Win 8.1 i VMWare workstation

poruka: 13
|
čitano: 2.806
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina

Poz drustvo..

Da li netko moze pomoci, naime trebam na win 8.1 x64 instalirati OS X Maverick ili neki drugi.

Ako je potrebno win prebaciti na neki drugi npr 7 x68 i to moze (laptop).

Molim pomoc i prijedloge, savjete, hvala puno!

Poruka je uređivana zadnji put pon 6.4.2015 1:58 (C_Davor).

0 0 hvala 0
11 godina
odjavljen
<p>Ja imam Workstation 11 na 8.1. Da li ti želi&scaron; instalirati OsX na Vmware ili ne&scaron;to drugo ?</p>
Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
Re: Win 8.1 i VMWare workstation
C_Davor kaže...

Da li netko moze pomoci, naime trebam na win 8.1 x64 instalirati OS X Maverick ili neki drugi.

Ako je potrebno win prebaciti na neki drugi npr 7 x68 i to moze (laptop).

Prvo, treba ti VMware Unlocker 2.0.4. Instaliraj i imat ćeš mogućnost stvaranja OS X mašina. U paketu imaš i VMware tools za OS X guest mašine.

Ali za izradu OS X instalacijskog usb-a treba ti već gotova mašina, u kojoj onda downloadaš OS X sa Mac App Storea i napraviš usb.

Zato prvo potraži neku gotovu mašinu - ima ih dovoljno na netu za download.

Samo jedna opaska: naslov teme ti nema blage veze s tekstom!

If it ain`t broken, you`re not working hard enough ...
Poruka je uređivana zadnji put pon 6.4.2015 23:32 (kizo2703).
16 godina
kizo2703 kaže...
..

Samo jedna opaska: naslov teme ti nema blage veze s tekstom!!

-da, ali da nema naslova s ključnom riječi vmw pitanje i odgovor bi bilo sasvim drugačije.. (pročitaj još par puta.. 'duboko'...)

-ni jedna rečenica nije sasvim ispravna/smislena, pa do x68 i opet znamo što je pisac želio. Ili je to sve zbog čarobne kugle.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
16 godina
ihush kaže...

-da, ali da nema naslova s ključnom riječi vmw pitanje i odgovor bi bilo sasvim drugačije.. (pročitaj još par puta.. 'duboko'...)

-ni jedna rečenica nije sasvim ispravna/smislena, pa do x68 i opet znamo što je pisac želio. Ili je to sve zbog čarobne kugle.

A da, vidim. Bez daljnih komentara.

BTW, jedini OS X koji se službeno može downloadati je sada Yosemite.

Jedino oni koji su već prije skidali Mavericks i imaju ga u Storeu,
mogu ga ponovno skinuti.

Naravno, u TPB dućanu ćeš uvijek naći sve što ti srce želi.

Ali , to nije origigi.

17 godina

...

Poruka je uređivana zadnji put uto 7.4.2015 1:07 (C_Davor).
17 godina

Trebao bih na win vrtiti neki OS X. Nisam strucan u ovim stvarima pa sry ako lupam gluposti..

Hvala!

0 0 hvala 0
17 godina
ihush kaže...

OK ti si neki dezurni lektor ili sta?
Nemas pametnijeg posla?

Ok, pogrijesio sam i ???

Poruka je uređivana zadnji put uto 7.4.2015 1:06 (C_Davor).
11 godina
odjavljen

Skines Vmware unlocker jer vmware ne podrzava osx trentno,ali radi s tim dodatkom.Za ISO imas google jer neću da dobijem karton zbog piraterije.

Moj PC  
1 0 hvala 1
11 godina
odjavljen

Tutorijal imas pod Ostale softverske teme.

Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
C_Davor kaže...
..

OK ti si neki dezurni lektor ili sta?
Nemas pametnijeg posla?

Ok, pogrijesio sam i ???

- nisam lektor, ispravljam li te?

- pa na forumu, ne... osim možda pomoći nekome, ponekad. Ali je preduvijet kvalitetnije pitanje, razumijevanje i takve sitnice.

- i ništa, iz pogreške naučiš i ideš dalje. Problem je što nakon 7g na forumu ne znaš napisati naslov i pitanje, tad je odgovor stvar pogađanja (teže, često sasvim pogrešno itd.). To dalje povlači pitanje ima li smisla pomagati ti dalje u mogućim problemima oko instalacije OSXa, početnici moraju naučiti terminologiju, pravila bezbroj sitnica, jer to su preduvijeti. Ali svaka želja za učenjem je pozitivna i možeš očekivati pomoć (dok si u normalnim komunikacijskim granicama, ljutnja zbog tvoje greške na koju ti se ukaže nije dobar način. I to se uči.. komunikacija i kvalitetna pitanja, kao preduvijet odgovoru).

ako se ljutiš, odljuti se. Ako je nešto uvredljivo i sl. prijavi.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
11 godina
odjavljen

I mene je ihush ispravio kod hyperv i xp mode pa se ne ljutim. Prema mom mišljenju naslov bi trebao biti Instalacija Mac OSX na Vmware Workstation,ovako svi misle da pokušavaš instalirati 8.1 na vmware,a ne OSX. Vmware službeno ne podržava OSX.

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
C_Davor kaže...

Trebao bih na win vrtiti neki OS X. Nisam strucan u ovim stvarima pa sry ako lupam gluposti..

Hvala!

Pošto nemaš blage veze o OS X-u (sorry, ali sam priznaješ), počni sa Snow Leopardom - pošto je on zadnji koji je izdan na dvd-u.

Ako nađeš kopiju, to će u 99% biti u dmg formatu, koji prvo moraš konvertirati u iso da bi ga mogao pokrenuti u VMwareu ili spržiti na dvd.

dmg2img je najbolji alat za to na Windowsima - ali, nema GUI, radi se samo u Command Promptu.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice