Stavio sam nove windowse 7, i što se tiče igara ima li kojih specifičnih programa koje moram imat za pokretanje igara, znači da mi ne fali neki program ili file.
pod normalno je pod Win XP bilo dx, physx, VC redistribuable 2005 itd.... Pa me zanima za gejmanje u sedmici, ima li šta specifični programa i fajlova.
Windows 7 - općenito
- poruka: 5.036
- |
- čitano: 1.365.308
- |
- moderatori:
pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Stavio sam nove windowse 7, i što se tiče igara ima li kojih specifičnih programa koje moram imat za pokretanje igara, znači da mi ne fali neki program ili file.
pod normalno je pod Win XP bilo dx, physx, VC redistribuable 2005 itd.... Pa me zanima za gejmanje u sedmici, ima li šta specifični programa i fajlova.
Nema nista posebno, uglavnom instaliraj i igraj...
Cudno, ali otkad sam nabavio windows 7 sve igre mi nekako bolje rade na laptopu, brze je sve, ne steka "lagga" , i sam rad je nekako bolje..pa mislim da je bolja 7 od xp ...
Zanima me dali na 7 x64 rade sve nove igre bez greške ? dali se mogu instalirati i da rade ok ? kako su mi radile i na x86.
Zanima me dali na 7 x64 rade sve nove igre bez greške ? dali se mogu instalirati i da rade ok ? kako su mi radile i na x86.
Da
što se tiče ocjene sustava:
http://img233.imageshack.us/img233/4569/beznaslovag.jpg
a što se update-a tiče, naravno da ostaviš update, samo update pod nazivom "software za uklanjanja zločudnog programa" sakrij i to je to :D
mrzim win 7
komp se stalno crash, mozila se crash i to iz čistog mira
pol programa ne radi
odoh ja natrag na xp
neznam ja kakva vi čuda radite s win7 da normalno radi
ja sve koje poznam i imaju win 7 nikome nije dobra i svi se vračaju na xp
mrzim win 7
pol programa ne radi
odoh ja natrag na xp
Samo se ti vrati u kameno doba,mi ce mo jos ostatiti u ovom novom svijetu.

mrzim win 7
pol programa ne radi
odoh ja natrag na xp
Neznam ja sta ti radis da ti se sve crasha rusi neradi itd
Win 7 cim instaliras radi sve super i stvarno evo sad jos kad ima SP1 radi sve bezprejekorno...
Vjeruj problem je u tebi a ne u windows 7
Don't feed the troll ,društvo!!
Pametan čovjek ,da ima bilo kakav konkretan problem ,postavil bi pitanje u odgovarajućoj temi za to!! KLIK
Don't feed the troll ,društvo!!
Pametan čovjek ,da ima bilo kakav konkretan problem ,postavil bi pitanje u odgovarajućoj temi za to!! KLIK
ja sam samo reko moja iskustva
a svi me odma napadate koji k hocete
mozda je to zato jer sam izbrisao wat
Mi ne znamo kaj si ti izbrisal ,barem po prvom postu.
I zbog čega si ga uopće instaliral ako imaš pirat Sedmicu??
Za bilo kakvu daljnju raspravu ,prebaci se u Problemi podforum!!
Win 7=
Jednostavno sa Core 2 Duo E7500 procesorom windows mi se ponaša ko sa pentium IV, ili čak III...
Neznam da li je tako kod svakoga ali ovako je stvarno WTF, to se dešavalo na 32-bitnom sistemu, valjda će na ovom 64-bitnom koji planiram instalirati biti bolje!
Pa tebi bi komp trebo letit sa te 2 gige rama
To sa 64 bit verzijom neces nist postic
jedino ovak da probas pogasit nepotrebne procese itd
I mozda da skines najnovije drivere za maticnu grafu itd
Win 7=
Jednostavno sa Core 2 Duo E7500 procesorom windows mi se ponaša ko sa pentium IV, ili čak III...
Neznam da li je tako kod svakoga ali ovako je stvarno WTF, to se dešavalo na 32-bitnom sistemu, valjda će na ovom 64-bitnom koji planiram instalirati biti bolje!
To je do tebe win 7 bi trebao kliziti na toj konfi.sa 2gb rama i core2duo procesorom
Win 7=
Nešto kod tebe očito ne štima.
Instaliraj čistu verziju 7-ice (ne nikakve uber edicije i slično) i prpvjeri malo hard jer imaš ok konfu i trebao bi radit normalno.
Koliko je updatea za windows 7 dosad izišlo?
pun k....
ja ih imam 104 na ovom kompu...
Ja ih imam 65!
sorry krivo sam gledao, brojao sam i one za office
imam ih 71
Neznam jel ima veze koji je Windows 32 ili 64-bitni?
Dali je dobro imati uključen update na win 7 ako su piratski ?
normalno da treba imati ukljucen update. ako je dobar aktivator, nitko te nece nista pitat, NE TREBA GASIT WAT ni nikve ostale akrobacije izvadat. smao aktivator i cekas dok ti dode poruka "fala kaj ste kupili org vindouze".
ma windowsa 7 su dobri windowsi samo ako su orginal...
ma windowsa 7 su dobri windowsi samo ako su orginal...
Dobri su i ako nisu legalni (original)..
Ja ih imam 85.
s obzirom da nemogu namjestit internu zvučnu da radi sa ovim win7 ( valjda novija verzija , jer sa sa onom prvom uspio ) namjeravam kupiti zvučnu. E sad, šta mislite o onim usb zvučnim? Mislim meni treba samo za slušalice sa mikrofonom