Xiaomi Mi5
- poruka: 2.282
- |
- čitano: 475.722
- |
- moderatori:
XXX-Man, vincimus, Lazarus Long

@floki, di su dojmovi od mi5?
E daj isprobaj foto i video i dal taj 4axis OIS dolazi do izražaja..
jeb.emti i mene si prepao!!
nek te super sluzi(jednog prodajes ne?)
Bacio sam kratko oko na onaj video sa usporedbom sa s7....i mene to bas niti malo opterecuje.U usporedbi sa Mi4 ovo je brzi vlak(a i sa mi4 sam bio prezadovoljan) .Stekanja nema nikakvog,sve glatko radi osim sto mi je doma internet kriminalan pa svaka radnja koja ukljucuje wifi..potraje.
Kamera....takoder prezadovoljan iako nisam umjetnicka dusa i meni uglavnom kamera sluzi da nemoram nesto zapisivati :-)
Ostavit cu vam dvije fotke pa procjenite.
Mozda vam moji dojmovi nece puno reci niti znaciti jer ja sam real o i iskreno govoreci korisnik kojem mobitel sa ovakvim mogucnostima i performansama...ne treba!? :-)
Zasto sam ga onda uzeo?Zato jer sam xiaomi fan i volim imati novo...kao sto netko jedva ceka s7 i iphone 7....tako sam ja cekao ovog....i kupio dva za cijenu jednog ovdje gore navedenog :-)
@red_bull drugog sam narucio za curu.Kaze da vidim kakav je iako sumnjam da cu se skinuti sa iphone 6....evo je ne silazi....sa mi 5 :-)
Nisam bio bas kratak ali niti vam dao sve informacije koje ste trazili....ovih dana cu pokusati ispuniti sve vase zahtjeve....pozz

Hvala na dojmovima :)
Iskreno, ova fotka kutije na stolu bas i nije nesto - pretpostavljam da je stol/soba bila standardno osvjetljena? Probao sam slicnu fotku sa note 3 pro i bolje ispada. Jesi stavio picture quality na high, default je normal obicno na xiaomiju?
edit - vjerovatni problem je opisan u postu ispod.

Ah, pardoniram onda. Nisam se nikad bavio uploadom fotki na bug, niti sam detaljnije proucavao onu sliku. To objasnjava problem :)
Daj malo dojmova i za xiaomi tv. Odakle si ga uzeo i koiko te košta?

Evo detaljna recenzija od naših kolega računalo.com
http://www.racunalo.com/xiaomi-mi-5-recenzija-vrijedilo-je-cekanja/
Mozda rijese jos softverski kameru u nekim od nadogradnji..
Steta ak nije na razini ostatka telefona. A i baterija. Mi3 mi ima 4 ipol sati sot-a sa mrvicu vecom baterijom..

http://en.miui.com/thread-243202-1-1.html
Review Mi5
http://en.miui.com/thread-244300-1-1.html
Speedtest comparision Mi5 vs S7
Xiaomi Mi 5 In-Depth Review & Magic of its Camera by JJ from Mi Singapore.
Xiaomi mi 5 ili redmi note 3 pro

Xiaomi mi 5 ili redmi note 3 pro
Tu nema dileme, ak tražiš ultimativni hardver i bolju kameru..
Naravno i ono najbitnije, kolko si spreman platit..
A sad si mislim i neznam dal je bolja kamera kod note 3 pro?
Koliko je tacna ova vijest da je pocijepao Antutu do 180k? Ona Pro/Prime verzija najjaca?
A sad si mislim i neznam dal je bolja kamera kod note 3 pro?
I sam sam bio u dilemi, pregledao tonu fotki fotkanih sa oba i kamera na mi5 mi se nije cinila toliko bolja da bi radila neku razliku, pa sam uzeo 3 pro samo radi veceg ekrana. Ima sd card pa mi je storage nebitan. Ako ti ne smeta manji ekran, onda mi5 naravno.
Cekajte, nikome ne smeta onih par milimetara crnog okvira oko ekrana?!
To je zapravo mala prevara... u svim promo materijalima to mudro skrivaju pa im je i sluzbeni wallpaper takav da ide u crno na rubovima da se ne vidi di zavrsava ekran i zapravo na pojedinim materijalima lazno prikazuju da je ekran od ruba do ruba.
Po meni to im je veliki dizajn fail, jedino crna boja uredjaja ga izvlaci.
Planiram kupiti, ali samo crni dolazi u obzir.