Pitanje oko viste

poruka: 18
|
čitano: 2.355
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Pitanje oko viste

Evo imam jedno pitanje oko viste...nadam se da takva tema vec nije otvarana...ugl..namjeravam instalirati vistu s sp1 i sad ovako..koji id starijih programa i igara s win xp radi na visti ako upoce ikoji radi??..znaci npr da li CoD2 ILI CATIA radi na visti?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Pitanje oko viste

Ajde ljudi pa kolko vas ima vistu valjda netko znaaaaaaa???!!!Plač

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Pitanje oko viste

Rade svi bez problema, a ako se i nađe koji da ne radi samo ga pokreneš u programu kompatibilnosti za Win XP na Visti i radi. Bez brige si, radit će ti sve sa Win XP

0 0 hvala 0
17 godina
Pitanje oko viste

Rade sve koje sam probao, Doom 3, Far Cry, Warcraft 3, GTA 3, Starcraft, COD 1, 2, RTCW,......

AMD Athlon 64 X2 4800+ // 4 GB DDR2 800 MHz KINGSTONE // Gainward BLISS 9600 GT GS
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Pitanje oko viste

Catia (ne znam koja sada tocno verzija ) provjereno radi na visti kod frenda ;)

E4600@3360MHz,8600GTS,2GB DDR2@840MHz

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Pitanje oko viste

Sve bi ti trebalo raditi bez frke (ako te hardver nebu zezal..)

Intel Core2 Duo E8400 6MB, 4GB OCZ Gold 800Mhz, Gainward GF8800GTS 640MB, Gigabyte X38-DS4 Ultra Durable 2
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Pitanje oko viste

Catia se navodno mora instalirati iz safe moda. Ja sam ju probao instalirati normalno, i uopće mi se nije htio pokrenuti setup. Osobno nisam probao instalirati iz safe moda, ali sam čitao po  nekim forumima da to  radi. 

from the inner mind.... to the outer limits
17 godina
neaktivan
Pitanje oko viste

Hvala ljudi uskoro onda stavljam vistuCool

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Pitanje oko viste

Evo upravo sam stavio vistu ali me jedna stvar zivcira a to je da su mi ikone na destkopu ogromne a neznam kako da ih smanjim...help ljudi...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

na desktop desna tipka pa "view" i onda odabereš šta ti paše

17 godina
Pitanje oko viste

A kako na Visti da iskljucim Hibernaciju?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Daka kaže...

u kojem smislu?? da se sama ne stavlja u hibernaciju nakon nekog vremena, potpuno gašenje hibernacije ili nešto treće??
Intel(R) Core(TM) CPU 6400 2GB RAM RAM 250 GB NVIDIA GeForce 9800GTX SyncMaster 206BW Windows Vista™ Ultimate x-fire: immortal5555 Logitech Z-5500 Fortron Epsilon 600W
17 godina
Lion King kaže...

Evo upravo sam stavio vistu ali me jedna stvar zivcira a to je da su mi ikone na destkopu ogromne a neznam kako da ih smanjim...help ljudi...

ctrl i scroll miša....
17 godina
neaktivan
Daka kaže...

Ikone zaokruži mišem, stisni CTRL i kotačićem miša namjesti kako ti paše. (sorry sasa nisam vidio tvoj odgovor)

Pozdrav

Poruka je uređivana zadnji put sub 7.6.2008 17:38 (Level 1).
17 godina
Daka kaže...

Ako mislis kako ju natjerati da makne hibernate file onda trebas pokrenuti command prompt s admin ovlastima (klik na start, upises cmd u serach polje, kada ti ga nadje desni klik na njega i Run as administrator. Onda tamo samo upises powercfg -h off i nema vise hibernacije.
17 godina
Solo761 kaže...
Daka kaže...

Ako mislis kako ju natjerati da makne hibernate file onda trebas pokrenuti command prompt s admin ovlastima (klik na start, upises cmd u serach polje, kada ti ga nadje desni klik na njega i Run as administrator. Onda tamo samo upises powercfg -h off i nema vise hibernacije.
to sam trazio
hvala svima na trudu i odgovorima

pozz
17 godina
Pitanje oko viste

1.Imam na mreži jedan inkjet printer HP1020 koji je spojen na mrežno računalo (XP sistem i dobre konfiguracije nije ispod 1Ghz i 2 Gb rama i 250 MB grafike) i do njega pristupam preko mreže.

2.Spojio sam i mrežni ploter hp 110 rn plus , direkto preko RJ45 konektora na switcher

3.Mreža radi sa automatskih po

e sad nastaju problemi...

Kad imam samo jedan printer sve je oko, ali kad dodam i driver za mrežni ploter mogu zaboraviti na printanje/plotanje.

Kad sam insalirao driver za ploter radilo je sve ok (mogao sam printati na oba prinera) , ali nakon restartanja sve je otišlo po zlu...

print Spooler stop working mi se pojavljuje i nemogu printati ni plotati,kad maknem drivere od plotera mogu opet printati

Koristim Vista home premium(računalu je laptop, dvojezgreni, sasebna grafička, 1 GB rama fujittsu siemens Amilo Pa 1538), dok je driver za ploter rađen za XP varijantu, i nema novijih izdanja drivera, provjeri sam na HP podršci

Čudi me da je do restartanja sistema bilo sve dobro..

0 0 hvala 0
17 godina

klikni na destktop, drži tipku kontrol CTRL na tastaturi i vrti kotačić na mišu :)

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice