Win XP problem

poruka: 42
|
čitano: 9.762
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Win XP problem

Napisat cu ovdje,da ne otvaram novu temu.Imam jedan problem,mladji brat je radio za racunarom i slucajno je pobrisao one user accounte,bilo ih je 3 posto vise osoba koristi racunar.Sad je problem sto se pri dizanju windowsa,kad se treba izabrati sa kojim acc.cemo radit nema uopste niti jednog acc.i samo se pojavi mali prozorcic u kojem pise neko upozorenje i odbrojava minutu do shut down i restarta windowsa i tako stalno ponavlja.Zna li neko kako da vratim bilo koji acc.nije bitno koji jer niti jedan nije imao neke bitne dokumente,nije problem ispocetka praviti ostale accaounte,ali je problem sto sad nemogu nikako uci jer nema ni jednog acc.Valjda sam jasan,ako zna bilo ko kako ovo rijesiti,bio bih mu zahvalan.

Itko?Stvarno sam ne znam sta da radim,ne mogu da nadjem ni na netu odgovor.

Bolje zivjeti sto godina kao milijunas nego sedam dana u bijedi.
Poruka je uređivana zadnji put pon 19.9.2011 17:33 (ramardo).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Win XP problem

Bump

0 0 hvala 0
17 godina
Re: Win XP problem
Jel mozes uci u Safe mode?
http://av-gurus.blogspot.com/
14 godina
neaktivan
Win XP problem

Da,evo upravo citam nesto o tome.Moze li se kako napraviti novi admin acc preko safe m.?

0 0 hvala 0
17 godina
Probaj pa vidi. Mozda i provjera sa MBAM-om ili HitmanPro da ti nije neki virus to sve sjeb*** ili si 100% siguran da ti je brat (a mozda je on pokupio virus).
http://av-gurus.blogspot.com/
14 godina
neaktivan
Win XP problem

Nista,kad pokrenem Safe mode odma mi otvara login screen i pokusava ucitat accounte kojih nemam i opet mi izbaca ono upozerenje i restartuje se opet.Ne znam kako rijesiti ovo,najgore sto nema ni na netu konkretnog odgovora.

0 0 hvala 0
17 godina
Win XP problem

Problem, uglavnom - gnjusan problem.

Racunalo je tipicno uredske namjene, na njemu se vrte neki programi iz DOS-a.

Reinstalacija winsa ne dolazi niti u ludilu kao opcija.

Opcija backup image-a naravno ne postoji :/

CD na kojem je WIN je frisko isprzen.

Problem je bio da se XP ne izboota do kraja, stane u crnilu prije "welcome" screena.

Napravio sam repair winsa i dobio Fatal error (kenja mi se od tog fatalnog naziva).

Ima tko kakvu ideju za rjesenje ?

{#}

Truth in engineering.
Poruka je uređivana zadnji put pet 4.5.2012 10:32 (Batista).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Jel ima tog "asms" foldera/filea na Windows CD-u?

On se nalazi u I386 folderu na CD-u.

Isn't it a remarkable coincidence almost everyone has the same religion as their parents? Religions run in families. How does this come about? Trough childhood indoctrination. -Richard Dawkins
Poruka je uređivana zadnji put pet 4.5.2012 10:51 (Unix).
16 godina
Batista kaže...

Opcija backup image-a naravno ne postoji :/

CD na kojem je WIN je frisko isprzen.

Problem je bio da se XP ne izboota do kraja, stane u crnilu prije "welcome" screena.

Napravio sam repair winsa i dobio Fatal error (kenja mi se od tog fatalnog naziva).

Ima tko kakvu ideju za rjesenje ?

Na original cd-u ,folder postoji.

Možda loše sprženo? Ili loš .iso?

Još jedna moguće stvar je da sistem i disk nisu iste verzije. (SP2 - SP3)

If it ain't broken, you're not working hard enough ...
Poruka je uređivana zadnji put pet 4.5.2012 11:03 (kizo2703).
17 godina
Win XP problem

da, ASMS folder se nalazi u i386 mapi

trenutno radim bootabilni stick pa cu vidjet dal ce to mozda pomoci

Truth in engineering.

0 0 hvala 0
16 godina
Batista kaže...

.. 

trenutno radim bootabilni stick pa cu vidjet dal ce to mozda pomoci

-forsiraš (na pogrešan način..)

-prvo moraš osigurati postojeće podatke, programe... tek nakon tog kreni u 'popravak'.

-za popravak (repair-reinstall-install...) moraš imati ispravno računalo i ispravan install-CD, čist (untached, može i SP1-2-3 svejedno), bez slipstrimanih drivera i sl. Prije provjeri stanje svih bitnih komponenti, eliminiraj mogući uzrok (napajanje, RAM, kabel, temperature ili nabubrene kondenzatore..) jer ako je uzrok kvar komponente (za očekivati nastarijem računalu) tad nikakav OS ne može normalno raditi, kamoli popraviti reinstallom.

-HDD za to vrijeme dok otkrivaš uzrok odspoji (odspoji i sve sporedno, brža eliminacija uzroka).

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
17 godina
ihush kaže...

-forsiraš (na pogrešan način..)

-prvo moraš osigurati postojeće podatke, programe... tek nakon tog kreni u 'popravak'.

-za popravak (repair-reinstall-install...) moraš imati ispravno računalo i ispravan install-CD, čist (untached, može i SP1-2-3 svejedno), bez slipstrimanih drivera i sl. Prije provjeri stanje svih bitnih komponenti, eliminiraj mogući uzrok (napajanje, RAM, kabel, temperature ili nabubrene kondenzatore..) jer ako je uzrok kvar komponente (za očekivati nastarijem računalu) tad nikakav OS ne može normalno raditi, kamoli popraviti reinstallom.

-HDD za to vrijeme dok otkrivaš uzrok odspoji (odspoji i sve sporedno, brža eliminacija uzroka).

Sve komponente su ispravne i ociscene, tj. sve sam provjerio osim dvd citaca kojeg cu sad takodjer zamjenit.

Kablovi su svi na mjestu.

Naravno da koristim cisti instalacijski disk bez ikakvih kerefeka.

Vec mi polako ponestaje ideja...

UPDATE: ajde se osvrnite na prvi dio System setup log-a di pise da je greska nastala prilikom kompajliranja nekog SQL file-a. Mofcomp.log, po google-u nalazim da je to neka vrsta spyware-a... I preskenirat cu svu memoriju.

UPDATE 2: drugi dvd citac, ista stvar. Stavio sam skenirat HDD i izgleda da nema bad sektora. Poslije slijedi jos RAM, no mislim da za danas nece vise biti pitanja jer ce to skeniranje trajat cijeli dan...

Truth in engineering.
Poruka je uređivana zadnji put pet 4.5.2012 13:51 (Batista).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice