Bugovi u Windows 7 beta 7000

poruka: 12
|
čitano: 2.588
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina

Pokrecem ovu temu kako bi forumasi koju su odlucili instalirati i koristiti Windows 7 javnu betu (7000), mogli javljati koje su bugove pronasli u ovom operativnom sustavu. Ova verzija ce biti aktualna sljedecih 6 mjeseci - kada ju zamjenjuje RC, release candidate - pa vjerujem da ce odredjeni broj forumasa, ukljucujuci mene, upravo ovaj OS koristiti u nadolazecim mjesecima.

Stoga, ako pronadjete bug ( http://en.wikipedia.org/wiki/Software_bug ), javite ga ovdje. Molim vas, pridrzavajte se sljedecih pravila:

* nemojte iznositi subjektivne dojmove o ovom operativnom sustavu.

* nemojte usporedjivati Windows 7 betu s drugim operativnim sustavima.

* nemojte komentirati performanse ili mogucnosti ovog operativnog sustava.

* nemojte pisati o nekompatibilnim programima. Ukoliko netko zeli, moze pokrenuti poseban topic na tu temu.

Eto, navalite. Cool

Poruka je uređivana zadnji put pet 23.1.2009 16:01 (Šime).

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

Osim onog poznatog s MP3-cama za koji postoji patch, ja sam iskusio samo nestabilnosti Internet Explorera. Nekad ga otvara odmah a nekad mu treba 5 sekundi, iako je opterečenje procesora na minimumu. Jednom mi je zablokirao (IE).

MA78G-DS3G, Athlon64 X2 5000+, 2x2 GB DDR2 800 MHz, 8600 GT 256 DDR3, 2x160 GB SATA WD HDD

0 0 hvala 0
17 godina

Dakle, imam ja, opet vezano uz taskbar... Nisam mogao maknuti WLM 8.5 iz taskbara, kliknem unpin i ništa se ne događa a msn je deinstaliran... bila je ona bijela ikonica...

Kublach
Poruka je uređivana zadnji put pet 23.1.2009 15:28 (Kublach).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Bugovi u Windows 7 beta 7000

Glede micanja WLM iz taskbara.... http://tinyurl.com/acq44w

Opinion is like an asshole, everybody has one! - Inspector Callahan AKA Dirty Harry
17 godina
  • Paint.NET mi ne radi
  • VisualStudio ima problema sa LINQ2SQL designerom, klase nestaju i pojavljuju se.
  • Live Mesh prebacuje iz Aera u onaj ruzni 2D i nazad.
  • Kada se UAC potpuno iskljuci gadgeti ne rade

to je sto sam do sada uocio...

"A developer is a machine that converts coffee into code"
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
hudo kaže...
  • Paint.NET mi ne radi

Paint .NET radi najnormalnije. Kod mene je verzija 3.36.
Opinion is like an asshole, everybody has one! - Inspector Callahan AKA Dirty Harry
17 godina
mfrankovic kaže...

Glede micanja WLM iz taskbara.... http://tinyurl.com/acq44w

Znam ja TO... ali stavio sam ga kao Quick Launch i VIŠE ga nisam želio kao quick launch nego ga maknuti... naravno NISAM mogao
Kublach
17 godina
neaktivan

Da li si ga stavio u Quick Launch kakav je bio u Visti i Xp u ili si napravio desni klik "Pin this program  to taskbar" pa ti ne radi unpin? Evo ja bas probao i radi i Pin i Unpin...

17 godina
neaktivan

Evo jedan simpatican bug. Naime, imam laptop koji je spojen na jos jedan monitor tako da mi je desktop rasiren preko 2 monitora. Na vanjski monitor stavim recimo Outlook, i kada u taskbaru postavim misa na recimo ikonu ispod koje su 2 IE prozora i kada misem predjem preko nekog od ta 2 live prewiev prozora, Outlook nestane s drugog monitora. Nije stvar u Outlooku, svaka aplikacija nestane s drugog monitora u ovoj situaciji.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
mfrankovic kaže...

Da li si ga stavio u Quick Launch kakav je bio u Visti i Xp u ili si napravio desni klik "Pin this program  to taskbar" pa ti ne radi unpin? Evo ja bas probao i radi i Pin i Unpin...

Pin sam koristio. Ali za sve je pin/unpin radio OSIM za MSN 8.5 koji sam netom prije deinstalirao a shortcut je ostao.
Kublach
17 godina
mfrankovic kaže...

Evo jedan simpatican bug. Naime, imam laptop koji je spojen na jos jedan monitor tako da mi je desktop rasiren preko 2 monitora. Na vanjski monitor stavim recimo Outlook, i kada u taskbaru postavim misa na recimo ikonu ispod koje su 2 IE prozora i kada misem predjem preko nekog od ta 2 live prewiev prozora, Outlook nestane s drugog monitora. Nije stvar u Outlooku, svaka aplikacija nestane s drugog monitora u ovoj situaciji.

Kada misa postavis iznad live preview prozora, onda se odgovarajuci prozor pokaze, a svi ostali prozori postanu prozirni - vide im se samo okviri.
Ti bi vjerojatno htio da se to pravilo ne odnosi na prozore koji se nalaze na drugom monitoru - ne znam da li se to moze podesiti.
17 godina
neaktivan

@ Šime

Live preview postoji i u Visti s Aero sučeljem i uredno radi na način da mi ne zatvara prozore na drugom monitoru. Mozda nije Live Preview bas da mi uveca selektirani ekran ali ipak... Cemu sakriti ostale prozore? Zar nisu mogli jednostavno samo staviti fokus na selektirani prozor. Mozda je to feature, ali meni se cini ko bug.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice