Kupio sam Xiaomijev pročišćivać zraka, ovu compact verziju. Evo tjedan dana mi je u sobi , postavljen je na onaj automatski način i cijelo vrijeme mi je ona zelena lampica upaljena i ventilator radi skroz na minimumu. Koliko vidim prašine ništa manje nema u sobi, a filter sad kad sam provjerio je čist kao i prvog dana. Isto tako, danas sam pekao palačinke i prebacio sam pročišćavač u kuhinju i nakon nekih 5-10 min se upalio i krenuo zrak usisavati i tako je usisavao 5 min nakon šta sam završio s pečenjem gdje je ponovno došao na zelenu lampicu. Evo 3 sata nakon pečenja palačinki miris od pečenja je i dalje prisutan u dnevnoj sobi tj kuhinji, a pročišćavać ne radi. Zanima me jel to normalno i jel tako i kod vas radi?
Išao sam malo testirati i posprejao sam dezodorans pokraj njega i upali se, tako da je vjerojatno Sa njim sve u redu.
Kako sam gledao recenzije na internetu kod njih se na filteri skupi par cm prašine, a kod mene baš ništa jer je uvijek zelena lampica, a isto tako ni mirise ne profiltrira jer evo od kuhanja mi je i dalje ostao miris
Koji filter imaš u njemu?