Evo 2 puta sam do sad instalirao Vistu Home Premium (org)....i na obadva puta kad instaliram samo polako nestaje mjesta na prostoru gdje sam instalirao windowse a nakon restarta se opet vrati pa opet nestaje...ikakvih riješenja?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Vista radi backup podataka i zbog toga se smanjuje prostor na disku. Stavi servis pak 1 i 2 za vistu (pazi dali je 32 ili 64 bitna inačica viste).
pokušaj ugasiti systeam restor. ako ne znaš kako evo ti detaljan vodič.
pokušaj to učiniti, a ako će i dalje padati prostor javi nam.
windows updates ti jedu prostor na disku.
ok to sam napravio... (offtopic)...kako iskljucit one silne zabrane svaki put cim neku aplikaciju pokrenem??
...skini si sa interneta Tweak UAC...ili u Control Panelu pod stavkom User Account and Family settings klikni
na "add or remove user account"... odselektiraj Use User account Control (UAC) to help protect your computer...
Moraš isklučiti UAC.Idi u Control Panel,User Accounts,Turn User Account on or off i makni kvaćicu sa Use User Account... .
ok hvala puno..;)
i ja imam problem sa gubljenjem mjesta na hardu u Visti:
kad uđem u sistemsku particiju(C:) i selektiram sve(čak i "hidden files and folders") odem na properties i prikaže mi da je to "veliko" 50,3GB
e sad, ta je particija kapaciteta 160GB, a meni piše da imam slobodno 75GB
jednostavnom matematikom se može primjetiti da je meni negdje u (C:) "nestalo" 35GB!!! nemam virusa, provjerio sam više puta, defragmentirao, ali neznam u čemu je problem!!!
molim vas pomozite ako znate!!!
My Computer ,desni klik na Disk C i odabereš Properties, Disk Cleanup.
tnx oslobodilo je 8GB al to nije to...sad piše da imam 83 GB slobodno, al još neznam di bi se moglo "zagubit" 27GB...
tnx oslobodilo je 8GB al to nije to...sad piše da imam 83 GB slobodno, al još neznam di bi se moglo "zagubit" 27GB...
pogledaj u mapi my documents, samo pregledaj i skrivene mape. većinom se tamo nađe gomila nepotrebnih stvari.
Bok !
I ja imam isti problem, samo na w7 ULT.Isključio sam vraćanje sistema..No postoji li drugi razlog zašto bi gubio prostor.Kod mene je to dosad bilo max 500 MB....
Hvala !
cistis temp folder i update history, iskljucis hibernaciju ak je ne trebas i imas mir