Sve dalje, sve je teze podici lvl., ali najvazniji je strength
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Morci to znači da se ja u početku puno brže razvijam od tebe,pa ču te vjerovatno za godinu dana stič ili približit se.
Morci to znači da se ja u početku puno brže razvijam od tebe,pa ču te vjerovatno za godinu dana stič ili približit se.
hehe, nema sanse :-)
Radi se o tome da ti je za svaki novi lvl. treba puno vise expirience bodova, tak da nemozes imat vise bodova od mene
Da Morci nemogu imati više bodova od tebe,ali mogu imati isti level kao ti ti jer se puno brže razvijam od tebe.
Da Morci nemogu imati više bodova od tebe,ali mogu imati isti level kao ti ti jer se puno brže razvijam od tebe.
LOL
Gle razvijas se kao i ja kad sam bio lvl. kao i ti :-).
Mozes se brze razvijat s lvlom ako ces se tenkat svaki dan, a za to ti treba svaki dan 80 golda
Jooooj... Nadam se da imas 12 godina max.
Razvijas se jednako kao on dok je bio tvoj lvl ali koliko ja vidim neces ti daleko dogurati, brzo ce to tebi dosaditi jer shvacas igru kao lov na bodove a ne kao razonodu!
što se više isplati, kupiti neku postojeću firmu ili stvoriti novu? ili ništa od toga?
što se više isplati, kupiti neku postojeću firmu ili stvoriti novu? ili ništa od toga?
Kupiti postojecu, ako je jeftinija od nove :-)
hehe. ispada da je jeftinije kupit postojeću? a iz kojeg sektora da uzmem?
hehe. ispada da je jeftinije kupit postojeću? a iz kojeg sektora da uzmem?
evo ja ti prodam :-)
Q2 weapon 35 g, jeftinije neces naci
Jooooj... Nadam se da imas 12 godina max.
Razvijas se jednako kao on dok je bio tvoj lvl ali koliko ja vidim neces ti daleko dogurati, brzo ce to tebi dosaditi jer shvacas igru kao lov na bodove a ne kao razonodu!
Luka i da mi igra dosadi pa nije mi problem trenirat,radit,borit se.To mi je par minuta posla na dan.
zanima me zna li se tko je najbogatiji stanovnik eSvijeta, i koliko ima para?
zanima me zna li se tko je najbogatiji stanovnik eSvijeta, i koliko ima para?
hmm, teško da se zna, jer se za ljude ne vidi suma novca...a i sumnjam da bi se time hvalio jer bi ga drugi prijavljivali ...
sad sam kupio jednu firmu. i samo me nešto zanima. kako se sad zarađuje, jer ja nigdje ne radim? jel na osnovu onoga što firma proda na marketu?
za sad sam otvorio 3 radna mjesta i plaća je najbolja, 10 RON-a za minimum skill 3 - to je najbolja ponuda
D isi Jurluk prijatelju moj,i mene to zanima ja mislim kupiti firmu za prave eure,najbolje bi mi bilo da zamolim nekoga kojemu se neda više igrat da mi da accaunt.Oprostite malo popio,zato i pijem da vidim ekran u 3D.
Ali kakvu firmu imaš,ja ti imam land skill 2.7,ako imaš firmu koja nije land taj moj skill ti ne znači ništa.
Sory tek sam sada pogledao nije land skill,a baš sam htio radit kod tebe.
E danas saznao nešto što me je bacilo u bed,saznao da se meni skill poslije 4 povečava istom brzinom kao i vama,to znači da čete imati uvijek dosta veči skill od mene igrao ja igru 10 godina.Više mi se i ne igra,ima netko kome se ne igra da mi daruje accaunt.
E danas saznao nešto što me je bacilo u bed,saznao da se meni skill poslije 4 povečava istom brzinom kao i vama,to znači da čete imati uvijek dosta veči skill od mene igrao ja igru 10 godina.Više mi se i ne igra,ima netko kome se ne igra da mi daruje accaunt.
hehe. sjeti se što ti je Luka rekao prije
sad sam kupio jednu firmu. i samo me nešto zanima. kako se sad zarađuje, jer ja nigdje ne radim? jel na osnovu onoga što firma proda na marketu?
za sad sam otvorio 3 radna mjesta i plaća je najbolja, 10 RON-a za minimum skill 3 - to je najbolja ponuda
Moras napravit organizaciju i tad ce ta tvoja organizacija imat firmu, tak da ti mozes radit di zelis.
Mogu ti ja prodati jedan accout..
Manu 5.2 strenght 7.16
ili
Manu 5.34 strenght 7.4
Ponuda u goldima :)
prije nego što napravim organizaciju; vidim da je to kao drugi account i da se prijavljujem sa drugim nickom i drugim passom. jel to neće ličit na multiaccount? kako to funkcionira? jer ja bih svakako to napravio, jer onda će firma bit na organizaciji, a ja ću radit u drugoj firmi.
prije nego što napravim organizaciju; vidim da je to kao drugi account i da se prijavljujem sa drugim nickom i drugim passom. jel to neće ličit na multiaccount? kako to funkcionira? jer ja bih svakako to napravio, jer onda će firma bit na organizaciji, a ja ću radit u drugoj firmi.
Lici na multi, ali nije bez brige :-)
Alterego reci mi koliko tražiš za accaunt.
evo napravio ja organizaciju Jurluk Org. kak sad da prebacim firmu na nju?
Uf min 40 golda za te accove.... Mogu ti naci i jace al oni su skuplji....
Uf min 40 golda za te accove.... Mogu ti naci i jace al oni su skuplji....
Sad nemam para trenutno,ja ču ti se javit kad dobijem plaču,ako možeš nabavit jače super.