Onlive

poruka: 2
|
čitano: 1.436
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Onlive - ocjena?

Kako Vam se sviđa, jeste li ga isprobali?

Jel se lako instalira Setup?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Onlive

Ja sam ga isprobao na svom laptopu sa integriranom grafom, Celeron M560 (2.13GHz), 2GB RAM sa wireless vezom i b.netovim internetom (download 8Mb/s, upload 1.25 Mb/s). Još nisam probao sa T-Comovim adsl-om (4Mb/s, 0.70Mb/s) kojeg imam doma. Ali, moj PC još uvijek može proći za igre. Prava stvar je na laptopu dobit igru koju hoćeš...

Registrirao sam se na onlive.co.uk jer su serveri bliže.

Ukratko, na prvi pogled sam se oduševio! I slika je jako dobra! Kasnije sam shvatio da postoji mala latencija zbog udaljenosti servera, a i vjerojatno zbog Wifi spajanja. Latencija je vrlo mala i nije mi smetala dok igram. Jedino koji put dođe do kraćeg trzanja i tada izgubim kontrolu nad vozilom ili ne mogu dobro naciljati protivnika. Inače, ovaj servis ima veliku, jako veliku budućnost i s obzirom na moj način spajanja i udaljenost servera, ovo funkcionira izvrsno! Čak bih se i danas usudio uzeti neki PlayPack da imam igre na laptopu preko OnLive-a, samo ne znam kako kupiti. Izgleda da moraš biti iz UK da bi kupio igru. Ne znam zašto. Ako je servis dostupan u velikom broju zemalja, zašto se onda ne može kupovati?! Po tome moramo čekati server u Hrvatskoj da bi mogli kupovati. To mi je jedina loša strana. Ne znam, ako netko zna kako kupiti igru, neka kaže.

Moja ocjena: 8/10

P.S. Setup se instalira za tri sekunde i cijeli OnLive folder koji se dobije nakon setupa je velik samo 7 MB!

Sitan programčić, ali moćna mrcina! Po mom mišljenju obavezno isprobati! Fascinantan je način na koji ovo funkcionira!

Poruka je uređivana zadnji put pon 28.1.2013 18:25 (diskDEfragmenter).
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice