Problem instalacije xp

poruka: 12
|
čitano: 3.262
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Problem instalacije xp

imam mali problem pri instalaciji xp sistema kad ucita xp pri podizanju sistema i kad dodje do mjesta gdje treba izabrati gdje zelimo da instaliram xp ne prepoznaje mi hdd nikako samo pise da unknown a kad instaliram windows 7 vidi hdd i prodje instalacija normalno samo sto nebih sedmicu jer racunar mi nije bas nesto ekstra jak da sedmica radi perfektno zelio bi xp da instaliram pa ako neko zna rjesen je bio bi jako zahvalan

0 0 hvala 0
16 godina
Re: Problem instalacije xp
almir kaže...

imam mali problem pri instalaciji xp sistema kad ucita xp pri podizanju sistema i kad dodje do mjesta gdje treba izabrati gdje zelimo da instaliram xp ne prepoznaje mi hdd nikako samo pise da unknown a kad instaliram windows 7 vidi hdd i prodje instalacija normalno samo sto nebih sedmicu jer racunar mi nije bas nesto ekstra jak da sedmica radi perfektno zelio bi xp da instaliram pa ako neko zna rjesen je bio bi jako zahvalan

SATA driveri?!

If it ain't broken, you're not working hard enough ...
17 godina
almir kaže...

Ako je u BIOS-u uključen AHCI (iliti, nije uključen samo ATA moda rada) trebaš drivere za kontroler.

15 godina
neaktivan
to znaci da trebam instalirati sata drajvere od hdd ili
17 godina
almir kaže...

Ploče (tj. kontrolera na istoj), HDD nema driver.

Kod početka instalacije F6 pa disketu s driverima...

15 godina
neaktivan
ok hvala puno
16 godina
almir kaže...

Ne ,nego za SATA  kontroler. Bolja opcija je isključivanje AHCI modea u BIOS-u.

U svakom slučaju ,ako trebaš pomoć ,navedi koja konfiguracija je u pitanju - MBO ,procesor ,grafika ,disk. Popuni ''Moj PC''.

13 godina
neaktivan
Problem instalacije xp

pozzzz.. {#}imam jedno pitanje ako netko  zna rješenje.., komp mi je malo prolupo..

digo sam novi xp i kad ga palim dođe mi do admin lozinke i nemogu dalje.,nisam stavljao lozink

a nemogu ni ući u win.,neće ni ime admna ni ništa.. {#}

I sad kad pokušam ponovno dići win

neće ni to.... Šta da napravim., plzzz help :({#}

glup ko stup :D
Poruka je uređivana zadnji put ned 9.12.2012 13:31 (kleš).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

jel nema nikog da mi pomogne?? :(

15 godina
neaktivan
kleš kaže...

jel nema nikog da mi pomogne?? :(

Probaj ako pomogne da sve obrišeš i instaliraj novu XP i nakraju samo staviš tvoje ime i to je to. 

Nenad
13 godina
neaktivan

e ma zeza me stalno neka administrator lozinka.. neznam ju i nemog ući.. šta da r????????? {#}

16 godina

Znači da imaš modificiranu (nLiteanu) verziju koju je netko radio za svoj PC.

Pitaj za lozinku onoga koji ti je to dao. Ako si ju ''kupio'' na torrent siteu ,traži drugu - po mogućnosti Untouched ,SP3.

SP3 samo zato jel jedino ta verzija još uvijek dobiva podršku od Microsofta ,do 8. travnja 2014.

Untouched znači netaknuta ,tvornički original.

Poruka je uređivana zadnji put pon 10.12.2012 17:26 (kizo2703).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice