je to legalno ili ilegalno
je to legalno ili ilegalno
A nista, meni to sve izgleda kao malo bolja modifikacija Viste.Opet će bit problema sa driverima.
A nista, meni to sve izgleda kao malo bolja modifikacija Viste.Opet će bit problema sa driverima.
Jedva čekam Windows 7, nema veze što je to prerađena Vista, ali barem zasada gdje god gledao svi hvale Windows 7 - neki kažu da je već beta bolja od same Viste.
Čini se da je Microsoft napokon naučio slušati što treba korisicima.
Barem za sada mislim da če Windows 7 zamjeniti moj Windows XP SP3.
Win 7 nema ništa što nema i Vista, tako da zvučite malo smiješni s tim oduševljavanjem.
Ljudi, budimo realni imali potrebe za novim OS-om.
Ja sam jos na XP-u, i zaista nemam pojma kada cu preci na Vistu... xD
Neki još uvijek nisu zadovoljni kvalitetom posljednjih Windowsa i ne prelaze na ništa novije... zapravo, ni onih prije, ni onih prije... nijednih...
GUI layer je od Viste, ali kernel je od win server 2008, kao sto je vistin kernel bio od servera 2003. Promjena u serverskom kernelu 2003->2008 je bila velika, pa sukladno s time predpostavljam da je velika interna promjena vista->7.
Gledam na MSDN subscriptionu i nema win7, predpostavljam da ste ga vi nabali preko torrenta ili sl.?
Dvije stvari po kojima se također vidi razlika Win7 od Viste jesu novi Taskbar i nema Sidebar - ova tvoja verzija pokazuje Sidebar i stari Taskbar. Neke stvari su tu, ali još ima dosta do Windows 7.
Vista SP1 kernel = Server 2008 kernel
Windows 7 kernel je novi (7.0 valjda) iako nije previše drugačiji od Servera 2008 u osnovi.
Moram priznat da sam očekuivao novi skin (iaoko, naravno, u današnje doba dva klika s mišem i imam skin koji hoću)...
Jel netko probao 7 na kanti s touchscreenom vrtit? Nešto sam ne tako davno načuo da je najveći adut 7 komunikacija korisnik - računalo dodirom.
Ne vjerujem da će dizajn tj izgled Windowsa 7 biti isti kao Vistin. Kad se sjetim kako su izgledale beta verzije xp prije nego je izašla finalna verzija (razlika je bila ko dan i noć). A i ako ostanu na sličnim dizajnu, neću imati ništa protiv jer je ovaj vistin odlično izveden, jer nije iritantan nakon nekog vremena.
Vidim da neki ovdje već imaju spremnu dozu "pljuvanja" kada izađe 7-ica, makar je još vidli nisu.
Svaki novi os je dobro došao.
Ja i dalje tvrdim kako je to u biti optimizirana Vista sa malo kozmetičkih promjena..
Pa nije slučajno da je M$ u međuvremenu napravio onu anketu kada je korisnicima dao da rade na Visti SP1 a rekao da su to novi Windowsi i svi su bili oduševljeni, a kad su čuli da su radili na Visti nisu mogli vjerovati - lol
Ja i dalje tvrdim kako je to u biti optimizirana Vista sa malo kozmetičkih promjena..
Pa nije slučajno da je M$ u međuvremenu napravio onu anketu kada je korisnicima dao da rade na Visti SP1 a rekao da su to novi Windowsi i svi su bili oduševljeni, a kad su čuli da su radili na Visti nisu mogli vjerovati - lol
a gdje se može nabaviti Windows 7...barem za testiranje?
a gdje se može nabaviti Windows 7...barem za testiranje?
šta ti to znači P2P ?
Peer To Peer
(iliti ja tebi ti meni, uTorrent, BitLord... U name IT)
Jel to baš beta ili pre-beta?
Koliko ja vidim po netu, ovaj video [http://channel9.msdn.com/shows/Going+Deep/Mark-Russinovich-Inside-Windows-7] je dosta pojačao iščekivanje nove verzije (barem među onima koji kuže o čemu on to priča). Da ne meljem sad bezveze - pogledajte video ... a onda proguglajte Win 7 + Asus EEE ili MSI Wind pa da i to čudo vidite :D Vista bi oddavno otkazala ...
Iskreno se nadam da će ovo biti ono što je Vista trebala biti, pa da i ove WinXP zamijenimo - ali kao uvijek - živi bili pa vidjeli ...
neznam di ti tu vidis zakljucani sidebar?
Oprosti, nisam znao da ti imas neku specijalnu verziju Win 7 sa kojom, nakon instalacije dolazi i novi taskbar. Mozda je to kod tebe finalna verzija?
Kao što je već rečeno.. ništa novog osim mrvicu šminke. To jest Vista, samo se prodaje pod novim imenom i preuređena za one koji misle da Vista ne valja (i opet će kupiti 7 iako je ista stvar i oboje valja.:)).
bilo je na Bugu pod vijesti :P
Normalno da je slicna Visti pa ljudi nece biti 98 LOL...
I Vista je slicna Xp i tako dalje i dalje...
Ja ga nabavio isto tako, jedva cekam instalirat...
Mozes stavit screenshot task managera?