Khan Wars

poruka: 37
|
čitano: 13.591
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Khan Wars

evo uz hrvate sada imamo i slovence, srbe, bosance, crnogorce i makedonce kao nacije... ajmo napadat slovence

www.download.hr - Hrvatski Download Portal - Programi, Igre, Titlovi, Online Igre , Forum

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
RE: Khan Wars
Dži kaže...

evo uz hrvate sada imamo i slovence, srbe, bosance, crnogorce i makedonce kao nacije... ajmo napadat slovence

Ajmo tebe napast. 

15 godina
Khan Wars

Evo i mene ;)

Poruka je uređivana zadnji put pet 17.7.2009 8:24 (hrwoyem).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Khan Wars

Ajde neka mi netko objasni kod napada. Čovjeće napadnem lika sa 300 vojnika, on nema niti jednog, jer tako su mi špijuni dali izvješće, a pun je resursa i zid mu je razina 10, koja je fora da jedan zid pobije 300 vojnika.  Glupost živa.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Khan Wars

Evo ja sam počeo prije dva dana upao sam u savez Hrvatska pa vuidim da je ovdje i vođa pa da kažem da se do tih 20k bodova stigne u toliko malo vremena uz igranje od tri pua na dan po 10 min, a to sa vojskom moram još isprobati da vidim kako funkcionira

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Khan Wars

a kako napraviti drugi grad

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Khan Wars
Pruga kaže...

Ajde neka mi netko objasni kod napada. Čovjeće napadnem lika sa 300 vojnika, on nema niti jednog, jer tako su mi špijuni dali izvješće, a pun je resursa i zid mu je razina 10, koja je fora da jedan zid pobije 300 vojnika.  Glupost živa.

kad napadas sa najslabijima i on je jači od tebe i na formacijama su sto posto na zadnjem mjestu

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice