Da, 1450kn, pretplatiš se na newsletter i dobiješ 30$ kupon i eto te na 1300kn.
Samo što se sve koliko vidim rasprodalo, 100.000 kom. otišlo u 2-3 dana.
Vjerojatno će opet biti po toj cijeni za koji dan.
Napišem ako bude još neka akcija.
Da, 1450kn, pretplatiš se na newsletter i dobiješ 30$ kupon i eto te na 1300kn.
Samo što se sve koliko vidim rasprodalo, 100.000 kom. otišlo u 2-3 dana.
Vjerojatno će opet biti po toj cijeni za koji dan.
Napišem ako bude još neka akcija.
Jer ne lupaju novac na reklame kao ostali. Predstavljanje je uvijek live stream, društvene mreže i slično a ne jumbo plakati po neboderima na svakom ćošku ko HDZ pred izbore.
To je jedan od razloga zašto mogu postaviti niske cijene uz najniži profit margin.
Narucio odmah prvi dan od Goldway-a... No, shvatio sam da sam se malo zaletio i ipak sam odlucio otkazati narudzbu...
S obzirom da dolazim sa Super Amoled ekrana... Nekako imam osjecaj da ne bih mogao prozvakati LCD...
Sve ostale specke su odlicne...
No, dobro je ispalo s obzirom da sam uzeo MI10 za 186$... Ocito neka pogreska na webshopu... Na Gearbestu izbacilo 186$ MI10...
Platio PayPal-om... Pa APP... Ostali telefoni u tom shopu na Gearbestu su po relativno standardnim cijenama, no MI10tka je 186$...
E sad, nigdje ne pise da je USED ili bilo sto drugo sto bi ukazivalo na to da je telefon eventualno koristen, ostecen, refurbished ili slicno...
Trenutno je "out of stock"
Uglavnom, ili ce biti povrat novca ili je stvarno neka greska...
Evo nova akcija, 500 kom. pa požurite koga zanima Poco X3 NFC.
64GB za 205$ (oko 1300kn) s dostavom (EU priority line za dostavu bez dodatnih troškova (PDV, carinjenje))
128GB za 255$ (oko 1620kn) s dostavom (EU priority line za dostavu bez dodatnih troškova (PDV, carinjenje))
Stigao kod nas skuplji model za 1999kn kao akcija.
Sad cekam akcije kad stigne u druge trgovine i mozda ga uzmem.
Na Abrakadabri je 1999kn, 6/128, mene je isto zaintetesirao, cekam neku akciju
Na Abrakadabri je 1999kn, 6/128, mene je isto zaintetesirao, cekam neku akciju
To je trenutno skroz ok cijena za 128GB verziju. Vani je 1600kn najniža + 25% PDV = 2000kn, a gdje su ostali troškovi i marža. Tako da
15-20 dana, nekakav prosjek.
Ako za dostavu odabereš "EU Priority Line" nećeš imati nikakvih dodatnih troškova (PDV i slično).
Da upravo sad
Da li je stigao uređaj? Ako je, može neko mišljenje, iskustvo, dojam....?
Nije jos stigao, tek je ovaj tjedan poslan. Kad stigne napisem misljenje..vjv drugi tjedan
abrakadabra 1999kn
Nije niska cijena kao vani, ali u nas za te pare nema nista bolje.
abrakadabra 1999kn
Nije niska cijena kao vani, ali u nas za te pare nema nista bolje.
stavio je kolega obavijest prije 2 dana
Pa i nisu baš. Ja imam Redmi Note 8 PRO i jednom u ne znam koliko dana (ili par puta mjesečno) vidim tako nešto. To mi definitivno nije razlog da ne kupim dobar mobitel.
Pa i nisu baš. Ja imam Redmi Note 8 PRO i jednom u ne znam koliko dana (ili par puta mjesečno) vidim tako nešto. To mi definitivno nije razlog da ne kupim dobar mobitel.
Imam i ja Note 8T od 11mj, pa uopće nema reklama. U ovom review-u se baš navodi da ih ima. Da se za te novce imati i mob bez reklama.
Nisam siguran ali mislim da s time imaju poteškoća kineske verzije OS-a, ne ove globalne i EU.
S obzirom da bi trebao nabavit jos jedan mob za brata.
Računao njemu ostaviti svoj mi9t a sebi ovo uzeti, nebi bio neki upgrade?
Ako ne i downgrade. Vjerujem da je kamera same-ish, a gubiš puno bolji notchless ekran.
Što se reklama tiče, nisam vidio nijednu, koristim Belgiju kao regiju već godinama zbog face unlocka
Ako ne i downgrade. Vjerujem da je kamera same-ish, a gubiš puno bolji notchless ekran.
Što se reklama tiče, nisam vidio nijednu, koristim Belgiju kao regiju već godinama zbog face unlocka
sta?
Prije nije radio face unlock u HR regiji pa sam stavio na Belgiju.
znam zato i pitam, šta?
prije ni apk teme nisu radile za eu
al ti zavolio belgiju, pa ostao tamo :)
poslao sam ti PM :P
Najeftinija cijena kod nas je 1990kn na neutrino mobile, imal gdje jos jeftinije.Samo pratim cijene
Za indijsko tržište.