Xiaomi Mi5

poruka: 2.282
|
čitano: 475.722
|
moderatori: XXX-Man, vincimus, Lazarus Long
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Re: Xiaomi Mi5
Ma samo se treba malo strpiti dok se cijene ne unormale..
Ako sam ti pomogao, plati pivo ili stisni hvala. ;)
17 godina
Xiaomi Mi5

@floki, di su dojmovi od mi5?

E daj isprobaj foto i video i dal taj 4axis OIS dolazi do izražaja..

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Xiaomi Mi5

jeb.emti i mene si prepao!!

nek te super sluzi(jednog prodajes ne?)

(G)jokaCRO ingame
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Pozz ekipa,znam da zeljno iscekujete moje dojmove pa evo da vam ih ukratko podjelim.Jucer sam sve izprebacivao sa mi4 a danas od silnog posla nisam bio svega sat vremena na njemu.Prvo i osnovno malo me baterija brine...punjenje je stvarno brzo.Do 40% za 20 min a do 80% za 45 a do 100% oko sat i 15 min.Baterija prilicno brzo pada,doduse cijeli dan upaljen bluetooth,wifi,mobile data i osvjetnjenost postavljena na automatski.Nisam ga puno koristio osim sto sam ukipno sigurno razgovarao vise od sat vremena.Oko 19 kad sam stigao sa posla bila je na 30%.U usporedbi sa mi4 djeluje mi slabije.Iako je tako slicno u pocetku bilo i sa mi4 ali sa update-ovima se situacija poboljsavala.Vjerujem da ce biti i ovdje tako.Usput receno,dva updatea u 24 sata.
Bacio sam kratko oko na onaj video sa usporedbom sa s7....i mene to bas niti malo opterecuje.U usporedbi sa Mi4 ovo je brzi vlak(a i sa mi4 sam bio prezadovoljan) .Stekanja nema nikakvog,sve glatko radi osim sto mi je doma internet kriminalan pa svaka radnja koja ukljucuje wifi..potraje.
Kamera....takoder prezadovoljan iako nisam umjetnicka dusa i meni uglavnom kamera sluzi da nemoram nesto zapisivati :-)
Ostavit cu vam dvije fotke pa procjenite.
Mozda vam moji dojmovi nece puno reci niti znaciti jer ja sam real o i iskreno govoreci korisnik kojem mobitel sa ovakvim mogucnostima i performansama...ne treba!? :-)
Zasto sam ga onda uzeo?Zato jer sam xiaomi fan i volim imati novo...kao sto netko jedva ceka s7 i iphone 7....tako sam ja cekao ovog....i kupio dva za cijenu jednog ovdje gore navedenog :-)
@red_bull drugog sam narucio za curu.Kaze da vidim kakav je iako sumnjam da cu se skinuti sa iphone 6....evo je ne silazi....sa mi 5 :-)
Nisam bio bas kratak ali niti vam dao sve informacije koje ste trazili....ovih dana cu pokusati ispuniti sve vase zahtjeve....pozz
floki

8 0 hvala 3
13 godina
neaktivan
Xiaomi Mi5

Slikano sa mi5

floki

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Xiaomi Mi5

slikano sa mi4

floki

1 0 hvala 0
14 godina
Xiaomi Mi5

Hvala na dojmovima :)

Iskreno, ova fotka kutije na stolu bas i nije nesto - pretpostavljam da je stol/soba bila standardno osvjetljena? Probao sam slicnu fotku sa note 3 pro i bolje ispada. Jesi stavio picture quality na high, default je normal obicno na xiaomiju?

edit - vjerovatni problem je opisan u postu ispod.

Poruka je uređivana zadnji put čet 17.3.2016 23:01 (mcf).

0 0 hvala 0
13 godina
Ma nema smisla komentirati ovako sliku kad bugov uploader pozdere pola kvalitete, treba dignuti negdje u full rezi da se vidi..
Moj PC  
2 0 hvala 1
14 godina
majdo kaže...
Ma nema smisla komentirati ovako sliku kad bugov uploader pozdere pola kvalitete, treba dignuti negdje u full rezi da se vidi..

Ah, pardoniram onda. Nisam se nikad bavio uploadom fotki na bug, niti sam detaljnije proucavao onu sliku. To objasnjava problem :)

16 godina
floki26 kaže...
Pozz ekipa

Daj malo dojmova i za xiaomi tv. Odakle si ga uzeo i koiko te košta?

13 godina
neaktivan
Stavio sam dvije slike...jednu sa mi4 i jednu sa mi5....na mi4 mi je podesena kamera dok se tu jos nisam igrao.A i bez postavki....sa dobrim osvjetljenjem fotke su odlicne
floki

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Sutra se malo raspisem o tv...i stavim koju fotku
floki
14 godina
Xiaomi Mi5

test baterije, malo razocaravajuce.. ni 4h SOT-a nije dobio.. kamera se isto nije bas iskazala u testovima koje sam gledao dosad. nisam bas siguran jel bi se odreko svog rn3 pro i 6-7h SOT-a i presao na mi5 sad. 

http://trakt.tv/user/MjezZza
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Xiaomi Mi5

Fotić odnosno video me baš nije nekaj razveselilo na Mi5, a očito je ovaj 4axis OIS isti ko i 3axis..

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Xiaomi Mi5

Mi5 vs S7

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Izašla je i prva domaća recenzija mi5 32gb na računalo.com

0 0 hvala 0
12 godina
Xiaomi Mi5

Evo detaljna recenzija od naših kolega računalo.com

http://www.racunalo.com/xiaomi-mi-5-recenzija-vrijedilo-je-cekanja/

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Xiaomi Mi5

Mozda rijese jos softverski kameru u nekim od nadogradnji..

Steta ak nije na razini ostatka telefona.  A i baterija. Mi3 mi ima 4 ipol sati sot-a sa mrvicu vecom baterijom..

(G)jokaCRO ingame
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Ima rom na xiaomi. eu

0 0 hvala 0
13 godina
Ta baterija je jedinonstvar koje mi je zao.. Vise bi volio da je mob mrvicu deblji kao Mi3 ali da je zato baterija 4000mAh..
9 godina
neaktivan
Da šteta za bateriju što je samo solidna. Na modelu od 64 gb i pro će baterija vjerojatno biti još lošija jer procesor radi na još većem taktu.

0 0 hvala 0
17 godina
Xiaomi Mi5
Poruka je uređivana zadnji put ned 20.3.2016 10:40 (zvonac).
Moj PC  
0 0 hvala 1
12 godina
Redmi mi5 ili redmi note 3 pro?
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Ispravka
Xiaomi mi 5 ili redmi note 3 pro
16 godina
Mi5 po meni ako imas love, dovoljno ti je 32gb unutranje memorije
Danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika!!!
17 godina
zviznemte kaže...
Ispravka
Xiaomi mi 5 ili redmi note 3 pro

Tu nema dileme, ak tražiš ultimativni hardver i bolju kameru..

Naravno i ono najbitnije, kolko si spreman platit..

12 godina
Pare meni nisu problem. Posto mi treba vise menorije sam mislio uzeti mi5 64gb

A sad si mislim i neznam dal je bolja kamera kod note 3 pro?
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Xiaomi Mi5

Koliko je tacna ova vijest da je pocijepao Antutu do 180k? Ona Pro/Prime verzija najjaca?

0 0 hvala 0
14 godina
zviznemte kaže...
Pare meni nisu problem. Posto mi treba vise menorije sam mislio uzeti mi5 64gb

A sad si mislim i neznam dal je bolja kamera kod note 3 pro?

I sam sam bio u dilemi, pregledao tonu fotki fotkanih sa oba i kamera na mi5 mi se nije cinila toliko bolja da bi radila neku razliku, pa sam uzeo 3 pro samo radi veceg ekrana. Ima sd card pa mi je storage nebitan. Ako ti ne smeta manji ekran, onda mi5 naravno.

8 godina
neaktivan
Xiaomi Mi5

Cekajte, nikome ne smeta onih par milimetara crnog okvira oko ekrana?!

To je zapravo mala prevara... u svim promo materijalima to mudro skrivaju pa im je i sluzbeni wallpaper takav da ide u crno na rubovima da se ne vidi di zavrsava ekran i zapravo na pojedinim materijalima lazno prikazuju da je ekran od ruba do ruba.

Po meni to im je veliki dizajn fail, jedino crna boja uredjaja ga izvlaci.

Planiram kupiti, ali samo crni dolazi u obzir.

1 6 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice