Dosla mi jutros obavijest za update i rekla sam budem kasnije kad dodjem doma i poslije mi nestala obavijest i ne nudi mi vise opciju za update kad idem u postavke :ne zna:
Budem skinula na kraju, ne mogu docekat.
Dosla mi jutros obavijest za update i rekla sam budem kasnije kad dodjem doma i poslije mi nestala obavijest i ne nudi mi vise opciju za update kad idem u postavke :ne zna:
Budem skinula na kraju, ne mogu docekat.
Ima dosta bugova naprijer nisu popravili animacije izlaženja i ulaženja u aplikacije dosta trzaju i trza dosta pei skrolanju.
Update ti je nestao jer su ga developeri povukli zato što ima dosta bugova u updateu.
Mene zanima zasto su uopce stavili google discover na lijevu stranu. To toliko trza da sam ga morao iskljucit.
Inace sam zadovoljan poco launcherom, jedino me ovo smeta. Dok ista stvar na nova launcheru ne trza..
Primjetih sam jednu stvar koja ima i na Redmi Note 10 Pro, ali ne i na skupljim modelima. Riječ je o tom adaptivnom refresh rateu koji "ne radi" kako bi trebao.
U postavkma aza razvojne programere upalim opciju "show refresh rate counter" i onda se u gornjem lijevom kutu pojavi vrijednost refresh ratea. Kada je ekran statičan, taj bi broj trebao pasti na 60 hz, ali meni ostaje na 120 hz (osim u pojedinim aplikacijama gdje se sili 60 hz). Zbog toga, ekran ostaje u mirovinju konstatntno 120 hz čime se više troši baterija.
Imate i vi problem s time?
Nemam, na mom A52 sve radi bez problema.
Pozdrav to je softverski problem ažuriraj ga na posljednju veziju MIUI-a i problem će biti riješen😀😉
U Chromu ne otvara pdf, tocnije kako mu se digne, nekad da, nekad ne?
Kako oziviti VRIJEME tj. weather location, nema sanse da hoce automatski da skonta ista...
Uključi gps, otvori karte da ti nade lokaciju pa zatim probaj oživiti vrijeme.
Ja sam ponekad znao imati taj problem i na taj način sam ga rješavao
Uključi gps, otvori karte da ti nade lokaciju pa zatim probaj oživiti vrijeme.
Ja sam ponekad znao imati taj problem i na taj način sam ga rješavao
Stavio drugi jezik i regiju, proradilo.
Jel postoji ikakav način snimanja poziva? Koristio sam plaćenu verziju Boldbeast call recorder-a, ali ne radi već duže vrijeme..
xiaomi.eu ROM ima kinesku veziju aplikaciju Phone i potrebno je opciju uključiti u postavkama i možeš snimati pozive
globalna verzija ROM-a dolazi sa googlovim aplikacijama u kojim nije to dozvoljeno
Na svom Poco x3 nfc, imam problem sa pozivima, nije do simice promjenjena je, da li ima mozda veze sa nadogradnjama ili je vrijeme za servis, neznam dal ima garanciju jos.
Jel moguće da se ne može odabrati default app za otvaranje pdf-a?? Svaki put iznova pita