System restore problem

poruka: 13
|
čitano: 7.286
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
problem sa laptopom HITNO!!

IMAM PROBLEM SA LAPTOPM ISO SAM NA SYSTEM RESTORE VRATIO GA NA PAR DANA UNATRAG I KADA GA UPALIM UCITAVA SE WIN 7 KAO IKONICA,

NAKON TOGA CRNA SLIKA I TAKO CJELO VRIJEME VIDI SE JEDINO STRELICA U BIOS MOGU UCI TAMO JE SLIKA NORMALNA ALI U SAFE MODU SE ISTO VIDI SAMO STRELICA HITNO??

0 0 hvala 0
16 godina
RE: problem sa laptopom HITNO!!
intelpro kaže...

IMAM PROBLEM SA LAPTOPM ISO SAM NA SYSTEM RESTORE VRATIO GA NA PAR DANA UNATRAG I KADA GA UPALIM UCITAVA SE WIN 7 KAO IKONICA,

NAKON TOGA CRNA SLIKA I TAKO CJELO VRIJEME VIDI SE JEDINO STRELICA U BIOS MOGU UCI TAMO JE SLIKA NORMALNA ALI U SAFE MODU SE ISTO VIDI SAMO STRELICA HITNO??

Za početak nemoj pisati velikim slovima.

Što se tiče problema čini se da ćeš morati napraviti reinstal windowsa. Možeš prije toga pokušati napraviti repair. Ali mislim da ćeš morati instalaciju raditi.

Mnoge države imaju mafiju. Ali u Hrvatskoj mafija ima državu...
15 godina

nemrem napravit instaciju/re zato imam glupi win 7 koji kad idem instat xp il nesto za vrijeme bota se pojavi neki blue screen i greska

hitno pomoc nemogu nis napravit osim zujat u bijosu -.-???????

16 godina
intelpro kaže...

nemrem napravit instaciju/re zato imam glupi win 7 koji kad idem instat xp il nesto za vrijeme bota se pojavi neki blue screen i greska

hitno pomoc nemogu nis napravit osim zujat u bijosu -.-???????

A kad se pojavi greška?

Mnoge države imaju mafiju. Ali u Hrvatskoj mafija ima državu...
16 godina
System restore problem

Zato si ga uopce i vraco??....

Poruka je uređivana zadnji put sub 9.10.2010 21:29 (Softwer).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

prefiks re oznacava ponovljenu radnju sto ce reci reinstalirati u tvom slucaju znaci pokrenuti instalaciju win 7 PONOVO i odabrati opciju repair. Ako to ne pomogne onda opciju install.

:)
16 godina
protjeran
System restore problem

ja ti garantiram da mozes instalirati xp nego ne citas dobro u BIOS-u

aj ako ces XP idi ovako

nadi negdje u biosu SATA controler i prebaci ga sa AHCI na COMPATIBLE ili IDE ili vec sta ti pase samo ne ono sta ti je sada i radit ce ti a ako nema tu funkciju onda ides na drugu opciju daj model lapa i mi ili ces sam naci na stranici tvoga lapa drvier SATA i integrirrat ga u winse preko nlite i stavis xp

ako ces 7

samo repair 7 i bok

AKO SAM POMOGAO KLIKNI HVALA
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
System restore problem

sory autoru, al ne da mi se pokretat novu temu.....ovako danas sam deinstalirao FIFA11 igru... pa sam je mislio ponovo instalirat  ..ali sam zaboravio da cd nije kod mene, nego kod druga.....

....uradio sam System Restore i vratila mi se igra (ikone, u C: disku fajlovi i sve).....ali kada zelim pokrenuti igru to ne ide.....da li to znaci da system restore

ne moze vratiti programe i igre koje smo deinstalirali? .......... zna neko kako rijesit problem?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: System restore problem

SYSTEM restore. Vraca systemske datoteke.

:)
15 godina
neaktivan
System restore problem

Bio bih vam zahvalan kad bi mi pomogli da riješim problem sa mojim system restore-m
Kada idem da vratim system u starije vrijeme,pokrenem ikonicu system restore i onda mi izbaci ovo:  "Oporavak sistema su isključile smernice grupe.Da bi ste ga uključili,obratite se administratoru domena."
Administratoru ??? pa sa administratorom sam to i išao i opet mi isto kaže???

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
System restore problem

Idi na start run pa upiši gpedit.msc lupi ENTER

Zatim idi na Computer Configuration | Administrative Templates | System | System Restore

Dvoklik na Turn off Configuration  i namjesti na Not Configured

Ako je slučajno već namješteno na Not Configured, promjeni na enabled, klikni na apply pa ponovno vrati na Not Configured i to bi trebalo biti to

Sin: Tata, tata, jel istina da internet zaglupljuje?! Tata: WTF? ROFLMAO!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: System restore problem

Sad mi piše: "Program za oporavak sistema je isključen.Da li želite da ga uključite DA Ne"

ja idem "DA" i onda mi izbaci oporavak sistema (ono kad ideš desni klik na moj kompjuter pa svojsta)....
 i piše mi da je za obe particije oporavak isključen,kad pokušam uključiti onda mi izađe ovo:"program za oporavak sistema naišao je na grešku pokušavajući da omogući/onemogući neke disk jedinice.Ponovo pokrenite mašinu i pokušajte ponovo"
Ja pokušam ponovo a ono opet tako......

14 godina
protjeran
System restore problem

Kao prvo i osnovno,ako se već koristi ugrađeno rješenje backup-a unutar windowsa.

Napravi se onaj RescueSystemCD koji postoji u ponudi. Zatim se backup radi na neki vanjski hdd ili prži na dvd-e. Obično ljudi to postave na drugu particiju sistemskog hdd-a i kasnije im napiše da nema odakle napravit restore.

I kada pravite onaj backup, pravite cijelu sliku C particije (iso). 12-pa dalje GB ispada u prosjeku.

Spartanski restore obično ne uspijeva ako se nije ručno radio backup kako spada. Uvijek budu neki problemi kada se oslanjaš na ove povratne točke koje windowsi sami radi po tajmingu.

To je priča kada se ne koriste specijalizirani alati.

Dosadilo mi čitati forum 3 godine onako na OFF,pa sam se pridružio. :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice