Windows 7 - općenito izdvojena tema

poruka: 5.036
|
čitano: 1.365.620
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
RE: Windows 7 - dojmovi
gargameo kaže...

Može li se, i kako u toolbar windows explorera dotavati ikonice poput 'delete', 'refresh' i slično, vidio sam da to sada stoji u padajućem izborniku 'organize' sa lijeve strane, ali ja bih to rado vidio kao što je bilo u XP-u.

Ako stisneš Alt pojavi se dok ne odabereš komandu, a ako ti treba za stalno ideš na Organize - Layout i staviš kvačicu na Menu Bar. Ovo je sa Viste, ali mislim da je isto i na sedmici.

16 godina

Ne pojavljuje se ništa jel Sedmica ipak nije Vista! U Menu Bar-u ima samo ovo (slika 1) ,a on traži ovo (Slika 2)!

Slika 1 Slika 1
Slika 2 Slika 2
Oprostite mi.... nisam svjestan svoje nesvjesnosti...
Poruka je uređivana zadnji put sri 17.11.2010 18:28 (kizo2703).
17 godina
neaktivan
Windows 7 - dojmovi

Sad sam skužio da on traži ikone a ne menu bar.{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Ovo je bilo brzo,

hvala umnogoma!{#}

16 godina

Klik na gumbić 'Hvala' onome tko ti je pomogao je ovdje na forumu sasvim dovoljan!

15 godina
Windows 7 - dojmovi

Pozdrav, imam problem.

Imam win 7 i sve je radilo bez greške i onda su počeli ti certifikati dolazit. Šta je to ??

Primjetio sam da nemogu na neke stranice govori mi da su rizične, dođem na gmail i tamo mi ne radi chat. Ne radi mi dosta toga kako treba i stalno mi skaču koje kakvi certifikati.

Šta je to, napravio sam reinstall windowsa i opet isto.?????????.

Molim za pomoč

Poruka je uređivana zadnji put ned 21.11.2010 13:41 (ERROR1911).

0 0 hvala 0
16 godina

Čitaj! {#}

A ako ih hoćeš u potpunosti izbjeći ,pređi na neki drugi browser (Firefox ,Chrome ,Safari ,Opera).

15 godina
Windows 7 - dojmovi

Pa ja jesam na Firefoxu i to se dešava.

0 0 hvala 0
16 godina

Sorry ,na FFu nisam nikad imal takvih problema (za razliku od IE) ,tak da stvarrno ne znam.

Svejedno ,pročitaj ovo ,problem je kao i kod tebe.

Poruka je uređivana zadnji put ned 21.11.2010 14:20 (kizo2703).
15 godina
Windows 7 - dojmovi

Nažalost se ne kužim ni ja baš najbolje u to. Sad me zanima dali bi pomogli da iz formatiram cijeli systemski diski i novi win stavim gore.

Ali nije mi jasno 7 koristim več 4 mjeseca i nema problema i sad ovo najedamput.

Poruka je uređivana zadnji put ned 21.11.2010 14:32 (ERROR1911).

0 0 hvala 0
16 godina

Čuj ,ne znam hoće li ti pomoći ako veliš da si već jedamput radi toga reinstaliral sistem i da se ponavlja.

A na linku ti piše ukratko : Problem je isti ko i tvoj ,znači greška s certifikatima (istekli ili još nisu aktivni) ,a čovjek koji je postavil pitanje je imal problem u satu i/ili datumu.

Kad je napravil sinhronizaciju ,sve je bilo u redu. Zato probaj.

15 godina
Windows 7 - dojmovi

Sad sam riješio prvi problem(bilo je vrijeme)

a sad imam drugi dole u taskbaru gdje trebaju biti ikone recimo xfire,msn,demon tools itd nema svih samo su neke ikone

zašto ??

0 0 hvala 0
16 godina
ERROR1911 kaže...

Sad sam riješio prvi problem(bilo je vrijeme)

a sad imam drugi dole u taskbaru gdje trebaju biti ikone recimo xfire,msn,demon tools itd nema svih samo su neke ikone

zašto ??

Klik na ovu strelicu prema gore pokraj ikona u taskbaru -> Customize i tu biraš koje ikone želiš da ti se pojavljuju u taskbaru.

15 godina
Windows 7 - dojmovi

Kad več ispitavam, da pitam u vezi umreživanja dok odem vidjeti cijelu mapu onda se vidi od sestre komp(na njmu je instaliran XP)

a dok ja odem u explorer onda se vidi samo moj PC a zašto a prije je to sve bez greške radilo i mogao sam podatke šerati a sad neče.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Windows 7 - dojmovi

WINDOWS 7 ULTIMATE INSTALIRAN.ZASADA JAKO ZADOVOLJAN.ZANIMA ME WINDOWS8.KADAIZLAZI?

0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
iorli28 kaže...

WINDOWS 7 ULTIMATE INSTALIRAN.ZASADA JAKO ZADOVOLJAN.ZANIMA ME WINDOWS8.KADAIZLAZI?

Zasad najviše stranica govori da izlazi krajem 2012.

A beta možda čak sredinom sljedeće godine.

Ali to su zasad sve nagađanja.

15 godina
Windows 7 - dojmovi

Pozdrav

Imam pianje zašto mi win 7 ne prepoznaje 4GB RAM-a piše da imam 3,50 GB.

Inače imam Windows 7 Ultimate 32-bita. Dali mi može tko pomoči ?

0 0 hvala 0
15 godina
ERROR1911 kaže...

Pozdrav

Mislin da si sam odgovorija na pitanje. Stvar je u tome šta je verzija 32 bitna.

When you realize why you call Zeus a myth, you'll understand why I don't belive in your god.
15 godina
Windows 7 - dojmovi

A šta treba 64 ?

0 0 hvala 0
15 godina
Windows 7 - dojmovi

Da. Ako imaš 64 bitni procesor. 

When you realize why you call Zeus a myth, you'll understand why I don't belive in your god.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
sirka666 kaže...

Da. Ako imaš 64 bitni procesor. 

Netreba ti 64 bitni procesor da bi mogao staviti 64 bitne windowse,ti mozes 64 bitne windowse staviti kad god hoces,ali naravno uzmi u obzir da neki programi ne rade na 64 bitnim windowsima te igre jer ne rade podrsku za njih.

Battlement plan's a bad plan I'm raw like cats from Afghanistan with gats in their hands From Philly to Pakistan space packin the stands You make all fake thugs start acting like stans
15 godina
Windows 7 - dojmovi

Mislin da ti ipak treba 64 bitni procesor. Evo i dokaza, treće pitanje.

Citiran

"To install a 64-bit version of Windows Vista, you need a processor that's capable of running a 64-bit version of Windows."

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
sirka666 kaže...

Citiran

"To install a 64-bit version of Windows Vista, you need a processor that's capable of running a 64-bit version of Windows."

Pusi ti vistu sastrane,ja sam imao vec 64 bitni windows na kompu i radilo je sve kak spada osim par programa a to je opce poznato da neki nisu radeni za 64bit pa nerade

Evo ti usporedba za windows 7

LINK

Battlement plan's a bad plan I'm raw like cats from Afghanistan with gats in their hands From Philly to Pakistan space packin the stands You make all fake thugs start acting like stans
17 godina
Fake_Alert kaže...
sirka666 kaže...

Citiran

Pusi ti vistu sastrane,ja sam imao vec 64 bitni windows na kompu i radilo je sve kak spada osim par programa a to je opce poznato da neki nisu radeni za 64bit pa nerade

Evo ti usporedba za windows 7

LINK

De bogarati a ti kao nemaš 64bitni procesor? Athlon II X4 je definitivno 64 bit CPU ako je točno ono što si napisao pod "Moj PC" :)

17 godina
ERROR1911 kaže...

Pozdrav

A tih 0.5Gb što ti 32-bitna verzija ne vidi uštediš na tome da x64 sistem guta više memorije tak da ti ga dođe na isto ako nemaš neki program koji je baš za x64...

15 godina
Windows 7 - dojmovi

Imam pitanje kako da instaliram win 7 64x a da mi ostanu svi podaci s C particije ok, imam toga dosta gore bitnoga a neda mi se sad kopirati na backup disk.

Dali se može samo instalirati kao update.

0 0 hvala 0
16 godina

Ne može! Moraš napraviti clean install.

15 godina
Windows 7 - dojmovi

Dali je dobro imati uključen update na win 7 ako su piratski ?

0 0 hvala 0
15 godina
ERROR1911 kaže...

Kakva su to pitanja? Naravno da nije dobro. 

15 godina
neaktivan
ERROR1911 kaže...

Dobro je imati, i ukljuci ga.. samo nemoj skidati tj. instalirati Update oznake KB971033

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice