Evo imam jedno pitanje oko viste...nadam se da takva tema vec nije otvarana...ugl..namjeravam instalirati vistu s sp1 i sad ovako..koji id starijih programa i igara s win xp radi na visti ako upoce ikoji radi??..znaci npr da li CoD2 ILI CATIA radi na visti?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ajde ljudi pa kolko vas ima vistu valjda netko znaaaaaaa???!!!
Rade svi bez problema, a ako se i nađe koji da ne radi samo ga pokreneš u programu kompatibilnosti za Win XP na Visti i radi. Bez brige si, radit će ti sve sa Win XP
Rade sve koje sam probao, Doom 3, Far Cry, Warcraft 3, GTA 3, Starcraft, COD 1, 2, RTCW,......
Catia (ne znam koja sada tocno verzija ) provjereno radi na visti kod frenda ;)
Sve bi ti trebalo raditi bez frke (ako te hardver nebu zezal..)
Catia se navodno mora instalirati iz safe moda. Ja sam ju probao instalirati normalno, i uopće mi se nije htio pokrenuti setup. Osobno nisam probao instalirati iz safe moda, ali sam čitao po nekim forumima da to radi.
Hvala ljudi uskoro onda stavljam vistu
Evo upravo sam stavio vistu ali me jedna stvar zivcira a to je da su mi ikone na destkopu ogromne a neznam kako da ih smanjim...help ljudi...
na desktop desna tipka pa "view" i onda odabereš šta ti paše
A kako na Visti da iskljucim Hibernaciju?
Evo upravo sam stavio vistu ali me jedna stvar zivcira a to je da su mi ikone na destkopu ogromne a neznam kako da ih smanjim...help ljudi...
1.Imam na mreži jedan inkjet printer HP1020 koji je spojen na mrežno računalo (XP sistem i dobre konfiguracije nije ispod 1Ghz i 2 Gb rama i 250 MB grafike) i do njega pristupam preko mreže.
2.Spojio sam i mrežni ploter hp 110 rn plus , direkto preko RJ45 konektora na switcher
3.Mreža radi sa automatskih po
e sad nastaju problemi...
Kad imam samo jedan printer sve je oko, ali kad dodam i driver za mrežni ploter mogu zaboraviti na printanje/plotanje.
Kad sam insalirao driver za ploter radilo je sve ok (mogao sam printati na oba prinera) , ali nakon restartanja sve je otišlo po zlu...
print Spooler stop working mi se pojavljuje i nemogu printati ni plotati,kad maknem drivere od plotera mogu opet printati
Koristim Vista home premium(računalu je laptop, dvojezgreni, sasebna grafička, 1 GB rama fujittsu siemens Amilo Pa 1538), dok je driver za ploter rađen za XP varijantu, i nema novijih izdanja drivera, provjeri sam na HP podršci
Čudi me da je do restartanja sistema bilo sve dobro..
klikni na destktop, drži tipku kontrol CTRL na tastaturi i vrti kotačić na mišu :)