu kad sam rekel da nije kamera bas tak dobra kak ju hvale i da se vidi razlika na velikom ekranu si pocel srat kak svi gledaju slike na mobitelu sad, a sad za rn3 seres kak ima losu kameru i po danu.. a po danu se ne vidi razlika izmedu ajfona i redmija, pogotovo na mobitelu, kak si tvrdil da svi gledaju sami na mobitelu... a vidio sam i usporedbu i6 i r3/3n3 sa orginalnim slikama, bez ikakvog sazimanja slike i sa orginal info o slici, i svi su govorili za ajfonove slike da su losije i da su sigurno od redmija... tolko o losim kamerama.. a nocu, koji mob ima dobre kamere nocu na dalje od 2-3 metra?

Nema gorilla glass al neku zastitu ima, na yt covjek ogrebao tek sa 6h, s cim je i ajfon ogreban (iako je pi reklamama o safirnom il kakvom vec staklu tek na 9h trebalo bit moguce ga ogrebat, ali opet, lakse ti je platit 5kn kaljeno staklo, koje btw dobis na topone ak se uzima preko Iliona, nego kupovat cijeli ekran ak se ogrebe :)

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 3

Mediatek 3+32 ili Snapdragon 2+16? Koji uzeti?

Poruka je uređivana zadnji put čet 22.9.2016 14:02 (_Dangerous_Lickz_).
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
Ovisi kaj mislis radit i kaj ti vise treba :) mada, moj izbor bi bio sd jer po nekim recenzijama baterija duze traje, proc je malo bolji, ostalo mislim da je isto, jedino ak mislis imat puno aplikacija onda bi ti moglo mozda bit malo 2 gige
13 godina
neaktivan
Intelovac123 kaže...
R36 kaže...
Intelovac123 kaže...

Zbog cega slikanje mogu zaboravit?

Jesu tako lose kamere?

Koliko vidim slikanje ti je bitno., onda za tebe slike neće biti dovljno dobre. Gledaj nešto tipa G4 ili S6...ako hoćeš pravu kameru. Bolje da daš malo više para pa kupiš mob koji će te zadovoljit na duži rok., nego Kineza koji će biti prosječan - niti smrdi niti miriši. 

Widowmaker kaže...
Fotografije na dnevnom svjetlu su veoma upotrebljive, nocne su prilicno lose. Ispod je jedna koju sam okinuo juce kao primjer fotke na dnevnom svjetlu.

Slažem se kolega...sve si rekao. Hvala na objektivnosti.

blackeagle29 kaže...
Bas moras sve komentirat? Znaci na ajfonu kad sam rekel da nije kamera bas tak dobra kak ju hvale i da se vidi razlika na velikom ekranu si pocel srat kak svi gledaju slike na mobitelu sad, a sad za rn3 seres kak ima losu kameru i po danu.. a po danu se ne vidi razlika izmedu ajfona i redmija, pogotovo na mobitelu, kak si tvrdil da svi gledaju sami na mobitelu... a vidio sam i usporedbu i6 i r3/3n3 sa orginalnim slikama, bez ikakvog sazimanja slike i sa orginal info o slici, i svi su govorili za ajfonove slike da su losije i da su sigurno od redmija... tolko o losim kamerama.. a nocu, koji mob ima dobre kamere nocu na dalje od 2-3 metra?

Nema gorilla glass al neku zastitu ima, na yt covjek ogrebao tek sa 6h, s cim je i ajfon ogreban (iako je pi reklamama o safirnom il kakvom vec staklu tek na 9h trebalo bit moguce ga ogrebat, ali opet, lakse ti je platit 5kn kaljeno staklo, koje btw dobis na topone ak se uzima preko Iliona, nego kupovat cijeli ekran ak se ogrebe :)

Opet se ljutiš...hahahah. Šta ne smijem reći mane tvog Kineza...

Nema Gorilla Glass ali ima neku zaštitu. To je kao da kažeš curi - e nemam durex ali imam neku zaštitu . Šta imaš najlon . Aj budi dobar molim te.

Poruka je uređivana zadnji put čet 22.9.2016 14:16 (R36).
9 godina
Bolje i to nego reci imam durex a zapravo je plasticna vrecica, ko kaj je apple reko hahah i bez obzira na vrstu zastite, uvijek imam kaljeno staklo na mobu, jer i u slucaju pada prije puca kaljeno staklo nego ekran, a to sam i reko covjeku, tak da ne kuzim ovo tvoje za govorenje mana..
Veoma upotrebljive fotke a na nekim usporedbama orginalnih slika bolje neg na ajfonu sestici, mislim da i na telekineza forumu ima usporedba gdje se skoro pa ni ne vidi razlika izmedu slika..

Da je neko koristio barem najlon, nebi bilo onih koji pljuju po svemu kaj ne koriste..

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
blackeagle29 kaže...
Bolje i to nego reci imam durex a zapravo je plasticna vrecica, ko kaj je apple reko hahah i bez obzira na vrstu zastite, uvijek imam kaljeno staklo na mobu, jer i u slucaju pada prije puca kaljeno staklo nego ekran, a to sam i reko covjeku, tak da ne kuzim ovo tvoje za govorenje mana..
Veoma upotrebljive fotke a na nekim usporedbama orginalnih slika bolje neg na ajfonu sestici, mislim da i na telekineza forumu ima usporedba gdje se skoro pa ni ne vidi razlika izmedu slika..

Da je neko koristio barem najlon, nebi bilo onih koji pljuju po svemu kaj ne koriste..

Tako je kolega hahahaha!! U pravu si hahahahah

16 godina
neaktivan
blackeagle29 kaže...
Ovisi kaj mislis radit i kaj ti vise treba :) mada, moj izbor bi bio sd jer po nekim recenzijama baterija duze traje, proc je malo bolji, ostalo mislim da je isto, jedino ak mislis imat puno aplikacija onda bi ti moglo mozda bit malo 2 gige

Basic stuff - da me sluzi za drustvene mreze, da baterija dugo traje jer s posla idem na faks, a i da se tu i tamo nade za neku igricu. Sto je s pregrijavanjem i tim stvarima na Mediatek verziji? Razlika je u nekih €20. Uzeo bih 3+32 SD verziju da ima Gray ali nema. A jaaaako me iritiraju crne linije na ekranu kod zlatne i bijele verzije. 

9 godina
Koje crne linije na ekranu? Na grey boji su rubovi oko ekrana crni, na silver white su bijeli i na zlatnom su zlatni, imam zlatni i nemam prigovora, mislio prvo sivi uzet al sam odustal i uzel zlatni..
Za dugo trajanje baterije ti je onda super odabir mobitela :)

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
blackeagle29 kaže...
Koje crne linije na ekranu? Na grey boji su rubovi oko ekrana crni, na silver white su bijeli i na zlatnom su zlatni, imam zlatni i nemam prigovora, mislio prvo sivi uzet al sam odustal i uzel zlatni..
Za dugo trajanje baterije ti je onda super odabir mobitela :)

Crna linija izmedu ruba i slike na ekranu, ako me razumijes? 

9 godina
Sad tek sam skuzio o cem govoris, mislio sam da govoris o okviru ekrana, a ti o ovom milimetru koji je crni, na kojem se ne prikazuje slika? Ovo izmedu zlatnog ruba i slike ekrana? Dobro sam moral gledat da skuzim o cem govoris, jer se ne vidi kad je tamniji ekran i vidi se sad na max svjetlini, siva tipkovnica pa je komadic crno pa onda zlatni rub.. na to crno mislis?

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 3

Jel moze mi neko pomoci oko otkljucavanja mobitela, jel moguce ga otkljucati nekako? Znaci ne ocitava moj otisak prsta i sifru mi ne prihvaca, molim pomoc

0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 3

Pozdrav!

trebam pomoć oko svog xiaomia! Naime, trenutno mi ne prepoznaje SIM karticu, odnosno prepoznaje (vidljiva je mreža, broj i IMEI broj), ali cijelo vrijeme piše NO SERVICE, tako da mobitel ne mogu normalno koristit! pretraživanjem neta nisam saznao ništa korisno, nisam siguran da li je riječ o softverskoj pogrešci ili je riječ o hardveru! negdje sam pročitao da su u xiaomiu upoznati o istoj pogrešci te rade na update-u kako bi se isto riješilo! opcije kojima sam pokušao riješiti problem su one normalne..zamijenom kartica, utora, verzija miui-a, developera, ali NO serivce je još uvijek tu! ako je netko imao sličan problem neka podijeli iskustvo ili neka mi pomogne netko od starijih članova foruma..jer neznam što da radim više..

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
akcija do subote na RN3 Pro 3/32 na Grossoshopu uz ovaj kod: NOTE3PROHR se dobije 10€ popusta..
raspolozive gold i silver boje, shiping moze iz Kine preko SF Expressa bez placanja pdv/carine..
garancija na uredaje 2 godine, servis za manje kvarove u Italiji..
DOA garancija od 7 dana, u slucaju tvornickog kvara vrate novce ili po dogovoru..
pozz..

0 0 hvala 0
9 godina
Jel novi mob? Ak nije, jel padao? Jel prije ocitaval pa naglo prestal ili? Koji rom gore?
9 godina
Pitaj na redditu u subredditu xiaomi, mozda ti tam mogu pomoc.. i jel otkljucan bootloader napises, mozda ima kakve veze
8 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 3

bootloader nije bio otključan kad se pojavio no service..nego sam ga ja naknadno otključao pokušavajući sve i svašta..

0 0 hvala 0
9 godina
A jel ti padao mob ili kaj? Si probao novi rom flashat? Ak je padao moguce da se odpojila antena il kaj vec, bratu bilo ma jiayu da je nes puklo i sve radilo samo nije signala imalo, na kraju lokalni servis prelemio nekog vraga s istog takvog moba s razbijenim ekranom
8 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 3

ma nije..mobitel je doslovno kao nov..nema niti najmanju crticu!nisam ja jedini sa tim problemom..zato sam i pitao jel imao možda netko sličan problem!a što se flashanja tiče..neznam što da isprobam više..

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
blackeagle29 kaže...
Android system poceo trosit cpu, cpu total mi je jucer bio 4h i uspio sam do veceri ispraznit bateriju, kaj mi se nikad prije nije dogodilo, ne drzi ga awake, samo taj cpu total kolko vidim.. nisam nis novo instaliraval osim antutu kojeg sam i izbrisal i ovo je i dalje.. znalci pomozite :D

Probaj iskljuciti miui backup pa resetirati mob i vidi da li ti i dalje trosi bateriju. Ako ti je rootan telefon, instaliraj betterbatterystats s xda ili wakelock detector s play-a pa vidi sta kazu.

Beroshima kaže...

Evo ja uradih kako si i rekao,tj zaustavio sam i store i playservice i resetovao mob,pa sam opet isto ponovio i vratio mob na tvornicke postavke ali opet ista pjesma,kada hocu uci da se ulogujem na google acaunt ,pise samo cheking info i nece niš dalje,,,sta da radim???

Probaj ponovo instalirati rom, mozda se skinuo s greskom a mozda se nesto desilo dok se instalirao. Inace, ovo ti je kineska verzija roma, pokusaj instalirati global verziju koja vec ima gappse. Osim ako bas ne zelis kinesku verziju iz nekog razloga, onda pokusaj reinstalaciju

11 godina
neaktivan
_Dangerous_Lickz_ kaže...
blackeagle29 kaže...

Basic stuff - da me sluzi za drustvene mreze, da baterija dugo traje jer s posla idem na faks, a i da se tu i tamo nade za neku igricu. Sto je s pregrijavanjem i tim stvarima na Mediatek verziji? Razlika je u nekih €20. Uzeo bih 3+32 SD verziju da ima Gray ali nema. A jaaaako me iritiraju crne linije na ekranu kod zlatne i bijele verzije. 

Snapdragon/pro verzija ima podrsku za micro sd karticu dok MTK verzija nema. Takodjer, update za MTK procesore ne dolazi tako cesto. Recimo, trenutno na en.miui.com/download-301.html imas damo kinesku verziju za MTK

9 godina
Ma rijesilo se koristenjem cleanera u security, koji je ocistio cache aplikacija, ukupno oko gigu i pol, mislim da yt sam oko gigu, i restartom moba, mozda je do tog kaj neka 3 tjedna nije gasen ni nis..
Punio se nepunih 5 min dok sam skuzio da je ljepsa polovica, prijasnji dugogodisnji korisnik ajfona, stavila punit jer mi "nece izdrzat" cijeli dan :) al eto, uspio izdrzat, jos sam na kraju prek 1h upalil yt i max svjetlinu da potrosi bateriju :)

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice