Đizs, kakav čudan dan.
Jučer mi se reinstalirao chrome nakon restarta, tj. nakon restarta sam upalio chrome i ponašao se poput svježe instalirane aplikacije (nisam bio ulogiran, nema bookmarksa, ničega).
Onda sam skužio da mi ne rade ms aplikacije (edge, store, pictures, kalkulator, etc.) i da ne mogu desnim klikom na start dugme (kad kliknem desnim na start ništa se ne otvori, samo mi se kursor mrvicu pomakne kod klika i to je to). Lijevi klik na start radi i otvara start menu. Uz to mi je odmah nakon restarta kursor periodično (u intervalima od cca sekundu) ''vrtio'' onaj plavi kružić kao da nešto radi i tako cijelo vrijeme, pogledao sam u task manageru i cpu je stalno skakao na 20-30% u idle - naravno da sam se usrao od straha i pomislio da sam skupio nekakav virus (bitcoin ili nešto slično), digao sam win7 (imam ga na drugom hardu) i pročešljao sve avirom i malwarebytesom, nisam našao ništa značajno. Problem sa cpu i blinkajućim kursorom je sada nestao, uspio sam vratiti edge preko powershella, desni klik na start i dalje ne radi, nemam windows store-a iako sam ga probao vratiti, kao ni drugih aplikacija. Jel' se nekome dogodilo išta približno slično?