Naime igram Call of gods http://cog.wsgame.com/ već nekih 8 mjeseci i poprilično je dobra igra. To je zapravo klasični mmorpg ali browser tip. Imate heroje, na stotine itema za njih, dijamante za staviti u tu opremu itd. Znači klasika, odrađujete dungeone, questove itd za xp, postoji alliance war pa arena gdje odmjeravate snagu sa ostalim igračima itd.
Sve u svemu jedna vrlo dobra i zanimljiva igra a velika prednost je ta što je browser tip i ne oduzima previše vremena. Meni osobno treba sat vremena da odradim sve što imam s glavnim likom ali imam par alteva pa onda igram s njima.
Ovaj post sam napravio zapravo da probam privući par novih igrača u naš alliance, Mystery. Mješoviti je alliance, ima nas od svuda i priča se engleski ali nije problem ako se ne zna. Starija smo ekipa pretežno, 30+, znači nema stresa, galame, pritisaka itd.
Svi igraju koliko mogu, pomažemo si međusobno, sve besplatno, oprema, gemovi itd, te naravno učimo ljude o igri, pomoć pri boss fightevima itd.
Znači kome se svidi igra i odluči zaigrati dođite u Mystery alliance, server Sagittarius, dobiti ćete sve što trebate.
Pozdrav