Erepublik

poruka: 2.790
|
čitano: 638.346
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
RE: Erepublik - ne mogu slati mail pozivnice

Kakve su plače u inozemstvu,ja bih u gasterbajtere.

17 godina
protjeran
HRVOJE345 kaže...

Kakve su plače u inozemstvu,ja bih u gasterbajtere.

Ovisi koji sektor posla, ali ne isplati se ici vani radit, i najbolje je radit doma u HR i kupovat hrvatsko.

I DONT NEED SEX, THE GOVERNMENT FU*KS ME EVERY DAY
16 godina
neaktivan

Koliko ja znam engleski piše Hrvatska izdala 100000 kn za 500golda,pa jesu li oni normalni,dali 200kn za 1gold,pito bih još gdje bih mogao saznati malo više informacija o stanju u Europi i Hrvatskoj.

16 godina
neaktivan
HRVOJE345 kaže...

Koliko ja znam engleski piše Hrvatska izdala 100000 kn za 500golda,pa jesu li oni normalni,dali 200kn za 1gold,pito bih još gdje bih mogao saznati malo više informacija o stanju u Europi i Hrvatskoj.

namjerno ubijaju kunu zato što mađari i srbi imaju previše kuna, samo bi nam pokrali naše golde...

I see offline people!
16 godina
neaktivan

Hvala Sused,gdje bih ja   mogao saznati informacije da budem u toku,imaju kakve novine?

16 godina
neaktivan

Znam da postoje novine ali nemogu ih pronač u izborniku,molim pomoč,treba li platit neku preplatu.

17 godina
neaktivan
Erepublik

Najbolje ti je za početak da se spojiš na http://tinyurl.com/ldcaaz to ti je irc od hrvatske te tamo pitaš točno link od eskola kanala posebnog za sve nove eljude te da dobiju sve informacije i podatke da se što prije snađu u erepubliku.

Ja bih ti to preporučio da se upoznas sa svime i da dobiješ sve informacije i sve što te točno zanima da tamo pitaš.

Nadam se da sam ti pomogao uživaj.

http://www.erepublik.com/en/referrer/Picoskop
Poruka je uređivana zadnji put pet 7.8.2009 22:11 (Picoskop).
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Erepublik

Imam nekih problema sa chatom pa ču tu pitat,sam ja pogriješio što sam išao razvijat land skill,bih mogao ja sa land skillom imati tvornicu oružja.

17 godina
neaktivan
Erepublik

Evo baš ko za peh jedan ečovjek danas postao jedan od boljih postova što se tiće otvaranja firmi pa si pročitaj to prije nego ideš išta otvarat

evo linka: http://www.erepublik.com/en/article/business-guide-for-beginners-vote-subscibe-1-885926/1/20

Ali šte se tiće pogreške da si razvijao land skill nisi pogriješio tako da se ne brini manufacturing i land skill su jedni od bolje plaćenijih poslova a to nema veze s firmom što ćeš saznat ćim pročitaš ovaj gore post od čovjeka koji je jako lijepo objasnio koju firmu otvoriti kako i zašto.

Poruka je uređivana zadnji put sub 8.8.2009 0:00 (Picoskop).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Hvala,ja planiram preč u manufacturing i zaposliti se u tvornici oružja da uz plaču dobijem malo oružja jer meni kruh ne treba borbama i odlaskom u bolnicu ču dizati welnes.Može odgovor.Hvala

17 godina
neaktivan
Erepublik

Ako se tako dogovoriš s poslodavcem nema frke onda super samo ako ti je mali skill dobit ces jako malo oruzja tako da neznam baš koliko ti je to isplativo ehehe ali ajde sretno ako ideš tako Smijeh

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Gledam u izborniku Hrvatske regije,nema Vojvodine,Beograda pa šta nisu Vojvodina i Beograd HRVATSKA.

16 godina
neaktivan
HRVOJE345 kaže...

Gledam u izborniku Hrvatske regije,nema Vojvodine,Beograda pa šta nisu Vojvodina i Beograd HRVATSKA.

Hrvatska je prije više od mjesec dana svedena nazad na originalne regije.

I see offline people!
16 godina
neaktivan

Pa zašto su nam to napravili.

16 godina
neaktivan

To je glupo osvojiš skoro cijelu Srbiju i onda vrate na početak,su nam to napravili moderatori igrice il je Hrvatska tako odlučila.Zbog takvih stvari mi se i neda igrat igricu.

16 godina
neaktivan
HRVOJE345 kaže...

To je glupo osvojiš skoro cijelu Srbiju i onda vrate na početak,su nam to napravili moderatori igrice il je Hrvatska tako odlučila.Zbog takvih stvari mi se i neda igrat igricu.

Srbi su to osvojili nazad. U biti, Mađari, ne Srbi, ali pošto su oni u istom savezu prepustili su to njima. Nije nitko to htio. Smijeh

Al dobro je dok ne diraju naše regije...

I see offline people!
16 godina
neaktivan

zast ne zaratimo s nekima od njih npr srbima...nema bas akcije neke ja sam novi ovdje pa zelim vidjet kak to izgleda hehe

You will never walk alone
16 godina
neaktivan
Sused kaže...
HRVOJE345 kaže...

Srbi su to osvojili nazad. U biti, Mađari, ne Srbi, ali pošto su oni u istom savezu prepustili su to njima. Nije nitko to htio. Smijeh

Al dobro je dok ne diraju naše regije...

Strah je mene za naše regije,koliko čujem taj njihov savez PEACE osvaja sve što mu se nađe na putu,da nas ne bi zbrisali sa karte.

16 godina
neaktivan

Kad nestane Hrvatske idem i ja,može li mi netko ulit tračak nade.

17 godina
protjeran
HRVOJE345 kaže...

Kad nestane Hrvatske idem i ja,može li mi netko ulit tračak nade.

Trenutno je u tijeku "svjetski rat" tj PEACE protiv SAD-a, i zasad im dobro ide jer imaju dobru taktiku dok mi ostali neznam ni sam kaj cekamo kaj ne napadnemo Madarsku tek tolko da odvratimo manji dio pozornosti.

Uglavnom raspadom ATLANTIS-a sve je krenulo naopako.

16 godina
neaktivan

Ima li šanse da se ATLANTIS ujedini pa da svi napadnemo PEACE jer nebi baš volio da nastane velika Srbija.

17 godina
protjeran
HRVOJE345 kaže...

Ima li šanse da se ATLANTIS ujedini pa da svi napadnemo PEACE jer nebi baš volio da nastane velika Srbija.

Hehe eSrbija je samo madarska marioneta, ne brini

16 godina
neaktivan

Sranje izbrisat če i Ameriku sa karte,mislim da poslije Amerike smo mi na redu.

17 godina
neaktivan
Erepublik

Ovo postaje zanimljivo.

Do kada se uopće igra? Ima li kao npr. Travian neki globalni cilj i karj igre ili se igra do unedogled?

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Erepublik

zanima me kolki je profit ako otvorim tvrtku, puno ili malo, jel se isplati ili ne?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Dado_ZG78 kaže...

Ovo postaje zanimljivo.

Do kada se uopće igra? Ima li kao npr. Travian neki globalni cilj i karj igre ili se igra do unedogled?

Nema globalnog cilja, nema kraja :)

17 godina
protjeran
HRVOJE345 kaže...

Sranje izbrisat če i Ameriku sa karte,mislim da poslije Amerike smo mi na redu.

Izbrisali su Kanadu, al su tri regije opet vracene, a tak ce bit i s SAD-om :-)

16 godina
neaktivan

Evo malo da aktiviram temu pitam koliko če meni trebati da se približim starim igračima,ako je samo godina dana ču se strpit.

17 godina
neaktivan
HRVOJE345 kaže...

Evo malo da aktiviram temu pitam koliko če meni trebati da se približim starim igračima,ako je samo godina dana ču se strpit.

Ja ti ne igram ni mjesec dana, a već sam lvl 15.

Music is my life :)
16 godina
neaktivan
makaweli kaže...
HRVOJE345 kaže...

Ja ti ne igram ni mjesec dana, a već sam lvl 15.

Mrak stari izgleda da u početku ide jako brzo,ja ako dođem za 3 mjeseca do levela 15 meni super,na dan imam 13 bodova,10 borbe,1 hrana,1 posao,1 trening,koliko ti imaš bodova na dan.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice