ZDRUG-ovci moraju radit u vojnim firmama
mene zanima kako se upada u taj neki ZDRUG? šta je to? neki vojni red il šta?
Navi 9000 dmg-a pa možda upadneš...
Ali u vojsku se možeš prijaviti...
imam 9829 u 194 fajtova
Navi 9000 dmg-a pa možda upadneš...
Ali u vojsku se možeš prijaviti...
imam 9829 u 194 fajtova
kao što vidite na slici Mađari su napali Hrvtasku i to SZ regiju.
svi koji se nisu registriali neka se registriraju na: http://www.erepublik.com/en
Javi se web-u da hoces u vojsku, a kad postanes colonel ides u ZDRUG (elitni dio vojske)
http://www.erepublik.com/en/citizen/profile/1248126
http://www.erepublik.com/en/citizen/profile/1248126
pa ja sam već dost dugo colonel. al sad sam se nedavno odselio u rumunjsku. tek sutra oko podne mogu dat otkaz u firmi pa se vraćam u hrvatsku. onda ću je javit onom webu
Da li mi se čini ili gubimo ovu regiju NW.
Ja sam trenutno u Munteniji tako da se ne mogu boriti niti seliti, tek sutra, jer nemam novaca
Ja sam trenutno u Munteniji tako da se ne mogu boriti niti seliti, tek sutra, jer nemam novaca
a, čuj. sad je zid na -40 000, još sat ostaje do kraja, ako će se boriti naši tenkovi mogli bi dobiti bitku.
a, čuj. sad je zid na -40 000, još sat ostaje do kraja, ako će se boriti naši tenkovi mogli bi dobiti bitku.
jep u planu je borba, ja nazalost nisam vidio naredenje ali ce se vecina vojske borit, pogotovo zdrugari
Madarska spusila :-)
NW Croatia secured
jep u planu je borba, ja nazalost nisam vidio naredenje ali ce se vecina vojske borit, pogotovo zdrugari
Uspiješno je obranjeno... Ali preporuka je da se svi vi izvana vraćate u Hrvatsku, treba glasat sutra, a postoje i velike šanse da mađari opet udare...
Danas TO
jel naš kongres siguran? ja isto razmišlajm da odem u Italiju na TO.
ej ljudi novi sam u ovome pa me nesto zanima ja imam placu 1kn eh sada ne mogu dati otkaz do 29 neznam zasto pa ak neko zna neka mi to objasni ak mu se da jer hitno trebam vise para...eh da i kada je najbolje otici u vojsku ja sam na levelu 4 snaga 2.2 (ak je to prava stvar koju pisem) btw evo link na moj profil
ej ljudi novi sam u ovome pa me nesto zanima ja imam placu 1kn eh sada ne mogu dati otkaz do 29 neznam zasto pa ak neko zna neka mi to objasni ak mu se da jer hitno trebam vise para...eh da i kada je najbolje otici u vojsku ja sam na levelu 4 snaga 2.2 (ak je to prava stvar koju pisem) btw evo link na moj profil
Kada se zaposlis, pr va 3 dana ne mozes sam dati otkaz ali mozes poslati poruku sefu da ti ga da!
U kojem si segmentu radio? Trazim ja radnike u tvornici oruzja... :D
Kada se zaposlis, pr va 3 dana ne mozes sam dati otkaz ali mozes poslati poruku sefu da ti ga da!
U kojem si segmentu radio? Trazim ja radnike u tvornici oruzja... :D
radim u drvnoj ind split invest tak nesta e a kako poslat poruku sefu tvrtke neznam di ima da posaljem
MY places - Company - Imas neku kravatu ispod imena tvrtke i kliknes na nju pa send message
ok thnx
Np.
Ljudi kako uzeti gotovi proizvod iz tvrtke? Gledam posvuda i ne vidim rjesenje.
I nece mi nikako avatar staviti, kaze sucessfull ali nista.
Sto mu bugova...
Ako vodis oruzarnicu onda sigurno znas kako uzeti gotov proizvod iz tvrtke?
Ono sa slikom sam rjesio!
Ali ovaj prvi problem ne kuzim, ne mozes donirati in organizacije kada proizvod nije u organizaciji nego u tvrtki koja nema svoj inventory nego se samo mogu prodati proizvodi na trzistu...
Uhh, želio bih se vratit u eHrvatsku no vidim da za mene nema radnih mjesta (najjači skill constructions 3.5). Mogu li nekako dobit dvojno državljanstvo?
Može li mi netko dati link na chat #eDomovina (mislim) ili neki drugi?
Uhh, želio bih se vratit u eHrvatsku no vidim da za mene nema radnih mjesta (najjači skill constructions 3.5). Mogu li nekako dobit dvojno državljanstvo?
Ma moci ces i dalje ici van raditi ali neces mociglasati... bar sam ja tako shvatio izmjene...
Ma moci ces i dalje ici van raditi ali neces mociglasati... bar sam ja tako shvatio izmjene...
Ne nego ideš sa hrvatskom putovnicom van i glasaš za Hrvatsku kao dijaspora
E hebiga sad. Da se vratim u eHrvatsku gdje cu radit? sad sam se izgubio xD
Moras se vratiti Hrvatsku da bi dobio putovnicu!
Kakav manufacturing imas i koliki wellness?
Moras se vratiti Hrvatsku da bi dobio putovnicu!
Kakav manufacturing imas i koliki wellness?
Manufacturing skill mi je 0.5, Land 1.25, a Constructions 3.5. Wellness mi je trenutno 85.