Problem sa hide folderima zaključana tema

poruka: 7
|
čitano: 1.639
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Problem-hide folder!

Poštovanje,

Ovako, skinuo sam igru Witcher 2 koja je zazipana ko sam vrag...stavio sam ju na D disk gdje imam 75 GB slobodno dok sam na c disku imao 14, i počeo unzippat, ne znam ni sam kako al C disk je progutao dok se odzipavao cijeli prostor na njemu, pa sam ćaćkao da vidim jel imam što za izbrisat.a..ukratko u tom "traženju" sam uspio SAKRITI posve folder Document And Settings i sad ga ne vidim ne samo to nego su mi automatski nestali fajlovi s Dekstopa i Program Filesa....probao sam ići na C disk, tools, view i kliknut da se pokazu svi folderi ali na zalost ništa...

...ne znam ni sam kako sam to uspio:) Znam da nisam izbrisao ziher jer vidim da je i dalje na C disku ima oko 20ak gigabajta nevidljivih podataka.

Znam samo kad sam "ćaćkao" da sam misleći da ću otvoridi hidden iteme u biti napravio da ovaj nestane, pojavila mi se ona icona kao listić sa nekim punktacijama i to se izvrtilo u par sekundi kao da se negdje prebacivalo.

Eto, idiot sam, molim pomoć:))

Hvala!

0 0 hvala 0
17 godina
Problem sa hide folderima

Probaj sa Search pronaći ga.

I'll f*ck you till' you love me! - Mike Tyson
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

probao, ne ide :(

Inače na win-XPu sam!

Poruka je uređivana zadnji put pet 20.5.2011 10:55 (Njofra83).

0 0 hvala 0
17 godina

Lako moguće da si ga možda obrisao. Samo nemoj brisati Recycle Bin, možda je tamo... Probaj Undo napraviti da ti vrati sve iz koša.

Ne znam bi li ti pomogao možda System restore...

I'll f*ck you till' you love me! - Mike Tyson
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

probao, a sa systemom nisam postiga ništa, nemam vistu, ne znam jel xp ima opciju da u nekim SKOKOVIMA restora?! Al i dalje mi je zauzet disk kao da su ti fajlovi ostali!!

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

upravo sam ušao u My Documents i u jedan fajl od igre gdje mi je gore na pathu odmah ispisalo:

C:\Documents and Settings\MojUser\My Documents\Downloads

al kad sam klikao back, jednostavno vrati u My Documents  i dalje naravno ne ide u ovaj Documents And Settings...a i User...dali to znači da je to i dalje tu negdje prisutno samo nevidljivo nekako, jer i dalje mi je C drive zauzet kao da su svi ti fajlovi ostali, jer ipak je riječ o 20 GIGABAJTA, znam koliko je bilo slobodno na disku!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Problem sa hide folderima
Inače nisam zlonamjeran...

Ali tako i treba kad piratiziraš igre a ne znaš kako se to radi :P
Marija Antoaneta je intelektualni Mount Everest za Jadranku Kosor...
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice