Instalirao tek sinoć Update, i isto ga nema pa sam pokušao sa Activity Launcherom pokrenuti i nema ga ni tamo.
Sada sam pročitao da se navodno tek testira na China ROMu, i ako želiš koristiti sada app drawer treba se instalirati Poco Launcher.
Instalirao tek sinoć Update, i isto ga nema pa sam pokušao sa Activity Launcherom pokrenuti i nema ga ni tamo.
Sada sam pročitao da se navodno tek testira na China ROMu, i ako želiš koristiti sada app drawer treba se instalirati Poco Launcher.
pa i poco je cisti miui na pocu :P
double tap za paljenje i gasenje ekrana je must have za mene jos od LGa iz 2013
tako da poco uvijek bio app drawer il ne na cistom miui-ju
pa i poco je cisti miui na pocu :P
double tap za paljenje i gasenje ekrana je must have za mene jos od LGa iz 2013
tako da poco uvijek bio app drawer il ne na cistom miui-ju
Pa jest, ali eto, mene puca neki minimalizam. :D
U svakom slucaju slazem se za POCO da je odlican.
Jeste li skontali kako je sad konfigurisan Hide notch?
Nekad davno kad sam kupio Mi 8, bila je opcija Hide notch, koja je bila sasvim pristojna. Tj. notch je "zamracen", ali je iskoristen za prikaz status bara.
Zatim su sa updateom skroz ukinuli tu opciju. Potom sa novim updateom vratili, ali na meni grozan nacin - sve, ukljucujuci i status bar pomjeri dole i doslovno skrati ekran za visinu notcha.
Sada su dodali opcije: 1. notch, 2. hide notch ali ostavi status bar 3. hide notch ali spusti status bar.
Pa kako se kome svidja.
Dali je mi8 bolji u kameri nego mi9 ili k20 pro...
Razmisljam da promjenim
Mislim da je OIS koji ima jako bitan tu
Razmisljam da promjenim
Kad se stavi gcam na njih svi okidaju dobre slike, ali koje su razlike ne znam. I nisam siguran da OIS kod Mi8 igra neku ulogu kad se koristi gcam i ako ima ne vjerujem da je neka velika razlika. Mi9 i K20 imaju veći senzor tako da... :-/
Razmisljam da promjenim
Kad se stavi gcam na njih svi okidaju dobre slike, ali koje su razlike ne znam. I nisam siguran da OIS kod Mi8 igra neku ulogu kad se koristi gcam i ako ima ne vjerujem da je neka velika razlika. Mi9 i K20 imaju veći senzor tako da... :-/
mi9/k20 su inferiorni kad se gleda gcam. Luduju sa ISO vrijednostima i cesto falivaju wb.
Mi8/poco/mix3 koriste identican senzor kao i pixel 3, zato je na njima gcam puno stabilniji, pouzdaniji.
Prednost oisa na mi8 se vidi najvise u night sightu koji dopušta sporije okidanje i niži iso radi toga.
Mi9/k20 imaju prednost u ultrawide kameri koja odlicno dođe pogotovo za video.
Vjerojatno idem onda na realme x2 pro ili op7t. Zbog nekih drugih prednosti. A gcam night mode je odlican na mi8
Vjerojatno idem onda na realme x2 pro ili op7t. Zbog nekih drugih prednosti. A gcam night mode je odlican na mi8
Op7t top Telefon
Moze li preporuka/link odakle da instaliram Gcam?
Vidim da ima nekih raznih verzija po internetu, a oficijelno je ne mogu skinuti sa store-a.
Moze li preporuka/link odakle da instaliram Gcam?
Vidim da ima nekih raznih verzija po internetu, a oficijelno je ne mogu skinuti sa store-a.
Ja koristim ovu https://www.celsoazevedo.com/files/android/google-camera/dev-san1ty/ zadnja verzija F1v10.3_7.0.009.apk. I radi odlično na MIUI 11 Android 10. Ima čak i astrofotografiju, ali za to ti treba tripod.
Koristim san1ty 9.5
Ima najbolji portret
Onplus 7t je stroj, da lova nije u pitanju mislim da bih isao na njega.
Inace za cijenu mi8 mislim da nema boljeg moba trenutno :)
Na mix2s koristim sanity v9.4a brutalne su nocne.
meni radi...
manager 7.4.0
magisk 20.1
Pitanje, na poslu mogu birati između Mi8 i Honora 10.
Nekako više naginjem na Mi8 ali me zanima kakva je situacija s notifikacijskim ikonama.
Znam kad sam pratio prije par mjeseci taj model da je bilo problema s time jer se ikone nakratko pojave i onda nestanu i zamjeni ih sat, to je valjda radi notcha, ne stane sve.
Dakle kakva je situacija danas s najnovijim updejtovima koji postoje, jel se šta promjenilo što se toga tiče?
P.S. Ne mislim ništa rootat i zezat se nekim profi procedurma da bi mi se te ikone prikazivale, htjeo bi da sve šljaka out of the box na global romu.
Hvala.
naravno da nakon svakog weekly update moraš ponovo flashat magisk, ipak je (stock) boot image flashan s njime
Postoji li neki način da GCAM tool bude stalno aktivan, aplikacija se ugasi nakon nekog vremena i onda GCAM fotografije stavlja u milijun foldera. Također, zanima me je li moguće te foldere prebaciti u jedan "normalni"?
Sinoc baterija na 4%, ukljucio power saver. Zaboravio punit mob, jutros se budim, cca 7h nakon, baterija 3%
Super mi je što se napokon može vlastita slika stavit na AOD
kako to ?
Sve 5 al supermen je bolji
- Jucer stigao update na Android 10. Nista vidljivo novo (MIUI k'o MIUI) - osim sto sam primijetio da napokon radi dark mode na Gmail app.
- Jutros stigao update za system launcher - sada ima opciju da se ukljuci app drawer, setovanje velicine ikonica i sl. (skoro identicno sve kao na Poco Launcher, par stvari nedostaje mozda).