Ohhh... a gdje su starije verzije npr. win 95, 98 i Me
-windows NT
- a da ne spominjem windows 3.0 i 3.1...
Ohhh... a gdje su starije verzije npr. win 95, 98 i Me
-windows NT
- a da ne spominjem windows 3.0 i 3.1...
Trebao bih da instaliram windows 7 sp1 x64 a imam sljedeci komponente pa me interesuje kako ce raditi na ovome:
Intel(R) Celeron(R) CPU 2.53GHz
Type DDR
Size 1024 MBytes
Channels # Dual
DRAM Frequency 133.3 MHz
ATI RADEON X300/X550 Series Memory 512 MB
Hard Drives: Western Digital Capacity 78GB
1gb rama? mozda bolje da stavis x32
Pozdrav svima! Moja konfiguracija je pod Moj PC. Isplati li se u mom slučaju prelaziti na Win7 64-bit? Mislio sam eventualno dodati još 2 GB RAM-a, pa možda zbog toga i zbog DirectX-a 11. Ima li uopće smisla na mojoj konfi igrati pod DirectX-om 11? Mislim da je CPU donekle problem.
Na PC-u ne koristim nikakve zahtjevne aplikacije osim igara. Možda tu i tamo obradim koji home-made video pomoću Ulead Video Studio.
Još jedno malo (donekle off topic) pitanje: kad zahtjevi za neku igru kažu - RAM 2 GB recommended for XP; 4 GB for Vista,7 ..... odnosi li se to na Win7 32- ili 64-bit verziju?
Puno hvala! Pozdrav!!!
Pozdrav svima! Moja konfiguracija je pod Moj PC. Isplati li se u mom slučaju prelaziti na Win7 64-bit? Mislio sam eventualno dodati još 2 GB RAM-a, pa možda zbog toga i zbog DirectX-a 11. Ima li uopće smisla na mojoj konfi igrati pod DirectX-om 11? Mislim da je CPU donekle problem.
Na PC-u ne koristim nikakve zahtjevne aplikacije osim igara. Možda tu i tamo obradim koji home-made video pomoću Ulead Video Studio.
Još jedno malo (donekle off topic) pitanje: kad zahtjevi za neku igru kažu - RAM 2 GB recommended for XP; 4 GB for Vista,7 ..... odnosi li se to na Win7 32- ili 64-bit verziju?
Puno hvala! Pozdrav!!!
Ako stavis jos 2 gb rama prijedi na x64.Ocni malo procesor i vecinu igara ce ti komp odradit solidno na dx11 na manjim rezama.To podebljano se odnosi na DX10 i DX11,kao i za same sustave da bi funkcionirali.Odnosi se na obe verzije(x64 i x86).
Ako stavis jos 2 gb rama prijedi na x64.Ocni malo procesor i vecinu igara ce ti komp odradit solidno na dx11 na manjim rezama.To podebljano se odnosi na DX10 i DX11,kao i za same sustave da bi funkcionirali.Odnosi se na obe verzije(x64 i x86).
Ocni, valjda overclockaj procesor, ili ako ti je muka to pisati napiši, oc-aj procesor, reza-kakve veze ima sa rezolucija?
Anybody?
koji OS je najbolji za ovaj laptop?
http://www.ve-mil.hr/opis.aspx?prikaziTemplate=0&Sifra=1010544
koji OS je najbolji za ovaj laptop?
http://www.ve-mil.hr/opis.aspx?prikaziTemplate=0&Sifra=1010544
WIN 7 32bit.
BugHacker može ić Win7 32bit al preporučujem da isključiš aero
Dualcore je,ima 2 gige rama i 3xxx seriju,raditi ce Win 7 i sa aerom ukljucenim bez ikakvih problema.
trenutno imam vistu sp2 i sve savrseno radi.Imali neki poseban razlog da se prebacim na windows 7?
I ja bi volio imat windows 7,al ako sve savršeno ide s vistom,jel ima razloga onda prebacivat se?
trenutno imam vistu sp2 i sve savrseno radi.Imali neki poseban razlog da se prebacim na windows 7?
I ja bi volio imat windows 7,al ako sve savršeno ide s vistom,jel ima razloga onda prebacivat se?
Nema razloga.Iako bi ja osobno presao na Win 7.
Onda nema nekog razloga.
Pozdrav svima! Moja konfiguracija je pod Moj PC. Interesira me koje Windows-e bi mi preporučili.
Igranje novih igara, gledanje videa.
Hvala
Pozdrav svima! Moja konfiguracija je pod Moj PC. Interesira me koje Windows-e bi mi preporučili.
Igranje novih igara, gledanje videa.
Hvala
Windows 7 x64 bit
Uskoro ću reinstalirati windowse pa sam mislio pokušati sa win7, do sada sam korsitio XP SP3. Koja je vaša preporuka da stavim 32 ili 64 bitnu verziju?
