Ej momci dajte pomognite... windows mapa mi je negdi 11,4 GB. Nije mi jasno zašto je toliko puno, a prije mi je bilo oko 4 - 5 Gb otprilike. Koristim windows 7 =/. Recite mi sta mogu izbrisati , koje podatke , mape unutar windowsa.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ej momci dajte pomognite... windows mapa mi je negdi 11,4 GB. Nije mi jasno zašto je toliko puno, a prije mi je bilo oko 4 - 5 Gb otprilike. Koristim windows 7 =/. Recite mi sta mogu izbrisati , koje podatke , mape unutar windowsa.
To ti je najnormalnije .
Neznam kako ti je bilo i prije tako malo ( i sada je premalo ) zato sta Win7 32bit zauzima oko 16GB , a 64bit 20GB .
Sasvim normalno.
Pogotovo ako redovito instaliravaš updateove.
Za usporedbu, moj Windows 7 x64 ima 14.1GB.
Da.. redovito mi se instaliraju =/. Ok fala momci ;)
uzimaj selektivno update,ako te to smeta
samo sigurnosne za os, npr
Sasvim normalno.
Pogotovo ako redovito instaliravaš updateove.
Za usporedbu, moj Windows 7 x64 ima 14.1GB.
Moj x64 ( original ) zauzima okruglo 17 GB .
Update redovit .
Seneka kako to da stavim samo da mi skida samo najvažnije updejte?
reći će ti oni,da sad ne govorim napamet,koristim xp
postaviš da te samo obavijesti,a ti onda dowloadaš i instaliraš sigurnosne zakrpe za sami os
A čuj, sad ti je već gotovo....
Za ubuduće, nakon reinstalacije OS-a, stavi na MANUALNO instaliravanje updateove i instaliraj samo IMPORTANT.
Klikni na Start i upisi Windows Update .
Tu uđeš , kad ti se otvori prozor klik na Change settings i tu promjenis sa Install updates automatically na Download updates but let me choose whether to install them .
Onda instaliras samo one kojima sa strane pise Important .
To kralju ;)
Windowsi rade backup za svaki instalirani update, za slučaj da naknadno radi probleme, pa ga treba deinstalirati.
Zato se s vremenom skupi dosta tih backupa, koji su, ako sve dobro radi, nepotrebni.
Ja inače koristim TuneUp utilities s kojim se takve, a i druge nepotrebne datoteke jednostavnu maknu i oslobode prostor.
uzmi ccleaner pa pobrisi trebalo bi da bude mnogo manje
Klikni na Start i upisi Windows Update .
Tu uđeš , kad ti se otvori prozor klik na Change settings i tu promjenis sa Install updates automatically na Download updates but let me choose whether to install them .
Onda instaliras samo one kojima sa strane pise Important .
A kaj ti meni thumbs down ajde objasni?
Kakve će on koristi imat sad od IMPORTANT updates, pa neće mu se smanjit veličina windows foldera biseru -.-
Ista stvar, rast će i dalje.
Windowsi rade backup za svaki instalirani update, za slučaj da naknadno radi probleme, pa ga treba deinstalirati.
Zato se s vremenom skupi dosta tih backupa, koji su, ako sve dobro radi, nepotrebni.
Ja inače koristim TuneUp utilities s kojim se takve, a i druge nepotrebne datoteke jednostavnu maknu i oslobode prostor.
Najljepša ti hvala na ovoj informaciji !