Windows 8 i 8.1 - općenito izdvojena tema

poruka: 8.531
|
čitano: 4.528.379
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Windows 8 DEV instalacija i dojmovi, Windows 8 i 8.1 - problemi
15 godina
neaktivan
Re: Windows 8 i 8.1

hehe dvojbeno :) Ima nekih dobrih elemenata, ali u globalu nekako više na ne....

Samsung Galaxy Note II :)
13 godina
Windows 8 i 8.1

Mozda za tablet.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ
Moj PC  
3 1 hvala 0
16 godina
djigibao kaže...

Sta kazete na ovaj izgled Windowsa {#}

Prestrašno.

16 godina
odjavljen

koncept ili mod? meni se sviđa!

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
12 godina
Windows 8 i 8.1

Tko jos uopce gasi komp :)

2 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
djigibao kaže...

Sta kazete na ovaj izgled Windowsa {#}

Božesačuvaj! {#}

This is a 44 Magnum, the most powerfull handgun in the world, and will blow your head clean off, so You've gotta ask yourself a question: Do I feel lucky? Well, do ya, punk?
16 godina
Windows 8 i 8.1

Meni je ovo drama dobar koncept Windowsa u budućnosti.

2 0 hvala 0
17 godina
skank666 kaže...

Everybody wants more significant changes for the way Windows looks like, but it turns out that Microsoft will actually stick to the classic UI already available to Windows 8 adopters.

And still, a concept created by Daniel Skrzypoń on DeviantArt clearly shows that users expect a reworked desktop in the next Windows version, including an upgraded taskbar and a reworked file manager.
This particular concept comes with some new ideas, including the possibility to pin Metro apps to the taskbar and a seamless integration between Windows Explorer and SkyDrive.
At the same time, the built-in file manager would come with a revised look, while the taskbar clock has been improved with larger fonts and a simpler look.
Of course, Microsoft will most likely ignore this concept, as the company wants to keep the traditional look of the operating system and thus maintain the Windows environment a rather familiar platform.

----------------------------------------------------------------------

Evo vam jos malo "ruznih" slika {#}

http://av-gurus.blogspot.com/ | http://www.facebook.com/antivirusna.ekipa | http://www.youtube.com/user/TheDjigibao/videos | PRODAJEM HUAWEI U8650 = 400kn!!!
Poruka je uređivana zadnji put uto 24.12.2013 20:29 (djigibao).
16 godina
djigibao kaže...
skank666 kaže...

Meni se od svih tih slika ne sviđa jedino što je u exploreru "pozadina" fileova i ikona na ribbonu pobojana

sve ostalo mi je veoma lijepo. 

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. Provokator starog kova R.I.P. Munjovoz 20.3.2012.
16 godina
neaktivan
djigibao kaže...
Evo vam jos malo "ruznih" slika {#}

Sve je to lijepo i krasno ,ali ipak ,dosta više tog Metroseksualizma ,boli glava od tolikih jednoličnih ,jednobojnih ploha i skica umjesto ikona.

Samo još fali da blokiraju izmjenu backgrounda ,pa da i to bude samo još jedna ploha ,ili eventualno nekakav ''dječji'' crtež.

Hvala ,ali ne hvala.

Edit: da se razumijemo - koncept je dobar ,ali za tablet ili smartphone. Desktop? Božesačuvaj!

This is a 44 Magnum, the most powerfull handgun in the world, and will blow your head clean off, so You've gotta ask yourself a question: Do I feel lucky? Well, do ya, punk?
Poruka je uređivana zadnji put uto 24.12.2013 21:04 (kizo2703).
14 godina
mind_challenge kaže...

Meni se od svih tih slika ne sviđa jedino što je u exploreru "pozadina" fileova i ikona na ribbonu pobojan

- Ovo je samo jedno od toga što je ružno.

- Sve je ružno "kao porez", dizajn za malu djecu, neozbiljno.

Poruka je uređivana zadnji put uto 24.12.2013 21:04 (Valentin17).
16 godina
neaktivan
Valentin17 kaže...
- Sve je ružno "kao porez", dizajn za malu djecu, neozbiljno.

Dobro ,gle ,nekome se to sviđa ,ali ... {#}

A i ova poluprozirnost

previše podsjeća na Ivea i IOS 7.

A to je sigurno već patentirano.

Poruka je uređivana zadnji put uto 24.12.2013 22:16 (kizo2703).
15 godina
neaktivan
Windows 8 i 8.1

Žali Bože utrošenog vremena na instalaciju ovog smeća.  

Vizuali su glupost, a tek Office 2013...joj...koja katastrofa. 

Moj PC  
5 15 hvala 0
16 godina
neaktivan
escobar_ kaže...

Meni je ovo drama dobar koncept Windowsa u budućnosti.

Instaliraj Rainmetter i dobit ćeš (skoro) istu stvar.

Ne znam samo šta se ljudi koji si instaliraju Rainmetter bune protiv izgleda Osmice: pa ovo

je još veća katastrofa!!

tkalcho kaže...

Žali Bože utrošenog vremena na instalaciju ovog smeća.  

Vizuali su glupost, a tek Office 2013...joj...koja katastrofa. 

Žali bože gluposti. {#}

Inače ,ovo nije Windows 8 ili 8.1.

Za Office 2013 se apsolutno slažem - to stvarno jeste katastrofa.

Poruka je uređivana zadnji put sri 25.12.2013 14:25 (kizo2703).
17 godina
Windows 8 i 8.1

pošto sam u ovoj skupini kojima desktop skype neće da proradi, ima li kakvih informacija do kada će tako i zašto je tome tako?

najviše me nervira što sad onaj skype app moram ručno palit, nema mogućnost pokretanja s računalom, nema slanja sadržaja..i sad klasični za desktop ne radi.

btw ima li provjereno gdje da kakva starija verzija radi?

expert za istrazivanje ruda i gubljenje vremena na bol-u.
Poruka je uređivana zadnji put sri 25.12.2013 23:21 (torrente).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
torrente kaže...

6.11.0.102 radi bez problema na 8>8.1

Let them taste the triple guns... Aye, Captain
16 godina
torrente kaže...

..

- starije verzije (''original'' do 5.) koje su prije MSovih izmjena, rade na svim kombinacijama OSeva i još važnije, sa skype 6.xx se između verzija dešavala 'nekompatibilnost' (npr korisnik s 6.x.13 nije vido 6.x.17.. do upgradea), dok stare verzije rade...

- za noviji win kao 7 je potrebna verzija iznad 4. radi i starija 3.x isprobavano zbog speeddaila (novije nemaju).

- probaj (ne koristim u radu 8x).

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
13 godina
neaktivan
Windows 8 i 8.1

Pozz

Moze neko da mi kaze neki lagan gadget za windows 8?

Evo sad sam nalazio neke,al to je boze sacuvaj,vuku procesor vise nego moj antivirus...Trebam nesto lagano,samo da pratim stanje ram-a,procesora i temperatura?

Sadmir K

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Windows 8 i 8.1

Zdravo!

Imam problem sa driverima za HP 6930p na Windows 8.1. Laptop je malo stariji, ali sasvim u redu za Windows 8. Stvar je u tome, što driveri za grafiku, ne žele da rade (radi se o Windows 7 driverima). Riječ je o Intel MHD 4500, probao sam i neke tweakove, ali ništa ne pomaže.

Ima li riješenja što se drivera tiče?

Crk'o Marshall!

0 0 hvala 0
14 godina
royalhero kaže...

Zdravo!

Imam problem sa driverima za HP 6930p na Windows 8.1. Laptop je malo stariji, ali sasvim u redu za Windows 8. Stvar je u tome, što driveri za grafiku, ne žele da rade (radi se o Windows 7 driverima). Riječ je o Intel MHD 4500, probao sam i neke tweakove, ali ništa ne pomaže.

Ako ih Intel nije napisao, teško ćeš se pomoći. Što je s driverima od Windowsa, ne vrijede ili imaš problema s njima?

Stručnjak za odmaganje...
11 godina
protjeran
Windows 8 i 8.1

A koje drajvere su stavili sami windowsi odmah po instalaciji  ?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
mario.L_hr kaže...

Ako ih Intel nije napisao, teško ćeš se pomoći. Što je s driverima od Windowsa, ne vrijede ili imaš problema s njima?

Ne, nego ne mogu da povećam rezoluciju, jedino to mi je bitno.

bunkermax kaže...

A koje drajvere su stavili sami windowsi odmah po instalaciji  ?

Windows Basic Display Adapter.

Crk'o Marshall!
Poruka je uređivana zadnji put čet 26.12.2013 23:18 (royalhero).
15 godina
neaktivan
Windows 8 i 8.1

Meni na aceru rade driveri za sedmicu ali imam ove najnovije što dođu kroz windows update,nego ja sam imao problem sa freezanjem(store ahci disk) i riješio sam taj problem ručnim updateom

drivera od lenova,hehehe,možda nekom pomogne http://support.lenovo.com/en_US/downloads/detail.page?DocID=DS031808

Poruka je uređivana zadnji put čet 26.12.2013 23:40 (muhaqeri).

1 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
royalhero kaže...

Zdravo!

ahh pa imao sam isti problem (samo kad se sjetim,danima sam trazio rjesenje,da nije u pitanju Dell E5500? :D )

Ovako Potrebno je samo da skines drivere od windows viste/7 sa ovog linka.Zatim raspakiras to sto si skinuo u poseban folder pa pronades folder "Graphics" u njemu ces nac notepad fajl koji se zove "igdlh64",udi u njega,pronadi ovaj dio i kompletnog ga izbrisi (sav taj zaokruzeni tekst u notepadu izbrisi!).Zatim kopiraj ovaj tekst i zalijepi ga na isto mjesto sve to sacuvaj.Na kraju bi to trebalo da izgleda ovako .

E sad drugi dio: Ici desnim klikom na START i kliknuti na " Command prompt(admin)" zatim kucati "bcdedit -set loadoptions DISABLE_INTEGRITY_CHECKS " lupiti enter pa onda kucati "bcdedit -set TESTSIGNING ON " i ponovo lupiti enter,onda zatvori ptozor. I sada pokusaj instalirati drivere (ne one originalne koje si skinuo nego one sto si raspakovo pa ih prepravljao)

Ako i dalje ne ide onda idi u safe mod i odatle instaliraj

Kako uci u safe mod? 
Ici na "run" kucati " msconfig"  ici na karticu "boot" i striklirati "safe boot" zatim restart,pa onda instaliraj drivere.Prilikom instalacije moguce da ce te upozoravat da to nisu originalni driveri,bla,bla ali ti samo ignoriraj ili klikni na yes (ne sjecam se tacno),nakon uspjesne instalacije trazit ce restart,prije nego sto prihvatis odi ponovo u "msconfig" "boot" pa odstrikliraj ono "Safe boot" (kako bi se vratio u normalan mod pa onda restart

I to bi trebalo biti to! :)
Nadam se da si me uspjeo razumit :D ako nesto nije jasno pitaj... 

Sadmir K
Poruka je uređivana zadnji put pet 27.12.2013 0:35 (Sadmir01).
14 godina
Windows 8 i 8.1

Ekipa dali se tko našao u situaciji kao ja s slike? Radi se o windows 8 pro 64bit.Nije mi jasno zašto mi to ispisuje,sve ostale app mi dopušta da instaliram osim facebooka.

evilmage007@gmail.com skype evilmage007
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

A jel piše negdje koji su to zahtjevi koje treba zadovoljiti ?

Samsung Galaxy Note II :)
14 godina
goranbm kaže...

A jel piše negdje koji su to zahtjevi koje treba zadovoljiti ?

Ne,ali koliko sam shvatio da mi treba Win 8.1,skinuo sam sva prokleta ažuriranja i još uvjek mi u trgovini nema 8.1 za skinuti :S

evilmage007@gmail.com skype evilmage007
13 godina
neaktivan
Sadmir01 kaže...

Nešto sam radio oko toga sinoć, nisam na taj način, probat ću pa javim. Ugl, u safe modu kad probam instalirati, dobivam This computer does not meet minimum system requirements. Meni je samo da mogu rezoluciju povećati, ne zanima me dalje ništa.

Hvala.

Crk'o Marshall!
13 godina
neaktivan
royalhero kaže...
Sadmir01 kaže...

Nešto sam radio oko toga sinoć, nisam na taj način, probat ću pa javim. Ugl, u safe modu kad probam instalirati, dobivam This computer does not meet minimum system requirements. Meni je samo da mogu rezoluciju povećati, ne zanima me dalje ništa.

Hvala.

Pa da,i meni je to izbacivalo dok nisam ovo odradio!

Samo prati detaljno korak po korak...Imao sam isti problem na svom laptopu (dell latitude e5500).

Sadmir K
13 godina
neaktivan

Na linku koji si mi ti dao nema grafike, nego je driver za chipset, a kad raspakujem nema takvog foldera.

EDIT:

Sve pet, skinuo odgovarajuće za W7, uradio sve kako si mi rekao, sada radi i sve je u redu. Hvala mnogo, zaista!

Crk'o Marshall!
Poruka je uređivana zadnji put pet 27.12.2013 19:23 (royalhero).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Windows 8 DEV instalacija i dojmovi, Windows 8 i 8.1 - problemi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice