Windows 7 - općenito izdvojena tema

poruka: 5.036
|
čitano: 1.363.311
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
RE: Windows 7 - dojmovi
boxer kaže...
Sum_of_all_fears kaže...
OK, hvala, sutra instaliram XP, ubi me Unknown API i Punkbuster....

I ja sam se morao vratiti na XP zbog Punkbustera....jbg...

djelimo istu sudbinu...nego ljudi dali ce od win 7 biti što mene je beta prilično zadovoljila

Bolje biti 100 godina bogataš nego 7 dana siromahXXXXXXXXXNathan Gale burn in HELL!!!!!
16 godina
odjavljen
kizo2703 kaže...

Ovak ,mislim da je neko i navel ,nisam siguran evo ti EasyBCD s kojim ćeš još lakše vratit boot manager ,samo ga naistaliraj na XP kad završiš s njegovom instalacijom. Ustvari ,instaliraj ga sad odma na Sedmicu ,backupiraj boot ,pa ga sutra instaliraš i na XP ,i s njim možeš uredit nazive OS-a kod butanja itd. Prouči malo! A uzmi i iReboot pa se možeš direktno prebacivat iz jednog OS-a u drugi bez da uopće moraš birat. Probaj ,dobri su programi.

Probao sam sinoć instalirati XP i naletio sam na gadan problem. Instalacija krene, dođe do onog dijela gdje resetira komp (ono 15sec odbrojavanje), komp se resetira i umjesto da nastavi instalaciju XP-a, on napiše - Error loading operating system. Dvaput sam pokušao ispočetka i ista stvar. Maknem CD od XP-a van, a Win7 neće da se digne - opet ona poruka Error loading operating system. Onaj startup repair nije pomogao nego naredba - fixmbr /disk 0 fixboot /vista. Konfiguracija vam je u Moj PC, pa vidite. Jel netko ima kakvu ideju da se instalira XP il ipak moram formatirat disk sa Win7? I ako pomaže, imam tri particije - Win7 (C:), Data (D:) i WinXP(X:) - nesuđena za XP. Win7 je na svojem disku od 80GB, a ove dvije su na 160GB. Sigurno se nešto može iskemijati...

I've seen things that you people wouldn't believe...
16 godina
Sum_of_all_fears kaže...

Probao sam sinoć instalirati XP i naletio sam na gadan problem. Instalacija krene, dođe do onog dijela gdje resetira komp (ono 15sec odbrojavanje), komp se resetira i umjesto da nastavi instalaciju XP-a, on napiše - Error loading operating system. Dvaput sam pokušao ispočetka i ista stvar. Maknem CD od XP-a van, a Win7 neće da se digne - opet ona poruka Error loading operating system. Onaj startup repair nije pomogao nego naredba - fixmbr /disk 0 fixboot /vista. Konfiguracija vam je u Moj PC, pa vidite. Jel netko ima kakvu ideju da se instalira XP il ipak moram formatirat disk sa Win7? I ako pomaže, imam tri particije - Win7 (C:), Data (D:) i WinXP(X:) - nesuđena za XP. Win7 je na svojem disku od 80GB, a ove dvije su na 160GB. Sigurno se nešto može iskemijati...

E ,j... ga ,ne znam sad ni ja kaj bi to sad bilo! Ovako - prijedlog - pošto je Sedmica na posebnom disku ,ugasi komp ,isključi taj disk i probaj onda instalirat XP. Normalno ,opet će trebat napravit repair boota Sedmice kad završiš. I još jedna stvar - jel su diskovi IDE ili SATA? Ako su IDE stavi 160-tku na master!

I'm so tired...
16 godina
odjavljen
Probat ću tako (samo ću mu napajanje iščupat, da ne vučem cijelu konfu na stol). Diskovi su IDE a 160 nije master zbog praktičnosti - 160 često vadim van radi prenošenja nekih "sadržaja" prijateljima. A ovaj od 80 je nešto brži pa služi kao sistemski disk.
16 godina
Sum_of_all_fears kaže...
Probat ću tako (samo ću mu napajanje iščupat, da ne vučem cijelu konfu na stol). Diskovi su IDE a 160 nije master zbog praktičnosti - 160 često vadim van radi prenošenja nekih "sadržaja" prijateljima. A ovaj od 80 je nešto brži pa služi kao sistemski disk.

Svejedno moraš prekopčat IDE kabel - stavit 160 na kraj ,inače se komp neće ni upalit! Pa trebalo bi bit toliko mjesta da prekopčaš kabel u kućištu bez vađenja diska.

I'm so tired...
16 godina
odjavljen
ima mjesta u kućištu..... Ako ni nakon toga ne profunkcionira, brišem Sedmicu (ionako moram stavit build 72xx) pa ću instalirat normalnim redom....
16 godina
neaktivan
Windows 7 - dojmovi

ja win 7 koristim od builda 7000 i nijednom problem s codom 2 ni 4 ni 5 promjenio sam 4 build i opet sve normalno

0 0 hvala 0
16 godina
Treba_do_neba kaže...

ja win 7 koristim od builda 7000 i nijednom problem s codom 2 ni 4 ni 5 promjenio sam 4 build i opet sve normalno

J... ga ,tvoja i njegova konfiguracija! Ti imaš i7 ,6 gb rama ,sata diskove i to još Raptor za sistem ,a on Celeron ,2 GB ddr rama i IDE diskove. To se uopće ne može mjerit!

I'm so tired...
16 godina
odjavljen
Windows 7 - dojmovi

I opet ne radi... Iskopčam disk, probam instalirat XP, ista greška. Izgleda da je najjednostavnije obrisat Sedmicu, instalirati XP na ovaj od 80, Sedmicu na neku particiju na 160 i to je to... Diskovi su na cable select, dosad su sve instalacije normalno išle, sumnjam da je zbog toga. XP je orginal SP1 i neznam u čem je problem...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Windows 7 - dojmovi

Na MS-ovim stranicam piše da prvo instaliraš XP a onda 7icu..

S obzirom na obzir da je moj obzir obzirniji od tvog obzira, tvoj obzir nije u obziru te je stoga moj obzir obzirniji od tvog obzira i zato tvoj obzir ne dolazi u obzir!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Nema to veze koji je prvi koji drugi instaliran! Nešto očito nije u redu. Probaj posudit od nekog Windows cd pa probaj s njim ,i poslušaj me: stavi 160-ku na master! Znači izvadi ga van ,promjeni mjesto jumpera ,vrati. Ako ni tad nejde ,onda miči Sedmicu!

I'm so tired...
17 godina

Moj bi prijedlog bio da fizicki otkopcas disk na koji ne instaliras, stavis XP i onda si uredis boot.

16 godina
neaktivan

registrirao sam se na microsoftovoj stranici i dobio korisnicko ime, ali nemogo aktiwirati windows i napraviti update, pa vas molim ako mi netko meže reci sta da radim, kako da aktiviram windows? na kompu. sam sa drugim korisnickim imenom aktivirao i odlicno radi ali na laptopu ne mogu!

ivo
16 godina
ivan_h kaže...

registrirao sam se na microsoftovoj stranici i dobio korisnicko ime, ali nemogo aktiwirati windows i napraviti update, pa vas molim ako mi netko meže reci sta da radim, kako da aktiviram windows? na kompu. sam sa drugim korisnickim imenom aktivirao i odlicno radi ali na laptopu ne mogu!

Evo ovako :ovdje su ti SVI ključevi za Sedmicu pa probaj!

I'm so tired...
Poruka je uređivana zadnji put čet 25.6.2009 18:30 (kizo2703).
16 godina
neaktivan

pa radi meni kljic koji sam dobio kada sam se registrirao, ali ga nemogu aktivirati windows

ivo
16 godina
neaktivan
Windows 7 - dojmovi

Pa moraš promjeniti product key! Nevalja ključ, ne priznaje ga!

Ne dešava se tebi prvi put!

Čovjek je nevjerojatno jaka životinja: pojeo je sve druge životinje oko sebe, i samoga sebe ždere, i spava u blatu i u vodi, a gavrani mu kljucaju oči.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Windows 7 - dojmovi

Da li netko zna hoće li izaći W7 RC2, nešto se šuškalo o tome, ali u zadnje vrijeme nema novih informacija...

A man will rise, a man will fall, from the sheer face of love, like a fly from a wall, it's no secret at all.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Windows 7 - dojmovi

ma neradi mi ni jedan od tih kljuceva probao sam sad sve... odnjet cu to nekom pametnijem od mene da napravi... vama hvala na pomoci!

ivo

0 0 hvala 0
16 godina

E onda stvarno ne znam! Ti ključevi koje sam ti dal su skinuti sa M$ download stranice i provjereno svi rade kod mene i kod svih drugih ljudi. To su u biti i svi ključevi za sve verzije Sedmice ,tak da ne znam kaj je to kod tebe problem.

E ,a sad nešto drugo. Jel netko zainteresiran za Morro? Ustvari se zove Microsoft Security Essentials 1.0 ,i tko želi može ga skinut odavde. U paketu su sve verzije ,za x86 i x64 za Sedmicu i Vistu te za XP. Jedini uvjet za instalaciju su original Windowsi jel se provjera radi kod instalacije. Ja nisam još probal ,malo progooglajte prije kak i kaj.

Evo ,ko voli nek izvoli!

I'm so tired...
Poruka je uređivana zadnji put sub 20.6.2009 20:36 (kizo2703).
16 godina
neaktivan
Windows 7 - dojmovi

Jel ko cuo da Microsoft namjerava da u final verziji Win7 za europsko trziste ukloni IE 8, pod izgovorom da namjerava dati korisnicima "slobodu" da mogu instalirat pretrazivac koji oni zele(kao npr. Crome, Firefox ...). Meni je malo cudno ali mi ne smeta jer kome zatreba moze skinuti sa neta.  

Ako koristim Windows, moj potpis je ovdje. Ako koristim Linux nemojte mi zamjerit.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
BLOGERX4 kaže...

Jel ko cuo da Microsoft namjerava da u final verziji Win7 za europsko trziste ukloni IE 8, pod izgovorom da namjerava dati korisnicima "slobodu" da mogu instalirat pretrazivac koji oni zele(kao npr. Crome, Firefox ...). Meni je malo cudno ali mi ne smeta jer kome zatreba moze skinuti sa neta.  

Ovdje je cijela tema o tome. Najvjerojatnije da ,ako se stav EU-a ne promjeni i nastave s tužbom bez dogovora s M$-om.

Upozorenje: dobro se psihički pripremi ,ima svakkvih bisera!

I'm so tired...
Poruka je uređivana zadnji put ned 21.6.2009 11:39 (kizo2703).
17 godina
neaktivan
Windows 7 - dojmovi

Ja bih molio modove da povezu ovu i ovu temu,radi lakseg snalazenjaOsmijeh

eXtreme overclocker
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
benko kaže...

Mislim da nema smisla ,jel tema o problemima je za stvarne hardverske ili softverske probleme u Sedmici ,a ono je komentiranje vijesti.

I'm so tired...
16 godina
benko kaže...

za prvu temu se slažem, ali za drugu ne. bolje ovu umijesto druge, a ne bi bilo loše i ovu

Bubamara na steroidima.
17 godina
neaktivan
jurluk kaže...
benko kaže...

za prvu temu se slažem, ali za drugu ne. bolje ovu umijesto druge, a ne bi bilo loše i ovu

najbolje onda ove 3 ;)

eXtreme overclocker
16 godina
protjeran
RE: Window 7 instaliran, moja misljenja

Care crack ima izgleda da ga ja nas zemljani napravio ako nevjerujete evo vam link

ako kome treba crack nek mi se na @hotmail.com

Poruka je uređivana zadnji put ned 21.6.2009 16:44 (F1-IVO).
17 godina
neaktivan
sk8 4 life kaže...
boxer kaže...
Sum_of_all_fears kaže...
OK, hvala, sutra instaliram XP, ubi me Unknown API i Punkbuster....

I ja sam se morao vratiti na XP zbog Punkbustera....jbg...

djelimo istu sudbinu...nego ljudi dali ce od win 7 biti što mene je beta prilično zadovoljila

to ja cijelo vrijeme tvrdim u jednoj temi intel freaku, ali neee, mora biti po njegovom.

OS: Windows XP SP3 Professional, Windows 7 RC build 7100
16 godina
odjavljen
kizo2703 kaže...

Nema to veze koji je prvi koji drugi instaliran! Nešto očito nije u redu. Probaj posudit od nekog Windows cd pa probaj s njim ,i poslušaj me: stavi 160-ku na master! Znači izvadi ga van ,promjeni mjesto jumpera ,vrati. Ako ni tad nejde ,onda miči Sedmicu!

Sve je sad gotovo. Nazvao sam frenda, ima sličnu konfiguraciju koja vrti vistu i u zadnjih 3 mjeseca (od reinstalla Viste) nije ga punkbuster nijedom izbacio. Ja sam sad na Visti SP1, sutra instaliram Sedmicu u dual boot... Svi sretni i zadovoljni

17 godina
Windows 7 - dojmovi

Microsoft je objavio cijene Windowsa 7:

Home Premium (Upgrade) - $119
Professional (Upgrade) - $199
Ultimate (Upgrade) - $219
Home Premium (Full) - $199
Professional (Full) - $299
Ultimate (Full) - $319

Najavljena je i posebna ograničena ponuda za upgrade na Windowse 7 Home Premium i Professional za samo 49.99$, odnosno 99.99$. Moći će se naručiti od sutra samo preko odabranih retail partnera (Best Buy, Amazon, Microsoft Store). 
Kupci u SAD-u moći će iskoristiti ovu priliku do 11. srpnja, u Japanu do 7. srpnja, a Francuzi, Nijemci i Britanci od 15. srpnja do 14. kolovoza.

Također iz Microsofta su i službeno potvrdili da se prilikom instalacije neće moći raditi upgrade na europske Windowse 7 E (bez IE), već će biti moguća samo čista instalacija.

Microsoft sets Windows 7 pricing, upgrade programs

Poruka je uređivana zadnji put čet 25.6.2009 18:03 (klimama).

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
klimama kaže...

Microsoft je objavio cijene Windowsa 7:

Home Premium (Upgrade) - $119
Professional (Upgrade) - $199
Ultimate (Upgrade) - $219
Home Premium (Full) - $199
Professional (Full) - $299
Ultimate (Full) - $319

Najavljena je i posebna ograničena ponuda za upgrade na Windowse 7 Home Premium i Professional za samo 49.99$, odnosno 99.99$. Moći će se naručiti od sutra samo preko odabranih retail partnera (Best Buy, Amazon, Microsoft Store). 
Kupci u SAD-u moći će iskoristiti ovu priliku do 11. srpnja, u Japanu do 7. srpnja, a Francuzi, Nijemci i Britanci od 15. srpnja do 14. kolovoza.

Također iz Microsofta su i službeno potvrdili da se prilikom instalacije neće moći raditi upgrade na europske Windowse 7 E (bez IE), već će biti moguća samo čista instalacija.

Microsoft sets Windows 7 pricing, upgrade programs

zaboravio si

kod pirata

Home Premium (Full) - free
Professional (Full) - free
Ultimate (Full) - free

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice