Mi Hrvatska/Mi Croatia

poruka: 3.800
|
čitano: 1.408.200
|
moderatori: XXX-Man, DrNasty
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: Mi Hrvatska/Mi Croatia
papinijanus kaže...

6,05 je danas prodajni

ja sam naveo Privrednu banku Zagreb. Ne znam na koju ti banku misliš?

Paypalov tečaj/konverzija je uglavnom veća od tečaja (prodajnog) hrvatskih banaka. primijetio sam da dosta ljudi koristi srednji tečaj u konverziji prilikom kupovine u stranim webshopovima. pa se iznenade koliko zapravo plate na kraju...

15 godina
neaktivan

maks0806 

Trenutno resurrection remix ali nougat verzija. Mislim uskoro probati i Oreo verziju lineageos-a. Imao sam i lineage 7.1.2 i viperOS 7.1.2. Viper mi je još najbolji bio. Ima dosta dodatnih opcija podešavanja kao i Resurrection Remix. Na miui se ne planiram vraćati.
Lp

Poruka je uređivana zadnji put uto 27.3.2018 7:50 (mrki_man).
15 godina
neaktivan
Dupli post
Poruka je uređivana zadnji put pon 26.3.2018 21:40 (mrki_man).
13 godina
dado314 kaže...
papinijanus kaže...

6,05 je danas prodajni

ja sam naveo Privrednu banku Zagreb. Ne znam na koju ti banku misliš?

Paypalov tečaj/konverzija je uglavnom veća od tečaja (prodajnog) hrvatskih banaka. primijetio sam da dosta ljudi koristi srednji tečaj u konverziji prilikom kupovine u stranim webshopovima. pa se iznenade koliko zapravo plate na kraju...

srednji tecaj sluzi samo za izdavanje kredita..

14 godina
neaktivan
Mi Hrvatska/Mi Croatia

Brzi su. Možda i hoće biti dostavljeno za 3 dana 

0 0 hvala 0
17 godina
maks0806 kaže...

Kupio sam oko nove Mi band 2 sebi i djevojci, i imam mixed dojmove o njemu.

Minusi:- ekran je iznimno grebljiv. Ne znam kako ali oboje imamo crtice po njemu i ogrebotinice, a nije da lupamo okolo rukama s njim.
-fora sa otključavanjem mobitela kada je band blizu funkcionira u 40% slučajeva, iznimno je fora ako radi, ali većinu vremena ne radi

za ogrebotine sam naljepio foliju ... i služi svrsi

otključavanje mobitela mi je glavni feature i radi bez greške ... mi band 2 imam preko godinu dana i nemam problema

14 godina
Eh i meni je dok radi, ali spalo je na to da se iznenadim kada mi radi :/
Hearthstone: Maks0806#2960
16 godina
protjeran
Mi Hrvatska/Mi Croatia

Ima tko Xiaomi Note 3?
Zanima me kvaliteta zvuka preko slušalica.

Bilo bi odlično kad bi mogao taj netko usporediti sa nekim drugim mobom.

Isto tako, gdje je najjeftiniji?

fala :D

HTC Hero-iP 3GS-Nexus S-N7-Htc 8S-iP4-Galaxy S2-Sensation-Lumia 625-N8-Dell Venue 8-Z1C-M2 Note-M8-Z1C-BB 9900-Z1C-L630-Xperia E-OPO-HOX-N5-Nokia 6120-Nokia 5310-N5-iP4S-iP5S-S5
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Imas temu na forumu o mi note 3 i vjerujem da ces naci sve sto te zanima.Osobno sam se "druzio" sa mi note 3 nakratko u nekoliko navrata i mogu reci da je telefon za te novce top.
A najjeftinije ces proci definitivno na goldwayu,tako je oko 310$+26$ tax free shipping.Ako ti se zuri ,narucis jos danas pa ustedis jos 8$ sa kuponom.A moze se i dodatno ustediti tako da za cca 1900 kn mozed dobiti zbilja top telefon
Xiaomi kolekcija- http://en.miui.com/thread-506495-1-1.html
9 godina
neaktivan
Jel zna netko na xiaomi.eu stable rom, jel update dolazi OTA ili se mora manual stalno instalirati?

0 0 hvala 0
14 godina

Dolazi OTA, ne moraš sam ništa osim kliknuti na download i install :)

15 godina
Mi Hrvatska/Mi Croatia

Zasto na global romu nemamo ovako lijepo poslozeno sve ukljucujuci i fontove? Kako da spremim ovu temu da je mogu koristiti na global romu buduci da tamo nisam nasao ovako lijepu i vec sam prije probao spremiti kao svoju temu jer sam pod customize namjestio da koristi ljepse ikone iz druge teme no onda kad sam flashao global rom nije mi htjelo primijeniti moju spremljenu temu

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
EZY-E kaže...

Ima tko Xiaomi Note 3?

Nema 3,5mm jack. Dolazi sa adapterom. Kvaliteta zvuka preko adaptera je jako dobre kvalitete, mnogo bolja od npr. Galaxy S7

16 godina
protjeran
zuper kaže...
EZY-E kaže...

Ima tko Xiaomi Note 3?

Nema 3,5mm jack. Dolazi sa adapterom. Kvaliteta zvuka preko adaptera je jako dobre kvalitete, mnogo bolja od npr. Galaxy S7

A jačina zvuka?

Imam jedne velike sluške koje ipak zahtjevaju više snage nego male in-ear pa me zanima.

HTC Hero-iP 3GS-Nexus S-N7-Htc 8S-iP4-Galaxy S2-Sensation-Lumia 625-N8-Dell Venue 8-Z1C-M2 Note-M8-Z1C-BB 9900-Z1C-L630-Xperia E-OPO-HOX-N5-Nokia 6120-Nokia 5310-N5-iP4S-iP5S-S5
15 godina
Mi Hrvatska/Mi Croatia
Isto jači zvuk, ali ne znam kako bi to zvučalo ako imaš slušalice sa većim otporom. Tu bi ti čak mogao predložiti Mi A1 koji ima dodatno pojačalo na 3,5mm jacku
Moj PC  
1 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Super sad kad znam za Ota update.

Zanima me kod otključavanja bootloader, kako je najbolje napraviti i gdje se spojiti na koji server da što manje potraje ono vrijeme za otključavanje?

Htio bi na Mi Note 3 stavit xiaomi EU Rom
Poruka je uređivana zadnji put sri 28.3.2018 22:25 (robert993).

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Mi Hrvatska/Mi Croatia

Reko bi da je ovo dobra ponuda za Xiaomi Smart Weight Scale

Moj PC  
4 0 hvala 3
17 godina
neaktivan
Mi Hrvatska/Mi Croatia

Imam Redmi Note 3 (onaj mobitel star oko 1,5 god), i sad pred par dana je stigao update na zadnju MIUI 9.5.1 verziju, i nakon tog update-a kod notifikacija mi više nema zvuka tj. SMS/pozivi mi normalno imaju zvuka, a kod poruka s Telegrama/Whatsup-a nema zvuka, a notifikaciju uredno prikaže...

Sve postavke u Telegramu ima dozvole (autostart, sound, notifications...), i zvuk radi kod svih ostalih aplikacija (pozivi/SMS), Youtube, ali kod ovih dviju aplikacija, nakon dobivene poruke, notifikaciju prikaže ali zvuka nema...

To je prije regularno radilo kod starije verzije MIUI-a, da li netko ima sličan problem/zna možda rješenje? 

0 0 hvala 0
18 godina
Mi Hrvatska/Mi Croatia

Podsetio si me da imam isti problem sa Skypeom. Kod njega taj problem postoji od prošlog leta, tj od redizajna i dosta ljudi (ne samo sa Xiaomijima) se žalilo na MS-ovom forumu, no stav MS-a je bio da nije do njih i da problem postoji samo na nekoliko više modifikovanih varijanti Androida (MIUI, EMUI, Flyme...), dok Xiaomi ništa nije radio verovatno jer je problem postojao samo sa Skypeom. Sad možda nešto i naprave.

WP/WM fanovi, prestanite više lagat ovaj napaćeni narod, nemate to pravo!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Ako ima neko pametan dovoljno da mi razjasni ovo sa Google Certificiranim i Necertificiranim uređajima?
http://en.miui.com/thread-573523-1-1.html

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Nena kaže...

Imam Redmi Note 3 (onaj mobitel star oko 1,5 god), i sad pred par dana je stigao update na zadnju MIUI 9.5.1 verziju, i nakon tog update-a kod notifikacija mi više nema zvuka tj. SMS/pozivi mi normalno imaju zvuka, a kod poruka s Telegrama/Whatsup-a nema zvuka, a notifikaciju uredno prikaže...

Sve postavke u Telegramu ima dozvole (autostart, sound, notifications...), i zvuk radi kod svih ostalih aplikacija (pozivi/SMS), Youtube, ali kod ovih dviju aplikacija, nakon dobivene poruke, notifikaciju prikaže ali zvuka nema...

To je prije regularno radilo kod starije verzije MIUI-a, da li netko ima sličan problem/zna možda rješenje? 

meni za telegram nisu dolazile notifikacije samo zato jer sam postavio svoj zvuk obavijesti koji sam koristio jos na prijasnjem mobitelu skinut sa zedgea

cim sam stavio defoltni zvuk neke od miuia sve je proradilo, i zvuk i ledica i popup i ikona gore kod sata, sve je proradilo a do tad nista, kao da ne dobijem poruku

pa eto mozda pomogne

14 godina
neaktivan
Mi Hrvatska/Mi Croatia

Došao je Xioami mi air 13. 

Dostavljeno za 4 dana od narudžbe. 

Dojam o uređaju : ODLIČAN!  

Jučer sam se mučio s postavkama na kineskom. Al hvala Bogu da google translator može prevoditi i tekst zaslikan mobitelom. Mislio sam da će biti lakše staviti engleski jezik ali jučer nisam uspio. Slijedio sam upute od prodavača, a danas ću pratiti upute na you tubu. 

Dakle podešavanje na engleske windowse ću mu staviti kao manu za sad.

12 0 hvala 3
12 godina
Mi Hrvatska/Mi Croatia

Pozdrav ljudi, upravo sam kupio Redmi 5 plus iz linksa i global version pise na kutiji. Nisam neki ekspert za mobitele i pitam vas da li sve update mogu raditi preko neta, ne moram se zezati i skidati sa sluzbene stranice romove nove ako dode ili ostalo. Ispricavam se na malo glupom pitanju. Hvala i LP

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Mi Hrvatska/Mi Croatia

Bok ljudi,

ima li netko Xiaomi suncane naocale? https://www.gearbest.com/stylish-sunglasses/pp_699164.html

23$ za polarizirane naocale mi se cini kao brutalno mala cijena, sto mislite?

Poruka je uređivana zadnji put pet 30.3.2018 11:55 (krki_krki).

3 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Pitanje ti nije nimalo glupo zbog toga sto su neki brickali mobitel sa updateom, poslikaj nam o telefonu da vidimo koju verziju imas , mozda da stavis odg u r5+ temi zbog boljeg odaziva
14 godina
hedo5 kaže...

Puno hvala!!!!

Odma naručeno. Propustio sam onu priliku iz EU dućana i već mjesecima sam čekao ovo.

Nena kaže...

Imam Redmi Note 3 (onaj mobitel star oko 1,5 god), i sad pred par dana je stigao update na zadnju MIUI 9.5.1 verziju

Imaš Stable ili Developer verziju?

Ja imam Developer, i mislim da mi nije stigao 9.5.1 :/

Nego, je pomoglo ovo kaj ti je gore predloženo?

papinijanus kaže...

Jučer sam se mučio s postavkama na kineskom. Al hvala Bogu da google translator može prevoditi i tekst zaslikan mobitelom. Mislio sam da će biti lakše staviti engleski jezik ali jučer nisam uspio. Slijedio sam upute od prodavača, a danas ću pratiti upute na you tubu. 

A skinuti EN (ili HR) verziju Windowsa 10 i instalirati preko sticka?

Battlelog: [G] CyberDemonVZ
14 godina
Mi Hrvatska/Mi Croatia

Ako vas je zanimalo kako izgleda MI Store iznutra 

Battlelog: [G] CyberDemonVZ
Moj PC  
0 0 hvala 2
14 godina
neaktivan
CyberDemonVZ kaže...
hedo5 kaže...

Puno hvala!!!!

Odma naručeno. Propustio sam onu priliku iz EU dućana i već mjesecima sam čekao ovo.

Nena kaže...

Imam Redmi Note 3 (onaj mobitel star oko 1,5 god), i sad pred par dana je stigao update na zadnju MIUI 9.5.1 verziju

papinijanus kaže...

A skinuti EN (ili HR) verziju Windowsa 10 i instalirati preko sticka?

To ću i napraviti. Ali bilo mi je žao skidati windowse ako imam nove. Mislio sam samo promjeniti jezik na postojećim. 

14 godina
neaktivan
Eto cvika za 16$ na joybuy.com
17 godina
neaktivan
Nena kaže...

Što se melodije od notifikacije tiče, nije pomoglo jer je defaultna za incoming message pa to nije uzrok. Radilo je prije sve normalno točno do tog updatea na 9.5.1 MIUI.

Navedeno je 9.5.1 Stable, global ROM.

Poruka je uređivana zadnji put pet 30.3.2018 13:50 (Nena).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice