Windows 7 to windows xp

poruka: 83
|
čitano: 18.904
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Windows 7 to windows xp

Kada sam instalirao windows 7 samo problemi, MSN ne radi (jako mi je bitan) te mnostvo drugih programa koji ne rade na 7-mici.
Mene zanima kako sad vratiti stari dobri xp. Imam na cd-u service pack 3 kako sad to da instaliram posto nisam nikad instaliro xp, a sedmicu mi prijatelj instalirao.Sta treba da radim??

0 0 hvala 0
16 godina
Windows 7 to windows xp

Slikovni tutorijal sa detaljnim uputstvima - KLIK

Oprostite mi.... nisam svjestan svoje nesvjesnosti...
Moj PC  
1 0 hvala 6
15 godina
neaktivan
Windows 7 to windows xp

hvalla puno.kako da sadrzaj kopiram npr. na usb posto nemam  word-a???

Poruka je uređivana zadnji put sub 30.1.2010 21:46 (hari55).

0 0 hvala 0
16 godina
Windows 7 to windows xp

Molim ,a kad nekom želiš zahvaliti napomoći ,imaš gumb HVALA. Klik na njega.

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
RE: Windows 7 to windows xp
hari55 kaže...

Kada sam instalirao windows 7 samo problemi, MSN ne radi (jako mi je bitan) te mnostvo drugih programa koji ne rade na 7-mici.
Mene zanima kako sad vratiti stari dobri xp. Imam na cd-u service pack 3 kako sad to da instaliram posto nisam nikad instaliro xp, a sedmicu mi prijatelj instalirao.Sta treba da radim??

Lako za to ak ti krepa smotani šlampavi MSN za to imas Pidgin ubacis svoj MSN racun i pasword isto i vozi nema problema. Evo ti i video kak instalirat XP pa pogledaj imas dva djela i prebaci si na 480p video da se bolje vidi.Cool

http://www.pidgin.im/

http://www.dealingwithwindows.com/installation-of-windows-xp.html

15 godina
neaktivan
Windows 7 to windows xp

kada hocu da pokrenem instalaciju kaze error launching installer.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Windows 7 to windows xp

kizo kako sadrzaj sa one stranice sto si mi dao prebacit na usb posto nemam worda.

0 0 hvala 0
16 godina
hari55 kaže...

Instalacija se pokreće sa cd-a - znači ,kao first boot device u BIOS-u stavi cd-dvd uređaj.

hari55 kaže...

kizo kako sadrzaj sa one stranice sto si mi dao prebacit na usb posto nemam worda.

Skini i instaliraj CutePDF ,virtualni pdf printer ,postavi za defaultni. Onda samo isprintaj tu stranicu i to je to.

Valjda imaš Adobe Reader ili neki drugi pdf reader da ga možeš otvoriti.

Poruka je uređivana zadnji put sub 30.1.2010 23:19 (kizo2703).
16 godina
neaktivan
Windows 7 to windows xp

A da pitas tog prijatelja da ti vrati na XP?

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Windows 7 to windows xp

trenutno je na putu!!!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Windows 7 to windows xp

Pa možeš izdržati dok se ne vrati jbt. Dotad koristi aMSN ili neki sličan program.

Poruka je uređivana zadnji put sub 30.1.2010 23:25 (srdjan3).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
kizo2703 kaže...
hari55 kaže...

Instalacija se pokreće sa cd-a - znači ,kao first boot device u BIOS-u stavi cd-dvd uređaj.

hari55 kaže...

Skini i instaliraj CutePDF ,virtualni pdf printer ,postavi za defaultni. Onda samo isprintaj tu stranicu i to je to.

Valjda imaš Adobe Reader ili neki drugi pdf reader da ga možeš otvoriti.

nemam nista, koju god instalaciju pokrenem kaze error launching installer.

15 godina
neaktivan
srdjan3 kaže...

Pa možeš izdržati dok se ne vrati jbt. Dotad koristi aMSN ili neki sličan program.

nije problem samo u msn-u nego i u drugim programima.

16 godina

Znači da je disk neispravan. Morat ćeš naći nekoga ko ima instalacijski cd Windowsa XP. Ne bih ti preporučao skidanje raznih verzija instalacijskog cd-a (obično je to neki .iso file) s interneta jel je 99% mijenjano i mnogo ih svakavog smeća u sebi.

Savjet : kad citiraš više osoba na jednoj stranici ,stavi kvačicu u višestruko u svakom postu na koji hoćeš odgovoriti i onda klik na višestruko citiraj ,nemoj duplat postove!!

Poruka je uređivana zadnji put sub 30.1.2010 23:34 (kizo2703).
15 godina
neaktivan
Windows 7 to windows xp

evo nece da pokrene instalaciju cute pdf-a , neznam sta je ovo sa windowsom???

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Mala napomena da MSN uredno radi na win 7 i to i na 32 bitnim i na 64 bitnim

16 godina
neaktivan
Windows 7 to windows xp

Isprintaj uputstvo kod nekog drugog ako možeš i instaliraj XP.

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Windows 7 to windows xp

Ma taj tvoj frend ti nije instaliro očito win 7 kak treba ma sve uredno radi koristim win 7 od RC verzije pa sve do ove OEM i radi sve ko avion čak dosta stavki bolje nego na xp-u jedino zamjerka kad oču nokia software updater pokrenut tj pokrene ali on dođe do učitavanja i kaže da je nemoguće očitat a sve ostalo radi!

Slatki Car<3Slatka Carica...steam.luks@gmail.com sluki77@gmail.com mato.lukic.luks@gmail.com sunca.lukic@os.t-com.hr skype:mato.lukic95
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Windows 7 to windows xp

u mene je windows 7 rtm aktiviran sa jednim alatom.u mene nijedna instalacije nemoze da se pokrene! p.s on kada je instalirao samo je ubacio cd i install, da li je trebao jos sta da uradi ja neznam??

Poruka je uređivana zadnji put ned 31.1.2010 0:24 (hari55).

0 0 hvala 0
16 godina
Više od godinu dana sam na Windows 7 to windows xp

Više od godinu dana sam na Sedmici ,još od prebeta verzija i nikad još nisam čul za takav problem ,da se instalacije ne mogu pokrenuti.

Znači da nije problem u Sedmici ,već je krivac ili falična instalacija ili virus.

U svakom slučaju bi trebalo napraviti clean install ,bilo Sedmice ili XP-a.

Eventualno ,Sedmicu bi se dalo popraviti sa instalacijskim DVD-om ,ili da se napravi System repair disc u Control Panelu ,u Backup and Restoreu.

Onda bi se možda sa njim dal napraviti Repair Windowsa.

Edit : Očito je to nekakva ''tweakana'' verzija s torrenta ,gdi se neko zaigral u vLite-u ,pa maknul Windows Installer iz instalacije.

Poruka je uređivana zadnji put ned 31.1.2010 0:30 (kizo2703).
15 godina
neaktivan
Windows 7 to windows xp

sta kada kliknem na create a system repair disc je li ubacim instalacijski disk ili sta i kliknem create?? i da sa torrenta je windows 7.

Poruka je uređivana zadnji put ned 31.1.2010 0:36 (hari55).

0 0 hvala 0
16 godina

Nisam ni sumnjal otkud je. Ubaci prazni cd i klik na Create ... Snimit će ti disk na kojem je Repair i s kojim onda možeš probat popraviti sistem.

Kad ga upotrebljavaš startaš PC sa njega ,odnosno moraš staviti cd-dvd kao first boot device.

16 godina
neaktivan

To su neki "uradi sam winsi" i bojim se da ništa ne možeš s njima napraviti .Ili svom prijatelju prepusti popravak.Ono što ti govore kako da instaliraš XP,bolje se toga prihvati nego popravljati ništariju sa torrenta.Alat s kojim je pokrenuta sedmica je loader koji se također skida s torrenta ,ali očito su winsi i alat lijepo "zagađeni".Zahvali prijatelju.

Private
15 godina
neaktivan
Windows 7 to windows xp

a mogu li skinuti odnekud windows instaler? i kako njega instalirati?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Windows 7 to windows xp

private,  alat sa kojim je aktiviran zove se RemoveWAT

0 0 hvala 0
16 godina

Ne možeš!! Ili probaj repair sa ovim diskom ,u kojem slučaju će se popravak napraviti automatski (pitanje je samo dali su backup fileovi tu ,u Sedmici ili su i oni maknuti) ili ,najbolje pričekaj prijatelja i nek ti on ili instalira drugu ,ispravnu verziju Sedmice ili XP.

Ovdje je par tutorijala kako se radi repair.

16 godina
protjeran
hari55 kaže...

a mogu li skinuti odnekud windows instaler? i kako njega instalirati?

ako nisi nikad instalira vindovse najbolje da se okaniš čorava posla a ove stvari koje su do sad nabrojene to je pre koplicirano zatebe

posudi od nekog vin xp ubaci cd napravi restart pa stisni f 12 izaberi but cd ili dvd pa stisni f 8 format c disk pa enter na c disk i stalacija xp ide

I Jadantisi
16 godina
neaktivan
hari55 kaže...

....eto ,prijatelj ti i baš nije napravio uslugu...još gori alat....lijepo sve iznova s format c i xp gore koji imaš i to je to ,kako su ti već napisali.
I već imaš neke smjernice BIOS -> boot order(staviš s DVD/CD-a ) i ubaciš cd ili dvd od xp i samo slijediš upute....

Private
16 godina
neaktivan
hari55 kaže...

...još gori alat ,prijatelj ti i nije napravio neku uslugu..
Lijepo kao što su ti savjetovali za instalaciju XP-a ili legalnog W7....uđeš u bios i tamo boot oreder kao prvi namjestiš DVD/CD i onda staviš CD ili DVD i restart i samo prati red što te pita...

No BUG -ovci ,tehnika i uredništvo ,kako sad imam dva posta ?
Stisnem jednom pošalji i vratim se kad ono nema poruke ....napišem drugu poruku i sad su dvije ???
Malo sredite dupliranje postova ili ćete sad korisnike okriviti?
Ne brišem jer nisam spamer.

Private
Poruka je uređivana zadnji put ned 31.1.2010 1:05 (Private).
16 godina
Windows 7 to windows xp

Badava mu i XP ,osim ako ima staru kantu od PC-a koja još uvijek ima IDE hdd. Sata drivere prvo treba imati ,drugo ,treba imati floppy na PC-u za njihovu instalaciju. Ili ,treba znati znati gdje i kako prebaciti disk u native IDE mode u BIOS-u ,pa onda instalirati SATA drivere naknadno ,po završetku instalacije XP-a.

A najbolje ,malo strpljenja i pričekat ''majstora'' koji mu je to instaliral da mu i popravi!!!

Poruka je uređivana zadnji put ned 31.1.2010 1:08 (kizo2703).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice