nemožeš u bolnicu ako se nisi borio
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Morci ja sam tamo u Rumunjskoj gdje si me ti poslao, što trebam raditi u vezi ovog rata?
Bori se jedanput i odi u bolnicu te klikni na heal.
Poslao sam ti i 5 q1 gunova :-)
Nisam dobio gunove.
Znači sada se borim za rumunjsku?
Mogu li u bolnicu bez da se borim jer nemam 40 healtha?
Koji ti je nick u eR?
Morci ja sam tamo u Rumunjskoj gdje si me ti poslao, što trebam raditi u vezi ovog rata?
Bori se jedanput i odi u bolnicu te klikni na heal.
Poslao sam ti i 5 q1 gunova :-)
Nisam dobio gunove.
Znači sada se borim za rumunjsku?
Mogu li u bolnicu bez da se borim jer nemam 40 healtha?
Koji ti je nick u eR?
bruno1211
q3 wep 0.45 golda .... ;)
Koji ti je nick u eR?
bruno1211
hehe, jednome drugome frendu sam poslao oruzje, umjesto tebe, al evo cim dobijem placu saljem :-)
E da, vidim da imas od svakog skilla pomalo iskustva, pa ti preporucam da nades posao u manufakturi i samo to radis.
Kad sam se jučer pokušao logirati, dočekala me poruka da mi je account trajno blokiran zbog kršenja nekog eRepublik zakona. Navodno se s moje IP adrese logiralo više accounta, što nije točno. Zato sam poslao onaj appeal i danas mi je account odblokiran. Međutim, zbog toga sam u međuvremenu dobio otkaz, zbog čega ne mogu razvijati building skill, jer nema firme u kojoj bi se mogao zaposliti. Također, na mojoj friend listi nema više nikoga, a zamalo mi je izmakla i nova hard worker medalja. Jedino što je dobro u svemu je što su mi povisili welness na 100.
Ima li netko sličnih iskustava i kako se osigurati od ovoga u budućnosti?
dobio sam 4 q1 oruzja, hvala tko god da je poslao. ipak je rat u Americi. kako to da saljete besplatno?
pa nama je plaća svaki drugi dan 6q1, a kako sam ja u SWE onda mi je pun inventar, pa bolje dat nekome kome triba
dobio sam 4 q1 oruzja, hvala tko god da je poslao. ipak je rat u Americi. kako to da saljete besplatno?
pa nama je plaća svaki drugi dan 6q1, a kako sam ja u SWE onda mi je pun inventar, pa bolje dat nekome kome triba
Potpisujem, samo kaj meni placa malo kasni izgleda .
Kad sam se jučer pokušao logirati, dočekala me poruka da mi je account trajno blokiran zbog kršenja nekog eRepublik zakona. Navodno se s moje IP adrese logiralo više accounta, što nije točno. Zato sam poslao onaj appeal i danas mi je account odblokiran. Međutim, zbog toga sam u međuvremenu dobio otkaz, zbog čega ne mogu razvijati building skill, jer nema firme u kojoj bi se mogao zaposliti. Također, na mojoj friend listi nema više nikoga, a zamalo mi je izmakla i nova hard worker medalja. Jedino što je dobro u svemu je što su mi povisili welness na 100.
Ima li netko sličnih iskustava i kako se osigurati od ovoga u budućnosti?
Vjerojatno si igrao iz firme, a (opet vjerojatno) izlazite svi na net preko proxy-a pa vas vide sve kao isti IP
Potpisujem, samo kaj meni placa malo kasni izgleda .
aha, ok, nisam ja zano da je vama to placa. hvala na weaponu. ako ćete iamti još, šaljite na: http://www.erepublik.com/en/citizen/profile/1577229
Koji ti je nick u eR?
bruno1211
hehe, jednome drugome frendu sam poslao oruzje, umjesto tebe, al evo cim dobijem placu saljem :-)
E da, vidim da imas od svakog skilla pomalo iskustva, pa ti preporucam da nades posao u manufakturi i samo to radis.
Zašto samo u manufakturi, zašto nebi u svemu pomalo?
A neće ni meni škoditi koji gun :-)
Zato jer sto visi skill imas, to je veca placa, a cilj je imat sto vecu placu :-) jel?
Zato jer sto visi skill imas, to je veca placa, a cilj je imat sto vecu placu :-) jel?
Ma znam ali ako ostanem bez posla tako da mogu naći solidan posao
Ma znam ali ako ostanem bez posla tako da mogu naći solidan posao
Al u manufakturi će uvijek bit posla... Vjeruj mi, ja sam constructioner level 7+ i vrlo smo slabo plaćeni u odnosu na manufacturere... I k tome je većina construction firmi q5 tako da te to ubije u pojam što se tiče wellnessa... Jedini mi u vojsci radimo u Q5 firmi...
ajd nek neko kaže jel u tijeku koji rat koji se tiče hrvatske
meni je ovako već danima. i kad uđem bilo gdje svagdje mi piše da nema ni jedne aktivne bitke...
Seli se u Ameriku ili Kanadu i ratuj... U taj rat je umiješana Hrvatska, no trenutno ne preko MPP-a zbog poznatih problema na vlasti... Da je vlast naša, imali bi aktivne MPP-e i ratove od kuće...
Treba li itko Q1 kuću? Ja ju imam i propada mi bezveze... Dam vam ju za 3,5 golda. Hoće netko?
Opet sam zahebo s ratovima i bolnicom, wellness mi je 35 trenutno, pa ako ima tko dobre volje da me nagifta! :D
vratit ću vam prvom prilikom.
Evo vam jedan link preko kojeg možete uć,dobit ćete mene odma za frienda p ame slobodno pitajte što vam treba
Evo vam jedan link preko kojeg možete uć,dobit ćete mene odma za frienda p ame slobodno pitajte što vam treba
Misliš, link preko kojeg ćeš ti zaradit nešto zlata
Morci, ja nikad nisam dobio one gunove, a ratovi se vode...
Znam, sorry ali ni ja nisam dobio 4 dana placu, i danas sam dao otkaz i otiso kod privatnika.
To je vec drugi puta da sam radio badava u vojnim firmama i nece me viso niko nahebat da radim tamo
pa makar ne bio u Zdrugu, a isprike da je slaba logistika me ne zanimaju vise.
Znam, sorry ali ni ja nisam dobio 4 dana placu, i danas sam dao otkaz i otiso kod privatnika.
To je vec drugi puta da sam radio badava u vojnim firmama i nece me viso niko nahebat da radim tamo
Kriza je, logistika šteka, skripta je itd... Toga sam se naslušao... Ali nemoj se žaliti, barem ne radiš u Q5 firmi za gotovo ništa para (ko neki)... I to još ako bude plaća... Oružje dobijemo svaki drugi dan (i to ako), ali nemam ga di trošit...
Kriza je, logistika šteka, skripta je itd... Toga sam se naslušao... Ali nemoj se žaliti, barem ne radiš u Q5 firmi za gotovo ništa para (ko neki)... I to još ako bude plaća... Oružje dobijemo svaki drugi dan (i to ako), ali nemam ga di trošit...
Šalji meni, u eUSA stalno ratovi :D
ja se danas preselio u eRumunjsku. jer mi je wellnes bio nizak, pa sam moro otić negdje gdje se vode ratovi, pa sam otišo tamo i digo wellnes na 82. a sad vidim da ehrvati spremaju TO tako da ću se najvjerojatnije morat vratit nazad
a šta to morci dijeli oružje?! zašt?
ja se danas preselio u eRumunjsku. jer mi je wellnes bio nizak, pa sam moro otić negdje gdje se vode ratovi, pa sam otišo tamo i digo wellnes na 82. a sad vidim da ehrvati spremaju TO tako da ću se najvjerojatnije morat vratit nazad
a šta to morci dijeli oružje?! zašt?
Hehe, ma ne imao sam visak oruzja od place, pa sam poklonio...
E da što je s tim TO-om, kad će biti, gdje trebamo biti, što raditi, trebaju mi detaljne upute.
Morci, kako to radiš u vojnoj firmi, nekužim i za plaću dobivaš gunove? Da li bih i ja tako mogao, isto radim u tvornici za gunove (GATLING ROMANIA)?
E da što je s tim TO-om, kad će biti, gdje trebamo biti, što raditi, trebaju mi detaljne upute.
Morci, kako to radiš u vojnoj firmi, nekužim i za plaću dobivaš gunove? Da li bih i ja tako mogao, isto radim u tvornici za gunove (GATLING ROMANIA)?
ZDRUG-ovci moraju radit u vojnim firmama
mene zanima kako se upada u taj neki ZDRUG? šta je to? neki vojni red il šta?
mene zanima kako se upada u taj neki ZDRUG? šta je to? neki vojni red il šta?
Navi 9000 dmg-a pa možda upadneš...
Ali u vojsku se možeš prijaviti...