Jedno pitanje u vezi XP

poruka: 32
|
čitano: 3.671
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
RE: Jedno pitanje u vezi XP
freak kaže...
Zale kaže...
damian123 kaže...

e i ja bi volio te stvari samo nemam koga da me nauci a slagat komp bi volio al sad kad kupujem i dobt cu novi komp  za tjedan starci mi ne pustaju da ga ja slazem nego moram dat u ducan... tako da neznam ni kad cu to sve naucit... Plač

ma ništa se ti ne brini.   ako te računala zanimaju brzo ćes ti to naućiti. Ja sam dobio računalo nisam ga znao upaliti a za godinu dana sam ga sam hardwerski popravljao

dugo je tebi brate trebalo...

Kazeš dugo. hm ja sam računalo dobio u 6. razredu osnovne škole a u 7. sam u školi popravljao kucista. Koliki je obujam znanja nekog osnovnoškolca koji sa nikad prije nije sreo sa računalom???Nevinašce

16 godina
neaktivan
RE: Jedno pitanje u vezi XP
Zale kaže...
freak kaže...
Zale kaže...
damian123 kaže...

e i ja bi volio te stvari samo nemam koga da me nauci a slagat komp bi volio al sad kad kupujem i dobt cu novi komp  za tjedan starci mi ne pustaju da ga ja slazem nego moram dat u ducan... tako da neznam ni kad cu to sve naucit... Plač

ma ništa se ti ne brini.   ako te računala zanimaju brzo ćes ti to naućiti. Ja sam dobio računalo nisam ga znao upaliti a za godinu dana sam ga sam hardwerski popravljao

dugo je tebi brate trebalo...

Kazeš dugo. hm ja sam računalo dobio u 6. razredu osnovne škole a u 7. sam u školi popravljao kucista. Koliki je obujam znanja nekog osnovnoškolca koji sa nikad prije nije sreo sa računalom???Nevinašce

čini mi se jako mali.....xD, ja od 5. razreda, otkako sam počeo ići na infu, sam popravljao sve moguće stvari koje bi moj profesor zajebo, a do kraja 4. razreda nisam imao ikakvog pojma o kompovima

R3sp3ct
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice