ma i ja bi najradije odma maknio, vec sam potrosio preko 3gb na windowse a imam jos manje od 150mb prometa, ovaj mjesec necu skidat windows ak nebudem uspio nista onda cu skinit u utorak. Jos uvijek je isti error i nakon restarta, evo slike kako mi task manager izgleda nakon sto se sama od sebe ugasi instalacije, znaci kad zavrsi extract i idem install ono se ugasi, i evo slika od windows servisa.
Ima tu dosta cudnih stvari i vrlo sumnjivih. I na sta si potrosio 3 Gb kad ti je win xp manje od 700 MB?
Kad instalrias regularne windowse javi se da ti rijesimo te probleme a ovako se samo zamajavamo i rjesavamao ono sto ne bi ni trebao biti problem.
oprosti sto zamaram tebe i ostale forumase, 3gb sam potrosio jer sam kupio 4 windowsa dosad kao su bootabilni a nece ni jedan da boota ja stavim 1st boot device dvd 2nd boot devise hard i nece, probao sam i otvorit boot menu pa stisnit dvd i opet nece a ovaj borg je htio iz prve, no dobro onda cu sacekat utorak pa cu probat kupit jos par komada :S
evo nabavio windows 7 enterprise x64 koji je bootabilan a meni opet nikako da boota, sto da radim? ako ima netko da se razumije da mi pogleda preko team viewera nes il sta ja znam neka mi se javi na pp.
Nije bootabilan zato jel ga vjerojatno prvo raspakiravaš u Raru i onda pržiš! Iso file se NE RASPAKIRAVA ,otvara se odmah sa Nerom (ili kaj već imaš za prženje) ,i sigurno će sada dvd biti bootabilan!!
pa otvorim power iso i onda onaj .iso fajl dovucem tamo i burn, nisam ja nista raspakirao...
pa otvorim power iso i onda onaj .iso fajl dovucem tamo i burn, nisam ja nista raspakirao...
-koristi CDBurnerXP (jer ostali alati imaju dodatne opcije, pa tko zna što napraviš..), snimi ISO na (naj)nižoj brzini, bootaj.... i re-bootaj / mijenjaj postavke u BIOSu, toliko dugo, dok se ne upali install.
-pošto ostaje mogućnost da si skinuo loš ISO, skini UBuntu, dalje ista stvar... ali tako ćeš dobiti dobar LiveCD koji ti može uvijek pomoći.
a cdburnerxp nema dodatne opcije?
;)
a cdburnerxp nema dodatne opcije?
;)
-ne, jer je snimanje ISOa izdvojeno (startni meni) pa je manja šansa... kad razmislim, početnicima je šansa ista
nisam vidio da kod borg xpa ima opcija za instalirati bez tweakova, sad sam tako instalirao i sve izgleda kao normalni xp i pise svudgje xp professional sp3 vise nepise xpborg, al ovaj puta kad ocu installat drivere pise " setup has detected an incomplete build" a nekada mi pokrene i kad stisnem install onda se setup ugasi i ja provjerim task manageru i pise da je installmanager upaljen no nista neradi.
evo ga napokon, problem sam rjesio tako da sam windows xp bez modova snimio na memorijsku od mobitela pa sam preko memorijske instalirao
windows xp u windows vistu izgled treba mi za to program možete li mi pomoći oko toga da mi kažete gdje to sve mogu skinuti
LJudi trebam pomoc!
Imam problme sa irgrom mw2 i ne zelim mi vise pokrenuti, ne jaljva eror!
A ima prkeo 75h i instlrio sam 5x i nis ne valja, stoga mi je probme u win7, moni mi to kazu.
Stgoa jel mogu win nekako nadograditi, odnosno da ne rusim ponvo, noego da stavim samo cd i instal napravim obino kao da instalirm igru?
I jel mi se more desit ako zelim instalirit da mi se ibzise local c ili se more namjesiti da se ne izbirese tak i local d
LJudi trebam pomoc!
Imam problme sa irgrom mw2 i ne zelim mi vise pokrenuti, ne jaljva eror!
A ima prkeo 75h i instlrio sam 5x i nis ne valja, stoga mi je probme u win7, moni mi to kazu.
Stgoa jel mogu win nekako nadograditi, odnosno da ne rusim ponvo, noego da stavim samo cd i instal napravim obino kao da instalirm igru?
I jel mi se more desit ako zelim instalirit da mi se ibzise local c ili se more namjesiti da se ne izbirese tak i local d
ovo ide u arhivu.
Sta sve isprica (napisa) pola ga nisam razumio..
aj mi pojasni tu polovicu koju si shvatio ako nije problem
Bilo bi dobro da sam polovicu shvatio mozda bi mu mogao pomoci.
Shvatio sam da ima neki problem sa modern warfare 2 i ne zeli mu se pokrenuti a ne javlja error
da zeli reinstalirati windowse a da igra ostane instalirana
dalje mi treba cudo da shvatim ostalo..
Bilo bi dobro da sam polovicu shvatio mozda bi mu mogao pomoci.
Shvatio sam da ima neki problem sa modern warfare 2 i ne zeli mu se pokrenuti a ne javlja error
da zeli reinstalirati windowse a da igra ostane instalirana
dalje mi treba cudo da shvatim ostalo..
TU za trud
Pokusao sam shvatiti da mu pomognem al ne ide..
jedino me zanima koliko on ima godina kad je tako 'pismen'
moja rekonstrukcija....
Ljudi trebam pomoć!
Imam probleme sa igrom mw2 i ne želi mi više pokrenuti, ne javlja nikakav eror!
(A ima preko 75 sati) > valjd je igrao 75 sati, ponovno sam instalirao igru 5 puta i ništa ne valja, netko mu je rekao da je problem u w7.
Da li mogu nekako nadograditi windowse, da ne rušim sustav ponovno, nego samo da stavim cd i instaliram kao što instaliram igru? (valjd misli bez formatiranja hardova)
I da li je moguće da mi se obriše C: ili D:, ili se može namjestiti tako da sve ostane?
jesi možda zaboravio staviti crack? sumnjam da je problem u w7 ako je prije radilo
nema nadogradnje windowsa iznad w7, bar dok ne izađe w8
da, možeš odabrati opciju da se sačuvaju svi podaci na hard diskovima pri instalaciji novih windowsa
OT: trebam pomoc, dali je moguce maknuti windows 7 i preko njega staviti windows XP, zato sto imam samo 1GB rama na laptopu pa mi je jako spor i imam problema sa igrama...
btw nije mi opcija preko cd-a zato sto mi cd citac ne radi...
trenutno su mi u dual bootu windows 7 i ubuntu...
btw nije mi opcija preko cd-a zato sto mi cd citac ne radi...
trenutno su mi u dual bootu windows 7 i ubuntu...
Moguce je preko usb-a.
http://www.bug.hr/forum/topic/windows/uputstvo-instalacija-win-xp-usb-flash-sticka/21076.aspx