Prebacivanje između 2 operativna sustava

poruka: 6
|
čitano: 2.788
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan

Imam 2 harda sa različitim windowsima (win7 ult 64b i win7 ult 32b) na njima. Postoji li neki jednostavniji način za prebacivanje sa jednog na drugi osim restartanja kompa kao što sad radim? Hvala

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Prebacivanje između 2 operativna sustava

Ne postoji. Probaj iReboot ,i instaliraj na oba sistema.

Pa se prebacuj s njim u željeni OS!

This is a 44 Magnum, the most powerfull handgun in the world, and will blow your head clean off, so You've gotta ask yourself a question: Do I feel lucky? Well, do ya, punk?
Poruka je uređivana zadnji put ned 20.10.2013 18:18 (kizo2703).
15 godina
Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
phoenix2003 kaže...

Čitaš li ti prije upada i ljepljenja TD-ova?!

''Imam 2 harda sa različitim windowsima (win7 ult 64b i win7 ult 32b) na njima. Postoji li neki jednostavniji način za prebacivanje sa jednog na drugi osim restartanja kompa kao što sad radim?''

Naravno ,uvijek se jedan OS može prebaciti u virtualku ,ali čovjek pita može li se prebacivati između dva OS-a ,na dva hdd-a ,bez restarta!

This is a 44 Magnum, the most powerfull handgun in the world, and will blow your head clean off, so You've gotta ask yourself a question: Do I feel lucky? Well, do ya, punk?
Poruka je uređivana zadnji put ned 20.10.2013 19:17 (kizo2703).
16 godina
odjavljen
VeseloMrtvoPseto kaže...

Imam 2 harda sa različitim windowsima (win7 ult 64b i win7 ult 32b) na njima. Postoji li neki jednostavniji način za prebacivanje sa jednog na drugi osim restartanja kompa kao što sad radim? Hvala

Sa obzirom na način kako windowsi rade i kako se bootaju, ne postoji drugi način.

Pošto swappanje kernela u letu nije dozvoljeno (a i nije neki trivijalni proces, jel), to neće biti moguće u neko skorije vrijeme.

Osim ako nemaš Minix. Smijeh

http://nighthawk-software.blogspot.com/
15 godina
kizo2703 kaže...
phoenix2003 kaže...

Čitaš li ti prije upada i ljepljenja TD-ova?!

''Imam 2 harda sa različitim windowsima (win7 ult 64b i win7 ult 32b) na njima. Postoji li neki jednostavniji način za prebacivanje sa jednog na drugi osim restartanja kompa kao što sad radim?''

Naravno ,uvijek se jedan OS može prebaciti u virtualku ,ali čovjek pita može li se prebacivati između dva OS-a ,na dva hdd-a ,bez restarta!

Zašto onda postavljaš pitanja ako već znaš odgovor. Pa ti si kvantno računalo čovječe. {#}

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice