Xiaomi Redmi 3

poruka: 2.089
|
čitano: 377.783
|
moderatori: XXX-Man, vincimus, Lazarus Long
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
9 godina
neaktivan
Re: Xiaomi Redmi 3
Dammed, znaci u wlanu ides i kliknes na taj network i gore imas auto connect

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

...ma neka jednostavna prozirna silikonska maska, nećeš je koristiti (dobro, možda za u šparuge...)

16 godina
neaktivan

Ipak ću uzet Redmi 3 u odnosu na Note 2.

Iako imam veliku šaku, RN2 bi mi bio preglomazan i za nosit i za rukovanje. 

15 godina
Xiaomi Redmi 3

Malo me odbija od ovog mobitela ovo što se dosta ljudi zeza sa custom ROM-ovima. Meni odgovara ako je sve na engleskom, a i tih par kineskih aplikacija se mogu skloniti u stranu da ih ne gledam, nije valjda da su stalno aktivne i da iskaču sa obavijestima ?  Hoću reći da nije nužno zezati se oko mobitela flešanjem da bih sklonio s vidika kineske aplikacije.

Ovo bi mi bilo prvi puta da kupujem sa Aliexpressa ili Giztopa, sa shippingom za AliExpress bi cijena došla izgleda podjednaka, šta ne ? Gdje se više isplati od ove dvije trgovine ?

Giztop

AliExpress

Nebi bilo loše čuti još koje mišljenje o mobitelu onih koji ga imaju, njihova riječ bi najviše vrijedila. Jel baterija još drži kao prvih dana ? Jedan forumaš se požalio na glasnoću razgovaranja....jel i dalje sve fluidno na mobu ?

Poruka je uređivana zadnji put pon 28.3.2016 18:04 (ALVIN).

1 0 hvala 0
9 godina
neaktivan

@alvin

frend je naručio dva redmi note 2 sa giz topa - nije imao problema, stiglo za cca 14 dana

sam sam naručio redmi note 3 pro sa aliexpressa - nisam imao nikakvih problema, stigao za 6 dana. a trenutno sam u procesu naručivanja redmi 3 uređaja kojeg planiram uzeti ili sa aliexpressa ili sa xiaomiforsale

frend je uzeo redmi 3 sa xiaomiforsale - nije imao nikakvih problema, stigao za 5-6 dana

a što se tiče glasnoće prilikom razgovora, sa frendom koji ima redmi 3 najnormalnije razgovaram, čuje se uredno bez ikakvog dodatnog pojačavanja zvuka na mobitelu ili tona glasa sa moje ili njegove strane

Poruka je uređivana zadnji put pon 28.3.2016 19:19 (dapintar).
15 godina
Xiaomi Redmi 3

Ja imam samo Visa debitnu deviznu karticu. Izgleda da se na Aliexpress njom ne može platiti nego samo nekom personalnom Visa.

Nemam Paypal i ne želim ga otvarati samo radi ove kupovine, pa me zanima gdje mogu s ovom svojom Visa kupiti.

Ostaje mi ova opcija, u kunama bi ispalo i manje od 1200kn:

Xiaomiforsale

Jel se na tu cifru još šta mora platiti, postoji li još troškova ?

Također i ovi ispadnu ispod 1200kn, kažu da nema dodatnih troškova.

Giztop

Valjda jedni od njih prihvaćaju Visu debitnu, ako ne, onda ću se možda odlučiti dati 1600kn da ga kupim kod domaćih

NeutrinoMobile

0 0 hvala 0
13 godina

s xfs troškovi dostave 8,70 E, možeš iskombinirati s kodom za popust, pogledaj starije poruke u temi

13 godina
neaktivan
Evo da javim da je kod mene sve OK, a bio je u pitanju zaista bizaran razlog. Naime, na zvučnik su bile nalijepljene ne jedna, nego čak dvije zaštitne folije... Tek danas smo tu drugu skinuli. Koja sramota...

Uglavnom, slao sam mob u Čehu, oni vratili da je sve ok, da skinem foliju, ja skinem jednu ne radi, poludio, i danas žena nagreca još jednu, skine i napokon radi OK.

Mislim, zaista bizarno iskustvo, čovjek uči dok je živ

4 0 hvala 2
15 godina
mithrandir.online kaže...
Evo da javim da je kod mene sve OK, a bio je u pitanju zaista bizaran razlog. Naime, na zvučnik su bile nalijepljene ne jedna, nego čak dvije zaštitne folije... Tek danas smo tu drugu skinuli. Koja sramota...

Uglavnom, slao sam mob u Čehu, oni vratili da je sve ok, da skinem foliju, ja skinem jednu ne radi, poludio, i danas žena nagreca još jednu, skine i napokon radi OK.

Mislim, zaista bizarno iskustvo, čovjek uči dok je živ

Garant ti je pao kamen sa srca nakon tolko zezancije sa tim .

Well... if you dont know me you cant trust me, and if you cant trust me, odds are low youll leap in front of a flying arrow to save my life.
9 godina
neaktivan

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Da, malo za reći, više sam bio lud. :-)
15 godina
Xiaomi Redmi 3

Inače ja sam sebi danas naručio Redmi 3 sa topone-a. Taman je danas neki popust bio tak da me mobitel zajedno sa kaljenim staklom izašao 162$.

Prodavač je rekao da DHL-om šalju pakete u ponedjeljak, utorak i petak i da dok obrade moj paket trebam pričekat ponedjeljak da ga pošalju.

Well... if you dont know me you cant trust me, and if you cant trust me, odds are low youll leap in front of a flying arrow to save my life.
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Čini mi se da će biti znatno skuplji od običnog. 1gb rama više, duplo više storage spacea, fingerprint

15 godina
udarnik60 kaže...

Čini mi se da će biti znatno skuplji od običnog. 1gb rama više, duplo više storage spacea, fingerprint

Uzeo bi ga jednino zbog 1Gb rama više. Ostalo mi je ne potrebno.

Poruka je uređivana zadnji put sri 30.3.2016 11:40 (AmonZero).
9 godina
neaktivan
Pa ista je rezolucija i velicina

1 0 hvala 0
15 godina
Da, malo za reći, više sam bio lud. :-)

Na početku treće stranice si napisao neku kritiku za bateriju, da ti je nakon par punjenja kao manje trajala. Možda su se aktivirali neki servisi koji su je iscrpljivali non-stop.... Kakvo ti je sad mišljenje o bateriji ? I ostali koji ga imate već neko vrijeme. Znam da je još jedna cura negdje napisala da baterija nije baš toliko impresivna koliko svugdje pišu ?

Poruka je uređivana zadnji put uto 29.3.2016 19:05 (ALVIN).
13 godina
neaktivan
Evo screenshot baterije od jučer, nije loše. U nedjelju smo putovali ujutro, punjen po noći sa subote i do 19 sati navečer u ponedjeljak ostalo još baterije. Nije 10 sati kao i početku ali vro zadovoljavajuće.

1 0 hvala 1
15 godina
Evo screenshot baterije od jučer, nije loše. U nedjelju smo putovali ujutro, punjen po noći sa subote i do 19 sati navečer u ponedjeljak ostalo još baterije. Nije 10 sati kao i početku ali vro zadovoljavajuće.

ok je, samo bi trebala držati otprilike taj nivo par godina, i onda bi svi trebali biti zadovoljni.

15 godina

Čuj, ima jako povoljne specifikacije koje uvelike pomažu u trajanju baterije (720p rez, 5" ekran, procesor...) pogotovo na ovoj od 4000mAh

13 godina
neaktivan
Da, nije zahtjevan ekran, ni procesor, veliki kapacitet baterije i mora davati dobre rezultate. Pogotovo kod kuće na Wi-Fi, ovo je sve bilo manje-više na 3g. S obzirom na sve ne može softver tu puno nešta ni skratiti sot, samo ako postoje baš neki malo žešći wakelock

0 0 hvala 0
12 godina

sve isto samo više memorije...mogo bi ovo uzet

13 godina
Xiaomi Redmi 3

ako moj ne dodje do 6.4, vratit cemo pare sa alija i uzet ovu verziju po mogucnosti

HŽV

0 0 hvala 0
15 godina
Xiaomi Redmi 3

Uplatio novac jučer popodne, danas već poslali paket iako su mi prvotno rekli da će ga poslat tek u ponedjeljak. Ja se ne žalim 

Ipak nije. "We have booked the shipment for your package"

Poruka je uređivana zadnji put sri 30.3.2016 19:38 (AmonZero).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Xiaomi Redmi 3

AliExpress (TopOne), Giztop, HonorBuy, Xiaomiforsale

Zanima me od ova 4 prodavača Redmi 3, koji ima u sebi već Google Play i da je defaultni ROM u njemu ok ?

@Batman je na prvoj stranici napisao da je on sa Honorbuy dobio sa Google play. Giztop izgleda ubacuje nešto svoje, jel ima google play i jel valja taj ROM, bez bloatwarea ? AliExpress piše da ima Google Play, no nije mi se svidjela ova rečenica: ''The Firmware might be with bugs. Please be understandable. Especially for the new model.''  

Ja bih htio službeni ROM koji ima samo engleski i kineski jezik i da mi je unutra google play. To izgleda mogu porukom javiti onima od kojih naručujem ?

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Uzmeš zatvorenu kutiju. Dobiješ mob sa kineskom verzijom roma(jezik engleski, kineski),bez play store. Skineš play store preko Google installera
14 godina

A nitko ne gleda da li ima Quick Charge 2.0 ili još bolje 3.0, bez toga ćeš punit tih 4100 mAh cijeli Bogov dan...

Poruka je uređivana zadnji put čet 31.3.2016 14:16 (David87).
15 godina
M3d0 kaže...
Uzmeš zatvorenu kutiju. Dobiješ mob sa kineskom verzijom roma(jezik engleski, kineski),bez play store. Skineš play store preko Google installera

Onako nešto kao što je neko već objasnio proceduru pri početku teme ? Pa da, možda i bolje da mi nitko ništa ne dira po mobitelu, čak ni ona njihova kontrola uređaja u Aliexpresu.

0 0 hvala 0
10 godina
Xiaomi Redmi 3

Evo, uspjela sam staviti kineski developer ROM, unlockati bootloader, rootati, staviti multi ROM, sad me još zeza SuperSU koji tvrdi da device još nije fully rooted. Pitam se jel mogu živjeti, a da ne prčketam po mobitelima. :D

Bilo kako bilo, vidjet ću hoće li battery life biti bolji - sumnjam da sam nešto restorala sa starog moba što se nije slagalo s novim.

1 0 hvala 0
13 godina

Meni je s XFS-a došao s playom i multilanguage romom, pisao sam ovdje o tome

http://www.bug.hr/forum/post/mobiteli/kineski-mobiteli-tema-odabir-rasprave/4977373.aspx

13 godina
neaktivan
Evo još jedan screenshot baterije. De facto 2 i pol dana i 2 noći. Srijeda od 7 ujutro, četvrtak i petak do 15 sati

2 0 hvala 1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice