Stigao mi je Mi Bluetooth Speaker!
Nisam ga puno isprobavao, ali prvi utisak je dosta dobar. Zapravo, drugi utisak je dobar, prvi utisak je bio užasan, otvorio sam paket, priključio zvučnike na punjač, povezao zvučnike sa telefonom i dobio zaista grozan, "mutan" zvuk, koji je uz to povremeno preskakao. Stvar je u tome da ove zvučnike ne bi trebalo koristiti dok se pune, brošura sa uputstvima kaže da je zvuk tada tiši, ali zapravo i sam kvalitet reprodukcije jako pati. Kada sam tu grešku otklonio, nestali su svi problemi i dobio sam prilično lep zvuk.
Povezivanje je i u slučaju telefona i u slučaju laptopa prošlo besprekorno. Baterija se čini razumnog trajanja (posle možda par sati isprobavanja, ostalo je još 80%). Naručio sam "zlatni", jer mi je zapravo izgledao najmanje drečav, koji je uživo više tamno metalik-siv nego žućkast.
Uz zvučnik se dobija vrećica za nošenje koja me je prijatno iznenadila, mekana je na dodir i nije previše tanka, no to je ujedno i čitav bundle - nema kabla za punjenje niti bilo čega drugog.
Onaj malo stariji, metalni:
Imam isti model Mi Bluetooth Speaker i na zalost poceo je krcati nakon manje od mjesec dana. Pocelo je kao jako tih zvuk konstantnog suma u pozadini glazbe, a nakon nekoliko sati sviranja preslo je u iritantno krcanje i zato ga vise ne koristim. Steta, imao je iznenadujucu kvalitetu zvuka obzirom na velicinu, baterija je super.