AMD64 3700+ 2.2GHz
Abit KN8 Ultra
2 GB DDR 400
XFX 4830
Na ovo ,samo 32 bita!
AMD64 3700+ 2.2GHz
Abit KN8 Ultra
2 GB DDR 400
XFX 4830
Na ovo ,samo 32 bita!
OK, a koja bi mi razlika bila kad bi stavio 64 bitne. Ne koristim nikakve profesionalne programe, samo igre koje mi rade i net, dakle ništa specijalno. Da li bi sa 32 bitnom imao manjih problema sa driverima?
Neces imati problema sa driverima, vec ti 64bit nije potrebno na toj konfiguraciji.
posebno zato sto kazes da ne koristis nikakve profesionalne programe stavi x32 i uzivaj.
OK, a koja bi mi razlika bila kad bi stavio 64 bitne. Ne koristim nikakve profesionalne programe, samo igre koje mi rade i net, dakle ništa specijalno. Da li bi sa 32 bitnom imao manjih problema sa driverima?
Imaš prastari procesor ,matičnu ,ram i slabu grafiku. Da i uspiješ staviti 64 bita ,sve bi ti se vuklo i onda bi bilo ''Windows 7 je sranje''.
A tu su i driveri ,jel je pitanje ima li 64 bitnih drivera za pojedine komponente s tvog sistema ,s obzirom da je većina drivera za XP (nešto sitno za Vistu)!
Pozdrav,
imam jedno pitanje...
jel bi win 7 32 bit ok radio na ovom kompu pod moj pc?
I koju verziju win 7 da stavim:
pro,ultimate,home basic ili neku drugu?
jel bi win 7 32 bit ok radio na ovom kompu pod moj pc?
I koju verziju win 7 da stavim:
1gb rama, radio bi, al mozda budes trebao iskljuciti aero.
a home premium bi bio dovoljan.
Muči me ovo: Dali da se vratim sa 7-ice na XP? Konfiguracija je u Moj PC, s time da mislim dodat još 1X1GB RAM-a.
Inače, kompjuter koristim za edit HD(1080p i 720p) i 360p videa pomoću Sony Vegas Pro 10-ke, i After Effects. Koristim ga i za PES, te ostale novije igre, kao npr Assassins Creed 2(ubrzo i Revelations ), POP, GTA 4 i još poneka, koja se nađe.
Možda opcija dodavanja 1x2GB RAM-a, i instaliranje Windows 7 64-bit?
Hvala.
Muči me ovo: Dali da se vratim sa 7-ice na XP? Konfiguracija je u Moj PC, s time da mislim dodat još 1X1GB RAM-a.
Inače, kompjuter koristim za edit HD(1080p i 720p) i 360p videa pomoću Sony Vegas Pro 10-ke, i After Effects. Koristim ga i za PES, te ostale novije igre, kao npr Assassins Creed 2(ubrzo i Revelations ), POP, GTA 4 i još poneka, koja se nađe.
Hvala.
A ako staviš još 2GB rama onda ti treba i x64 sustav da taj ram prepozna i iskoristi, XP x64 se ne isplati, znači ako nadograđuješ RAM stavi si 7 x64 Home Premium SP1.
EDIT: Još nešto, ako si staviš x64 windows, onda si skini i x64 verzije tih programa za obradu videa, to bi moralo radit brže sa x64 windowsom i 4GB rama.
Kad snimiš windows samo pogasi nepotrebne gluposti i radit će ko grom.
Hvala.
A ako staviš još 2GB rama onda ti treba i x64 sustav da taj ram prepozna i iskoristi, XP x64 se ne isplati, znači ako nadograđuješ RAM stavi si 7 x64 Home Premium SP1.
EDIT: Još nešto, ako si staviš x64 windows, onda si skini i x64 verzije tih programa za obradu videa, to bi moralo radit brže sa x64 windowsom i 4GB rama.
Kad snimiš windows samo pogasi nepotrebne gluposti i radit će ko grom.
Znači, da ostanem na 7 HP, koju već imam? Ostavio bi 32bit, onda bi stavio 1x1 GB RAM-a. Dali bi to bilo u redu za igre i edit videa?
Ostani.
za igre bi bilo u redu.
Kliknuo sam na Hvala, ali se još jednom zahvaljujem.
Ovako trebam pomoć oko instalacije windowsa neznam koji windows izabrati! :)
Processor: AMD Athlon(tm) II X2 250 Proccessor (2CPUs), 3.0 Ghz
Memory (RAM): 4GB
Graphics: ATI Radeon HD 5400 Series
Total avaible graphics memory: 2303 MB
Total size od hard disks(s) : 466 GB
Disk C : 68 GB TOTAL
Disk D : 397 GB TOTAL
Ovako trebam pomoć oko instalacije windowsa neznam koji windows izabrati! :)
Za sta ti sluzi najvise PC?
ako kupujes ja bi isao na Windows 7 Home premium x64
ako ne onda mozes i ultimate verziju staviti.