Multilanguage na Visti

poruka: 8
|
čitano: 1.047
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Language pack na Visti

Imam instaliranu Vistu Ultimate x86 (eng) i sada sam našao na Windows update-u ostale jezike (znači ne samo jedan nego njih 50+)... pošto mi je ovo prvi-drugi dan da koristim Vistu... dakle konkretno me zanima dali mogu ja skinuti Hrvatski i Njemački jezik za Vistu i hoću li imati poslije mogućnost prebacivanja sa jednog jezika na drugi kada god to poželim ???

Koliko znam u XP-u možeš imati samo jedan language pack a što je s Vistom?

Ne stavljajte ruku u ventilator dok ventilator radi. Upozorenje na klimatizacijskom uređaju
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Multilanguage na Visti

Da

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
RE: Language pack na Visti

Možeš ih imat koliko hoćeš, pogotovo što je to ultimate, pa podržava i sama po sebi. U drugim verzijama moraš koristiti ovaj mali programcic. Inace i na xp-u si mogao mjenjat kako si htio, samo uz instal/reinstall lip-a, sto je islo dosta brzo, a s obzirom da vjerojatno nemas potrebu mjenjat to na dnevnoj bazi onda je bilo i prihvatljivo.

16 godina
Multilanguage na Visti

Ma znao sam to sa lip cipom na XP-u samo što nisi mogao imati istovremeno instalirana 2 ili više language packa... kažete da se u Visti Ultimate može imati više jezika instaliranih, hmm ako skinem i instaliram Njemački i Hrvatski pack dali ću poslije imati Engleski, Njemački i Hrvatski ili samo Njemački i Hrvatski?

Pretpostavljam sva tri, ugl ovo me zanima jer čuo sam od nekih ljudi da ne valja Hrvatski prijevod pa tako da probam

Ne stavljajte ruku u ventilator dok ventilator radi. Upozorenje na klimatizacijskom uređaju
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
RE: Multilanguage na Visti

Hm, ne znam, mene je lik trazio talijanski i nizozemski, i t osam mu stavio, ali stvarno nisam isao za tim sta je kasnije bilo s engleskim.

probaj pa vidi. I javi onda.

16 godina
Multilanguage na Visti

Imat ces i engleski.

Ja sam probao sa hrvatskim (nisam stavljao 2 dodatna jezika) i mogao sam normalno prebacivati izmedju hrvatskog i engleskog.

Meni je prijevod bio full cudan, ali mozda je zato jer sam naucio na englesku verziju. Uvijek sam i na poslu i kod kuce imao engleske verzije Windowsa, pa mi je onda prevedena bila jako cudna i nisam se mogao snaci.

Takodjer, iako stavis hrvatski languahe pack i dalje ce biti nekih dijelova koji nisu prevedeni i i dalje ce biti na engleskom. Sad se tocno ne sjecam sta, ali mislim da je Computer Managament npr. bio na engleskom ili samo neki njegovi dijelovi.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Multilanguage na Visti

Evo probao sam... imam sada Engleski, Njemački i Hrvatski

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
RE: Multilanguage na Visti

Eto, zanci moze i vise od 2. Da, uvijek ostane nes neprevedeno, ovisi kako sa kojim jezikom. "Manji" jezici imaju nesto malo neprevedenih izraza, dok oni "jači" imaju sve prevedeno

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice