Xiaomi Redmi Note 3

poruka: 5.327
|
čitano: 897.782
|
moderatori: XXX-Man, vincimus, Lazarus Long
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
protjeran
Re: Xiaomi Redmi Note 3
Wh1T3L10n kaže...

Da li je netko isprobao MIUI 7 5.12.24. DEV sa MIUI.com?

Ima li neka posebna procedura kada se prelazi sa stable na dev rom?

Jesi u meduvremenu kaj instaliral? Videl sam 7.0.16.0 DEV bez kineskih aplikacija :

• Based on the MIUI V7.0.16.0 - Stable
  • Remove all junk apps, apps china
  • Add Vietnamese full 99.99%
  • Add Latest Gapps (Google Play Store, Gmail, Gmap, Sync, ...)
  • Fix app Messages
  • More available Compass Key - Vietnamese percussion
  • Root su binary available with SuperSU 2.61
  • Zipalign full

Nije ofišl ali mislim da bi bilo dobro? Ne?

Jel 5.12.24 Official ima bloatwarea?

Najjeftiniji su piratski programi
Poruka je uređivana zadnji put pon 28.12.2015 20:51 (matija410).
17 godina
Xiaomi Redmi Note 3

Naruči meni netko mob pa mu dam lovu kad mu stigne? :D

Neda mi se sad otvarat devizni. :(

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
protjeran
amd freak kaže...

Naruči meni netko mob pa mu dam lovu kad mu stigne? :D

Neda mi se sad otvarat devizni. :(

Neznam bas da ti bude neko narucil a da mu nedaš lovu odma

17 godina
Xiaomi Redmi Note 3

Tu sam xy godina i nikad nikog nisam zajebo, neznam šta bi imao od tog da nekog zajebem da ne uzmem mob, čisto pitam ako bi neko sebi uzimao iz sj hrvatske da uzme i meni, i još platim pivkana ;)

Velim nije stvar u parama i uvijek se ima para za tehniku ali bogami mi se ne uzima sad još devizna.

Eto Zagorci i purgeri ako ima tko za neka javi, još da daju neki popust na količinu :D

Poruka je uređivana zadnji put pon 28.12.2015 21:32 (amd freak).
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
protjeran
Xiaomi Redmi Note 3

Otkud si ti

0 0 hvala 0
17 godina
Xiaomi Redmi Note 3

Piše ti Zabok u profilu.

Ma zaljubio sam se na prvi pogled kad sam ga vidio, i sad već par dana svaku noć gledam po jubitu vide-e o njemu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Pozz, kako dobiti kupon sa popustom na giztopu? Hvala

0 0 hvala 0
17 godina
Nikako, nisu nikad niti imali kupone.
Danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika!!!
9 godina
neaktivan
Aha ok, a sto je onda ovo? http://www.lpcoupon.com/giztop-promo-code/
11 godina
protjeran
Evenstar1 kaže...

To je da budale klikaju (ko ja)

9 godina
Pozdrav svima,
Narucena verzija 3/32 sa honorbuy-a za 1800kn i nakon 10 dana koristenja moram rec da sam ODUSEVLJEN mobitelom u vecini slucajeva...nikako mi nije zasteka, sve leti na njemu, ekran odlican, kamera okida nenormalno brzo, senzon prsta mi je zakon stvar...
I par stvari koje ce se ispravit nadam se ili je problem u meni :).
Prvo whatsapp notifikacije mi rade u 90% slucajeva a u onih 10% ne pokaze ih dok ne udjem u whatsapp...stavljen je u autostart, lockan u ram-u ali opet se desi da mali broj poruka pogotovo kasno navecer ne vidim dok ne udjem u aplikaciju...drugo stvar je da ne mogu nikako iskljucit spell checker kod tipkovnice, stalno stavlja onu crvenu crtu ispod i nudi druge rici...ustvari moze se iskljucit ali samo kad se koristi google keyboard ali za sve druge ne (ja koristim flexy i swift)...trece i zadnje baterija...ne znam za vas ali meni je svaku vecer prazan i mora na punjac....manje od 5 sati sot-a bude ali nije ni to neko mirilo...surfam na njemu vecinom, viber, telegram, whatsapp, i mozda 15min igrica dnevno...cudno skroz...svjetlost mi na 30% otprilike, profil za bateriju sam podesija normalno, malo se poboljsalo kad sam iskljucija sinkronizaciju svega u mi accountu ali na svim testovima ljudima izdrzi 2 dana a meni dan i to normalnog koristenja...

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

U vezi  spell checkera:

settings-additional settings-language and input-google keyboard-text correction-tu sve iskljuci-

current keyboard-samo ukljuci alphabet qwerty i maknuti ce se crtice i auto correct.

Pozdrav!

9 godina
Da, to sam vec i uradija ali onda moram koristit google tipkovnicu koju ne volim a ako stavim flexy keyboard ili swift keyboard koje inace koristim spell check se magicno vrati :)
Hvala svejedno...
Novi update u vezi baterije...jutros oko 9 sati skinut sa punjaca mobitel i evo sad sam na 4%...sot 6h30min bez igrica uopce danas...samo chat i surfanje i skinut novi update 7.0.22 od 30MB...kakva je situacija kod vas ostalih u vezi baterije?
9 godina
neaktivan
Kod dužih poruka prvi red se nevidi, kako rijesiti problem?
legaliseit

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Kod dužih poruka prvi red se nevidi, kako rijesiti problem?
legaliseit

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 3

Evo da i ja javim, problem s mobitelom je rijesen, uspio sam ga upaliti, ali sad imam novi problem. Kad stavim karticu unutra izbacuje mi Emergency Calls Only. Imate ideja do cega bi mogao biti problem? Uzeo sam karticu (Tele2) iz svog Galaxy s3 mini i odvojio ju (uzeo samo manji dio) sto ja mislim da bi trebao biti micro SIM, iako ko da ima malo prostora, nije da se onako na knap stavi unutra. Probao sam na obadva mjesta za SIM. Kartica najnormalnije radi u s3 mini, dal da odem do nekog Tele2 ducana pa da oni to vide ili?

moglo bi se, al prvo trebaš dobiti na masi tijela, a onda tu masu izgradiš u mišiće.. ~Vaas
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
protjeran
Reci molim te kak si rijesil problem sa mobitelim da se zna ak bude i ak neko ima problem

Jesi dobro stavil karticu? Tj dobro okrenul? Jel ti se pojavi ono da upises pin od kartice itd?
14 godina
Ako ne naliježe dobro onda je možda nano sim?
http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
11 godina
protjeran
Micro je..bar pise u spec.. probaj u drugi utor
14 godina
matija410 kaže...
Micro je..bar pise u spec.. probaj u drugi utor

Mislio sam na njegovu karticu

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
10 godina
neaktivan
Poz, zna li netko da li se developer rom updata OTA ili moram svaki put flashat i gubit aplikacije?

0 0 hvala 0
13 godina
fpozar kaže...
Poz, zna li netko da li se developer rom updata OTA ili moram svaki put flashat i gubit aplikacije?

Official Developer ROM se updata preko OTA.

Xiaomi Redmi 1S + Mi Band - MIUI Device Team
12 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 3

Iskreno? Nisam siguran 100%, ali mislim da je uspjelo zato sto smo nakon nekoliko razlicitih punjaca za nekoliko mobitela ga stavili na punjac u autu. Ostavili ga na nekoliko sati na njemu, no nakon njega se i dalje nije uspio upaliti, i randomly sam isao probati dan poslije i nakon 15-tak sec drzanja power buttona je zavibrirao na tren i ko da ce se upaliti, ali nista, spojio sam ga na komp i poceo se puniti (mozda nakon punjena u autu nisam dovoljno drzao power button ili nesto, tko ce ga znati). Ostavio ga cijelu noc (trebalo mu je da se napuni) i sad radi normalno. Rijesio sam i problem s karticom, bila je odgovarajuca (micro), ali pretpostavljam da se pomicala jer nakon 3. ili 4. pokusaja vađenja i vracanja kartice unutra je uspjelo. Uglavnom, sad mobitel radi savrseno! 

moglo bi se, al prvo trebaš dobiti na masi tijela, a onda tu masu izgradiš u mišiće.. ~Vaas
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
Ludilo....aj sad vidi kako ce ti baterija radit posto si ti jedini dozivija sve moguce kvarove ☺ 😂
9 godina
Ludilo....aj sad vidi kako ce ti baterija radit posto si ti jedini dozivija sve moguce kvarove ☺ 😂
12 godina
neaktivan
Vestibul kaže...

Zasad se solidno drži, skoro cijeli dan sam na njemu i zanemarujem pripremanje za ispite(oko 10-pola 11 sam ga maknuo s punjenja), brightness na nesto manje od polovice, zasad je na 57% s tim da sam stvarno dosta na njemu

16 godina
A sto kaze SOT? :)
17 godina
Meni je SOT u prosjeku preko 6h, s tim da je na min osvjetljenju. Max sta mi je izdrzao je bio preko 8h
Danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika!!!
12 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 3

Pozdrav ekipa, ja nabavio sa alija od top-onea mobitel, sve radi dobro ali iz nekog razloga mi ne želi povući kontakte sa google accounta, jel netko imao sličan problem

0 0 hvala 0
17 godina
Xiaomi Redmi Note 3

Došao mi je drugi primjerak i prvi put da sam kupio s Giztopa, ima li nekog da ga je od tamo naručio i da mu je došao, a da je flashao official kineski ROM na njega s flash toolom?

Giztop je stavio neki custom ROM koji je izgleda ista verzija kao zadnji official MIUI, ali su dodali svojih aplikacija i predinstalirali google play, ali stavili verziju koja inače ne postoji MIUI 7.00.77.00. (official je 7.0.22.0, čak su i nomenklaturu promašili)

Ne bavim se baš takvim stvarima a kako je mob zaključan bojim se gaziti taj unofficial ROM koji ne želim imati u strahu da ne brickam telefon.

Jesam li siguran da će sve biti ok, jel netko probao možda? :D

Welcome my son...
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice