Call of Gods

poruka: 1
|
čitano: 877
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Call of Gods
Pozdrav svima, novi sam ovdje pa ne zamjerite štogod ako krivo napravim.

Naime igram Call of gods http://cog.wsgame.com/ već nekih 8 mjeseci i poprilično je dobra igra. To je zapravo klasični mmorpg ali browser tip. Imate heroje, na stotine itema za njih, dijamante za staviti u tu opremu itd. Znači klasika, odrađujete dungeone, questove itd za xp, postoji alliance war pa arena gdje odmjeravate snagu sa ostalim igračima itd.

Sve u svemu jedna vrlo dobra i zanimljiva igra a velika prednost je ta što je browser tip i ne oduzima previše vremena. Meni osobno treba sat vremena da odradim sve što imam s glavnim likom ali imam par alteva pa onda igram s njima.

Ovaj post sam napravio zapravo da probam privući par novih igrača u naš alliance, Mystery. Mješoviti je alliance, ima nas od svuda i priča se engleski ali nije problem ako se ne zna. Starija smo ekipa pretežno, 30+, znači nema stresa, galame, pritisaka itd.
Svi igraju koliko mogu, pomažemo si međusobno, sve besplatno, oprema, gemovi itd, te naravno učimo ljude o igri, pomoć pri boss fightevima itd.

Znači kome se svidi igra i odluči zaigrati dođite u Mystery alliance, server Sagittarius, dobiti ćete sve što trebate.

Pozdrav

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice